Središnji naslon za ruku

prethodna tema - sledeća tema

dovla

Da to je "full" uputstvo.

Sale

Stigao juce naslon i mali poklon :) a montaza pada za vikend  :lux:
Hvala Zeljko na paznji i pohvale za vodjenje posla...pametno i promisljeno do reklame,novih musterija i zadrzavanja starih  :to:

Boka

Ajd stvarno ako moze da se okace slike Zeljkovog naslona , vidim da su vec dosta clana foruma kupili naslon. :friends:

sibelius

pozdravljam i podrzavam inicijativu za postavljanje slika Zeljkovog naslona

Keka

Ako mi Zeljko posalje nasoln, postavicu 50 slika montaze.  :lau: Mom naslonu su polomili poklopac kad su mi obili auto i sad ga drzi samo super lepak.
Valjda mogu i ja jednom u zivotu da budem svaki dan pijan!

dovla

Postavite slike skupljeg i jeftinijeg naslona
iz Željkove ponude.
Naravno ko ih ima ugrađene.

Sale

evo slika pre montaze...ako treba nekome iz nekog posebnog ugla samo recite...sto se tice utisaka o samom naslonu u odnosu na one univerzalne naslone po buvljacima i hipermarketima izgleda cvrsto i izdrzljivo.
Potpuno je isti kao oni nasloni koje nam nude u auto kucama za 90-100e tako da je usteda vise nego dobra,a pored toga mozete da se igrate majstora i da ga sami montirate. Imam ideju kako da iz prvog puta
izbusim rupe tacno tamo gde treba da bi se pogodile sa metalnim nosacem,ako uspe sutra kacim slike montiranja :)

ppejic

Citat: zeljkor poslato 04.04.2011. - 01:32
Sa tog sajta sam preuzeo sliku... Ovih dana cu slikati nekim aparatom i ubaciti vise slika na forumu.
Inace, "Auto speed" je jedan od mojih kooperanata, ali ovaj naslon nije iz njihove proizvodne linije.

Kao sto napisah ranije naslon je AutoSpeed, tj. nije ni Armster, ni Rati.

sibelius

ovaj plekani nosac je malo drugaciji nego na originalu

Sale

E pa drugari naslon je montiran i mogu samo da kazem da je savrsen :) enterijer automobila sad izgleda mnogo bolje i bogatije,vise nema one rupe medju sedistima,dobio sam novo mesto za ostavljanje sitnica i odmaranje ruke,a o kvalitetu sve pohvale. Sto se tice montaze trajala je 30min,rupe sam odmah pogodio zahvaljujuci ideji o "cirilicnom slovu G" kojim sam odredio visinu i duzinu gde se nalaze rupe na metalnom nosacu u odnosu na sraf kojim se pricvrscuje plasticna konzola kad se vrati na svoje mesto (verovatno necete razumeti opis ali bice jasno kad budem dopunio sa fotkama). Sto se tice cvrstine i klimanja naslona mogu samo da kazem da se klima po 2mm u levo i desno sto ja uopste i ne smatram klimanjem :)
Sve u svemu za 40e i pola sata razonodnog rada uz muzikicu dobio sam ono sto sam trazio i toplo preporucujem svima.

Citatovaj plekani nosac je malo drugaciji nego na originalu
ovaj je bolji od "originala" jer umesto 3 zuba ima zljeb koji je mnogo stabilniji pa je i samim tim ako se nosac lepo namesti klimanje mnogo manje nego na klipu kod onog rumuna

sibelius

kod mene se svakako manje klimao nego kod kolege rumuna
a ako se ovaj bude jos manje klimao eto jos jednog u novoj limuzini
aj baci fotke

mrsp

Pa da vidimo kako to izgleda!

ppejic

...bilo bi lepo kada bi to neko slikao kako izgeda montirano u kolima, sa sve detajlima oko pozicioniranja, srafovima, u "podignutom stanju", koakav je prilaz kopcama za pojas i kakav je prilaz rucnoj kocnici...

Sve ostalo se moze videti po raznim sajtovima.

sibelius

jedan tandem npr
jedan radi busi montira a drugi da slika tj snima npr
kad moze brat rumun mozemo valjda i mi

Sale

evo i slika montaze :)

skidanje konzole

mozete ove zlj*bove metalnog nosaca da cvrknete cekicem par puta da ih jos malo suzite da bi ste skoro u potpunosti eliminisali klimanje naslona,bice malo teze da ga stavite ali se isplati

odredjivanje gde se nalazi rupa na nosacu

vratite konzolu,postavite karton na pravo mesto i recnete gde treba da se busi rupa da bi se savrseno poravnala sa rupom na nosacu :)

stavite naslon usrafite za nosac,izbusite ostale dve rupe,usrafite i imate naslon :)

jedino cu morati da skinem ovaj kozni deo i da ga presvucem crnom kozom jer mi se ovo ne slaze sa enterijerom  :ranting:

a evo i poklon kratak snimak :)
http://www.youtube.com/watch?v=aGQ_-ExR7TE

ps. jedino sto je mene iznerviralo jesu one limene zabice koje su par puta skliznule kod vracanja konzole tako da sam morao da ih stegnem...ako i vi budete morali pazite da ne preterate da ne puknu