Prvi član sa 500.000km

prethodna tema - sledeća tema

Zoran

Keka,jeli te boli što se nigdje ne spominje forum? Naravno da boli - znači oni su samoživi i sami sebi dovoljni... Zašto i mi moramo biti isti oni. Budimo otvoreni, iskreni, pošteni...Ako mi nešto objektivno prokomentarišemo o nekoj drugoj marki i oni će prokomentarisati o nama pa ćemo svi biti bogatiji za nova znanja.
Sam svoj gazda - vazda.

hobbista

Citat: Keka poslato 03.02.2011. - 20:39
...Zao mi je sto se nigde ne spominje Forum.
Citat: Zoran poslato 03.02.2011. - 21:02
Keka,jeli te boli što se nigdje ne spominje forum? Naravno da boli - znači oni su samoživi i sami sebi dovoljni...
Između "žao" i "boli" ima bitne razlike.

Da ne pretvaramo ovu lepu temu u prepucavanja, molim sve članove da se drže iste.
Postao sam Kalif umesto Kalifa  :D

zoranvu

Sve čestitke za kilometražu. Još bitnija stvar je pouzdanost u tolikoj kilometraži.  :lazy:
ZASLUŽNI

kiconix

DrJekyll

Sve cestitke Sasi naravno.

A Kompresor stavio 1100 jevreja za cenu...  :crazy:

@Loganovac
Ja kada sam prvo procitao neugledna pomislio sam da je Sasa nesto zaprljao tablu i tako to...tek dalje u tekstu sam provalio da misle na "fabricki" stavljeno :) Nek neko nadje za Punta clanak, bas me zanima sada jel su i za njega napisali neugledno.

Ljudi...sve u svemu u celoj ovoj prici meni najvise zao onog jazavca  :Smiley:
Horse Power is how fast you will hit the wall but TORQUE is how far will wall move after you hit it...

taxista1974

Sve informacije koje su napisane, dobio je od mene, pa i tu za potrosnju. Naravno da sam menjao kaiseve osim na 60000, ali je to verovatno prevideo, kao jos neke stavke. A jazavac je preziveo, lagano je nastavio svoj put dok sam se ja hvatao za glavu. A i ta vrednost koju su dali AMSS i Kompresor je uglavnom umanjena zbog kilometraze. Pa koje jos doterao auto na procenu sa pola miliona kilometara???

Loganovac

Pa što je onda napisao "fabrički"?  :D

Nego, pozvan si na okupljanje kao počasni gost. Jel dolaziš, baš bismo voleli da te upoznamo i vidimo auto?
Okolnost - kipuća voda, koja krompir omekša ali u kojoj jaje otvrdne.
Dakle, ne žalite se na okolnosti već razmislite od čega ste napravljeni.

Raja

I da se slikamo svi uz auto (a ti ćeš da naplaćuješ :Smiley:)!

Sir Oliver

Bar neku vajdu da ima čovek...  :Smiley:
I drink to make other people more interesting.

ziki_the

Sve cestitke i za kilometrazu  :hall: i za clanak :too: :lux:
I da te sluzi jos toliko x2 :respect:

silent

Pitanje za taxistu - da li si nekad menjao ulje u menjacu? Ili makar dolivao?

pozdrav

Branislav-NIŠ

Taxista1974-nemam reči,želim ti da kupiš još jedan takav i da pređeš uspešno jos 500.000km.
Pročitao sam članak u novinama u jednom dahu i želeo bi da mi odgovoriš na dva pitanja:
1.Na fotografiji auta se vidi da su ti prednji farovi izrazito mutni-zbog čega se to desilo ?
2.U tabeli za vanredno održavanje primetio sam da si na skoro svakih 30.000 radeo čišćenje dizni(plinskih),dali je to rađeno po preporuci majstora koji ti održava auto ili na tvoj lični zahtev,dali si time produžavao vek dizni pošto sam primetio da za toliku kilometražu sa njima nisi imao problema ?

Hvala unapred !

Pozdrav iz Niš-a .

taxista1974

@Branislav Nis
Farovi nisu mutni, cak su i solidni za toliku kilometrazu, obzirom da sijaju po ceo dan. Nego je auto prljav, nisu nasli za shodno ni da ga operu pre slikanja, a put je bio mokar i prljav.
Nisam obratio paznju na deo teksta o "stelovanju dizni", ali je verovatno novinarska greska. Stelovanje se odnosi na ventile na 30000 km.
@Silent
Ulje u menjacu sam menjao tri puta, jednom na redovnom servisu u garanciji, drugi put kada sam menjao poluosovinu i juce treci put.
@Keka
Ocigledno je da oni samo pominju za pare ili novinar selektivno cuje :conf:
I mozda davim ali da dodam i o reakcijama prijatelja, poznanika i kolega. Cestitke uz pitanje sta sam dobio od NJIH :ha:, samo cestitke :too:, i mozda najtacniju konstataciju da sam ja o svom trosku napravio odlicnu reklamu za Daciu i verovatno uvecao kucni budzet porodici Alvirovic  :ces:

david

Sve je to tako ali neka svaka tebi cast prijatelju..

Daniel

Svaka cast taxista :dobro:
Sta ces, napravili su sebi finu reklamu. Za Alvirovice me ne cudi. Ocekivao sam vise od RNS.

ALI SRBIJA JE OVO!  :ranting:

Ja tebi savetujem da ti potvrde o autenticnosti km, stanju vozila itd, posaljes direktno rumunima ili francuzima. Skoro pa da sam siguran da ce imati sluha za ovako nesto.
Najmanje sto bi trebali da urade, je da dobijes novog logishu!!! N a j m a nj e!
The good thing about being a pessimist is that you are always either proven right or pleasantly surprised.