Ko je gde ugradio TNG, za koliko para i kako je zadovoljan?

prethodna tema - sledeća tema

Boka

djera

Loganovac pozdrav . Cini mi se da je sve isto kao i kod gomilos-a

Loganovac

U tom slučaju nemam šta da kažem osim - odličan izbor po fenomenalnoj ceni!  :to:
Okolnost - kipuća voda, koja krompir omekša ali u kojoj jaje otvrdne.
Dakle, ne žalite se na okolnosti već razmislite od čega ste napravljeni.

manijac

Ugradio sam ovaj LPG sekventni sistem

tj. zamenio sam Fabricki BRC koji mi je pravio problema.
Ima li ga jos neko ugradjenog i kako se pokazao ?

Boka

Koliko si platio ovaj sistem, koje probleme si imao sa BRC, i kako si zadovoljan novim uredjajem (kako vuce, kako radi) tj ima li razlike u poredjenju sa BRC?

Keka

Valjda mogu i ja jednom u zivotu da budem svaki dan pijan!

david

Kod nas ima raznih opcija. Kad sam se malo raspitivao, sveo sam izbor na tri uredjaja, Stag 300, Landirenzo i Apolo i na kraju odustao. Prvi put cujem za ovaj uredjaj. Apolo daje npr 5 god garancije ili 
150000km.

Keka

Mogu da daju i 50 godina garancije i 1.500.000 km ako posle nemas gde da popravis.

A na sta to daju garanciju?
Valjda mogu i ja jednom u zivotu da budem svaki dan pijan!

david

E to sam ja hteo da kazem za gore navedeni uredjaj. Ovde ugradis taj Apolo pa nisi siguran za odrzavanje ili servisiranje a ne za daleki istok.

manijac

Uzeo sam logana sa brc problemom, i to:
Kad se prebaci sa benzina na gas , motor se odmah ugasi.
Svaki servis prica svoju pricu (da ne valja neka dizna ili da nije do njih nego je do membrane isparivaca) itd.
I ne resava problem.
Zato sam sistem zamenio za 210 €.
Brc skinut prodajem sada.
Za par kilometra voznje danas nisam video nikakvu razliku, cak mozda ima nekakvu lakocu u radu mozda sam samo umislio da ima malo mirniji rad.
Vuce isto uzbrdo ko i na benzin.
Da dodam da je sistem polski
http://www.europegas.pl/en/Contact/Contact

Loganovac

Prošli put nisam hteo da te pitam, ali sada moram - da li si bio u BRC-ovom servisu i ako jesi - u kom? Prema mojim iskustvima, nema toga što ti u Leštanima ne bi sredili u toku jedne posete, ne mogu da verujem da je došlo do toga da vadiš uređaj iz auta i ugrađuješ drugi a da pre toga nisi ispucao sve ostale, razumnije, varijante...

manijac

Nisam jer nemam slobodnog vremena a i daleko mi je.

bmiillan

a i jeftinije mu je  :Smiley:

dizna za brc je oko 85 e puta 4 kom, koje ce morati da zameni pre ili kasnije.
nemoj na silu uzmi veci cekic

Loganovac

Pozdrav svim strastvenim mrziocima BRC-a!  :wave:

Ako se ne varam, naš rekorder po kilometraži, taxista1974, vozi upravo Logana 1.4 sa BRC uređajem i tu je negde oko 700.000km!  :baeh:

kiconix

Citat: taxista1974 poslato 16.05.2011. - 01:55
Prosle godine u februaru skinuo sve cetiri BRC ove dizne, stavio te jeftinije sa zamenjivim uloscima. Kostalo me 150 € sa radom. A tri BRCove mi crknu za mesec dana (dve platio po 100€, jednu 90€), od toga i jedna nova, narucena direktno od uvoznika iz Bgd a. I normalno, ne priznaju mi reklamaciju. Sto se tice dizni od tada sam miran. I istina je da su BRC dizne kvalitetne, ali su preosetljive na prljav plin.

:whistling: