Kupovina nove Dacije

prethodna tema - sledeća tema

kiconix

CVT je fantazija za voznju.

Turbo

Citat: saša61beograd poslato 05.09.2022. - 16:34
Kako je Fiat Tipo 1,4 sa manuelinim menjačem oko 14.500 evra,ovo je zaista zanimljiva pojava na našem tržištu.
A gde to ima tipo za 14 500?
Idem odma da kupim.

kiconix

Keka

Valjda mogu i ja jednom u zivotu da budem svaki dan pijan!

Loganovac

Okolnost - kipuća voda, koja krompir omekša ali u kojoj jaje otvrdne.
Dakle, ne žalite se na okolnosti već razmislite od čega ste napravljeni.

Capriolo

Da, CVT ( kao i e-CVT kod hibrida ) je veoma prijatan za vožnju, a posebno još ako je sa sa onim virtuelnim stepenima prenosa.
Šteta jedino što CVT malo kvari energetsku efikasnost. Nekada i neke perfomanse ( ali ne uvek i ne kod svih ), ali, neki kompromisi su uvek nužni.

Turbo

Citat: Loganovac poslato 05.09.2022. - 22:55
Ma ajde, još 1000 EUR za Logana 1.0 Eco_G...
Ma normalno.
Mada mi je onaj Tipo promakao.

rubiroza

Ne znam gde da postovim ovo pitanje, pa sam izabrao ovu temu. Ako sam pogrešio, molim da administratori pomere ovaj post na adekvatno mesto. A moje pitanje je da li je nov Dacia automobil spreman za zimu, tj. da li je u njemu već stavljen antifriz i zimska tečnost za šoferku.

speedo

Antifriz je tu svakako, a tečnost za šoferku vjerovatno nije. Koliko se sjećam oni naspu nešto relativno malo (manje od pola), tako da se može dosuti odgovarajuća i potrebna tečnost bez nekih problema.

Mare

Auto dolazi sa letnjim gumama i sa letnjim tečnošću za pranje stakla. Nikakav problem da se dospe mali zimske. Ja sam auto preuzeo krajem oktobra, samo sam dolivao zimsku i nikakav problem nikada.

rubiroza

Ok, hvala svima na pomoći.

KizaHood

Meni sud za tecnost za stakla bio prazan na preuzimanju.

(sto je svakako bolje nego da je bila letnja tecnost, a oktobar)

Zoran

Već dva mjeseca prođe a Dacia nije poskupila?
Sam svoj gazda - vazda.

Capriolo

:)
Ne brini - hoće. Kao i sve ostalo. Na žalost.

Trumpeter

Izbacili jeftinije modele iz ponude tako da je sad cena startuje od 15.230 e.