Dacia - rekord za Ginisa 28.05.2011.

prethodna tema - sledeća tema

ziki_the

@dsit citaj,citaj  :rtfm: :to:

Daniel

Mislim da ce Peja doci ako dodjem i ja i demonstriram isecanje zadnjeg desnog krila na Dacia vozilu. Mislite da bi obaranje rekorda bilo u senci ovoga?
Peja bi pritekao u pomoc prvi, a mislm da bi i loganovac mogao da demonstrira svoje vestine i znanja!?
The good thing about being a pessimist is that you are always either proven right or pleasantly surprised.

Damir Oravec

Zashto bi sekao svoje zadnje desno krilo?  :ha:

ppejic

Zbog Corrosion Chroniques (auto je inace 2006)

Loganovac

Ja nosim brusilicu, vi samo obezbedite 220V...  :hihi:
Okolnost - kipuća voda, koja krompir omekša ali u kojoj jaje otvrdne.
Dakle, ne žalite se na okolnosti već razmislite od čega ste napravljeni.

ziki_the

Hoces agregat ili pretvarac? Ima da ga seku u pokretu :Smiley: :Smiley: :Smiley:

Keka

Sta ce vam brusilica? Pored toliko rdje, ima samo da otpadne cim ga povucete rukom  :lau:
Valjda mogu i ja jednom u zivotu da budem svaki dan pijan!

jasho

Mali off. ali kad razmisliš i nije http://daciaklub.rs/da-se-predstavimo/istorijat-kluba/

Pogledajte koje dve kući su partneri?  :lazy:

Daniel

Ljudi, pored ovakve podrske, sve sam blize odluci da dodjem....
Jos da medju 360 Dacia, nadjemo jedno "zdravo" zadnje desno krilo, pa da bude live transplatacija. 
The good thing about being a pessimist is that you are always either proven right or pleasantly surprised.

ppejic

Daniel

mislis ako se nadje neki primerak logana iz 2011?

Damir Oravec

Topic o koroziji je na drugom mestu  :40: Ako dodje tip shto je uzeo mog Logana 2004, bice jedno zdravo desno krilo, pa cherupajte slobodno :)

ziki_the

Mala informacija.
Dolazak i registracija prijavljenih učesnika je predviđena u terminu izmedju 11h i 12h (nakon tog vremena, neće biti moguće da se vozilo registruje niti uključi u formiranje kolone).

david

ziki_the

Ne poznajem okolinu, tako da gde god odredite ja cu vas naci :zloca: :zloca: :)