GPS

prethodna tema - sledeća tema

dzule

ja sam od rodjaka dobio na dar gps koji se prodaje u ada komp. 5-ica u pitanju i ima instaliran igo8. nema imena, vec mi je tip objasnio da oni to tako donesu, pa onda stavljaju imena po potrebi....... ima svasta i lepo radi. e sad, sto ja ne znam da ga 100 % provalim, to je moj problem, al naucicu, mlad sam i perspektivan......
nego, najvaznije sto htedoh reci, ja odem jednom godisnje kod njih i oni mi stave najnoviju verziju igo-a sa azuriranim i novim kartama za dzabe, plus mi tip uvek pojasni ako nesto zelim da saznam. pre dve nedelje sam bio i dobio nove karte makedonije, posto idem kod sestre u skopje pre letovanja.....ukoliko nekom treba uputstvo na srpskom za igo8, neka mi se javi na pp, da posaljem......
vrlo je korisno......

sibelius

a je li neko uzimao u obzir blueberry navigaciju?
ja sam kumu poklonio pre godinu dana ,koristi iGO karte
karta cele evrope, fale nke kozje staze ali je generalno ok
za 11000 dobijes fm prijemnik i BT
krajnje korektna cena a radi super i dobra mu je autonomija
pogledajte zvanican sajt
ima tu dobrih stvari za male novce

ppejic

@ Keka

Da li Prestigio koji si kupio moze istovremeno pustati MP3 i vrsiti navigaciju?

Keka

Nisam kupio Prestigio.
Valjda mogu i ja jednom u zivotu da budem svaki dan pijan!

Loganovac

Moj Kinez može, i to preko FM predajnika!  A ukoliko odgovoriš na zvonjenje mobilnog BT sve mutira i pušta zvuk sa mobilnog. Jedino što je kvalitet zvuka u toku razgovora loš...
Okolnost - kipuća voda, koja krompir omekša ali u kojoj jaje otvrdne.
Dakle, ne žalite se na okolnosti već razmislite od čega ste napravljeni.

John Reynolds

Meni Samsung I9000 s iGO radi odlično, iako po netu pljuju njegov GPS. Istina, ume softver da se zablesavi pa dvaput ponovi neko uputstvo, ali pošto ionako ne volim te mehaničke glasove, uključujem ga samo za deonice koje baš ne poznajem. Nisam neki ljubitelj "gedžeta" i ne volim da mi se vuku po džepovima, pa mi je varijanta mobilni + navigacija idealna.

kiconix

LG 540 optimus, radi na IGO mape, odlicno :to:

sibelius

meni je e52 sa garminom radio kao zmaj
e ondak je pao par puta iiiiii...........

mrsp

Kod mene Prestigio 430 radi super evo vec drugu godinu.Jedino sam kabl na auto punjacu z..... zbog preteranog presavijanja. Inace je 5+ (za mene naravno).
Preko njega slusam muziku, nasnimim sta ja hocu i uzivancija, a nema problema ni sa lopovima jer nevide CD u kolima pa ga i nediraju. A za duzi put je super jer imam malo dete pa nasnimim neke crtace i onda manje problema za sve nas.

Za Keka ne moze Prestigo istovremeno da vrsi navigaciju i da pusta Mp3  :respect:

dzule

pitanje: koju memorijsku karticu imas u gps? meni je u paketu s njim bila jedna od 2G, a posto nisam bio siguran da li moze ici jaca, kupio sam jos jednu od 2Gi na nju nasnimio crtace za klince, pa promenim karticu, kad mi ne treba navigacija....e sad, zanima me da li bi isto radila navigacija, kad bi nabavio recimo 4G karticu, posto su karte oko 2, pa ostalo napucam muziku, crtace....
i jos jedno pitanje, kako slusas mjuzu, prikljucis ga na ....., ili sa njega slusas? ja na "plavoj tacki" sto je isao u paketu sa autom, nemam ulaz za spoljne medije.

mrsp

Koristim  micro sd od 2G, to je i najveća koju može da podrži, barem na mom uredjaju.  Najbolje da se nakačiš na njihov sajt i vidiš karateristike za tvoj model, tu bi trebalo da piše koliku karticu podržava. A i meni su mape integrisane tako da imam celih 2G za muziku i filmove. Muziku slušam direktno sa uredjaja jer se sasvim solidno čuje, a imam i ulaz za spoljne medije.  :respect:

mrsp

Zna li neko gde može da se kupi auto punjač za Prestigio  navigaciju? :ne:

david

Jel moze na to da se gleda film npr da se ubaci na karticu?

mrsp

david

Koliko sam ja glup, sad sam video na YT da moze divix format i to bas ovaj Prestigio 430
http://www.youtube.com/watch?v=p8QMiso3GCg