Ko je gde ugradio TNG, za koliko para i kako je zadovoljan?

prethodna tema - sledeća tema

bmiillan

za 550e  i jeftinije imas bolja resenja za ugradnju gasa. iscitaj malo forum
nemoj na silu uzmi veci cekic

Keka

Suvise jeftino obicno ne bude dobro.

Posto je vozilo van garancije, imas sirok izbor dobrih majstora blizu Zrenjanina.
Valjda mogu i ja jednom u zivotu da budem svaki dan pijan!

obris

Dačie sa LPG u Nemačkoj su 800€ skuplje od bezinske varijante.
Nema potrebe za atestom i ostalim našim izmišljotinama.

Sandero
http://www.dacia.de/dacia_sandero_preise.php

Stepway
http://www.dacia.de/dacia_sandero_stepway_preise.php

Duster
http://www.dacia.de/dacia_duster_preise.php

Loganovac

Okolnost - kipuća voda, koja krompir omekša ali u kojoj jaje otvrdne.
Dakle, ne žalite se na okolnosti već razmislite od čega ste napravljeni.

mladja73

:offtopic:

Da li kod  u slucaju fabričke ugradnje, postoji neka obaveza po pitanju atesta (npr. boce) i ako ima koja je dinamika? (Drugar hoce da kupi Multiplu na metan pa me eto zanima)
Trčeći il' polako, svi na kraju stižemo na isto mesto.

Keka

AMS ce znati tacan odgovor. Medjutim, nije samo boca u pitanju. Treba da sagleda i servise, delove i pumpe koje prodaju CNG.

Vladan

TNG se upravo ugradjuje u EKO Top servisu i bice gotov danas oko 16h. cena 550e. Slikacu za vikend da vidite kako izgleda
:)

sibelius

@ Vladan
dobri su momci u EKo Top-u.
Ja sam tamo ugradio na prethodnoj limuzini. medjutim kod nekih reklamacija sam imao primedbu jer sam se redovno vracao jos po nekoliko puta da bi otklonili kvar a ni dan danas nisam siguran da su to sredili kako valja
posalji PP ako te zanimaju detalji

Dejan

Citat: mladja73 poslato 08.03.2012. - 06:14
:offtopic:

Da li kod  u slucaju fabričke ugradnje, postoji neka obaveza po pitanju atesta (npr. boce) i ako ima koja je dinamika? (Drugar hoce da kupi Multiplu na metan pa me eto zanima)

Obavezan je ponovni atest, a atest vozila sa pogonom na metan je posebno za..ban. Nisam se baš do detalja informisao ali mislim da se svaka od boca posebno atestira ( kod TNG se svaka boca mladja od 5 godina smatra ispravnom ), a tek onda se izdaje atest na ugradnju kompletnog uređaja.

dacijetina

Tomaseto i poljska elektronika, toroidna boca zapremine 48 l (mislim da je turska) -  1050.-BAM (oko 540EUR).
Garancija je 2 godine.
Atest je 175.-BAM. Poslije toga ce mi trebati jos nekih pedesetak BAM za vanredni tehnicki i upis u novu saobracajnu dozvolu. Sve u svemu, nije to vise toliko strasno buduci da ce se ova investicija vec nakon 15000km otplatiti.
Naravno, sto vise vozis, vise i stedis :nami:
Ako si ikada probao da letiš, šetaćeš Zemljom pogleda uprtog ka nebu;
tamo gde si bio i gde se čezneš vratiti.
                                                                   Leonardo da Vinči

mrsp

Razmišljam da ugradim Tomasetto uređaj.Pa me zanimaju vaši komentari u vezi njega i na šta treba da obratim najviše pažnju.Cena je 400 evra,  3 godine garancija ima i za 380 evra i 2 godine garancija.
Koliko sam video po forumu niko nije imao nekih problema sa ovim uređajem :ces:

dacijetina

Citat: mrsp poslato 14.03.2012. - 10:26
Veoma je bitno pronaci kvalitetnog instalatera opreme.
Ako ti je kompjuter poljski AC (Tomaseto je isparivac mislim), onda je ta ponuda jeftinija je za otprilike 100EUR nego sto sam ja platio u Banjoj Luci (ne zalim se, samo konstatujem).
Srecno!
Ako si ikada probao da letiš, šetaćeš Zemljom pogleda uprtog ka nebu;
tamo gde si bio i gde se čezneš vratiti.
                                                                   Leonardo da Vinči

Keka

AC + Tomasetto je dobar.

Biraj majstora, a on neka bira uredjaj.

jasho

mrsp

I ja takodje ostavio jutros.Ubacujem Tomaseto uređaj sa poljskim kompjuterom i bocom u gepeku od 45L.
I to sve za 400 evra i tri godine garancije.
Videćemo kako će da ispadne  :ces: