Kupovina nove Dacije

prethodna tema - sledeća tema

shole

Capriolo

@Trumpeter

Čestitke!

Loganovac

Ne razumem stvarno kakvo je to čestitanje, odrasli smo ljudi... Kupio čovek auto, pa šta?
Okolnost - kipuća voda, koja krompir omekša ali u kojoj jaje otvrdne.
Dakle, ne žalite se na okolnosti već razmislite od čega ste napravljeni.

kiconix

U danasnje vreme, jeste za cestitanje.

Trumpeter

Slažem se, u svakom slučaju hvala svima na lepim željama.
Elem danas prvi put seo u auto, do sada jedino gledao slike i klipove na youtube. Oko 4 krenem sa starog sajmišta peko brankovog mosta u takvom prometnom kolapsu koji odavno nisam video. Stani kreni stani kreni i prosečna potrošnja 19 litara :). Nisam znao gde da isključim onu glupost sa gašenjem motora na leru pa mi se auto gasio i  palio 50 puta.
Sutra ću da pročitam uputstvo, danas posle maltretiranja u redovima u MUPU sa 50 ljudi u hodniku koji je pre štala nego stanica milicije više nisam imao snage nizašta.

nik

Srećan ti bio. U zdravlju ga potrošio.  :ziveli:

Keka

Valjda mogu i ja jednom u zivotu da budem svaki dan pijan!

MitarMrgulic

Sretno drugar!

I čuvaj dugo foliju za novo na Radio-CD uređaju :):)

maestral5747

čestitam. Di su ratkape?  :too:

start stop gasiš na dugme sa slovom A u kružnoj strelici

Trumpeter

Slikano pre nego što su pripremili vozilo  za predaju pa nisu još montirali ratkapne. Inače dobio sam i 4 zimske gume gratis pa ću sad kompletirati rezevni točak iz tog zimskog seta čim kupim felne.

maestral5747

stigla i moja besna kola  :too:

Stavljene ledice u plafonjeru i gepek, Obavezna oprema gurnuta pod vozački sic i lijepo se čičkom uhvatila za pod. Kit za krpljenje gume stavljen uz plinsku bocu. Tako da ništa ne klapa po gepeku.

Gumena kadica za gepek je original i košta 40€, ali je izvrsna, paše u milimetar i od debele je gume.

Android auto fercera za 5, bt pozivi i prijenos glazbe isto

Neki pijani Marokanac ostavio dio brave viška, nek se nađe :D

Loganovac

Okolnost - kipuća voda, koja krompir omekša ali u kojoj jaje otvrdne.
Dakle, ne žalite se na okolnosti već razmislite od čega ste napravljeni.

maestral5747

prevelike mi slike, ne da forum upload

szs

Maestral5747
Čestitke, da se lepo navozate  :aplause: :aplause:
Slike mogu da se smanje ili još bolje postave na neki od servera
Za 44 god vožnje: VW 1300,Zastava 750,Lada 1600,Fiat 650P,Trabant 601K, Trabant 601L,Fiat 650P,Audi 80 1.6D,Yugo 1.0,Mercedes 190D,Yugo 1.1,Corsa 1.7D,S Oktavia 1,9D,F Punto 1.3mjt, D Sandero 1.4,T Avanza 1.3,T Agya 1.0,D Sandero 1.5D, T Aygo X-Play, T Yaris 1.5 Stella

maestral5747