Kvalitet i cene gasa

prethodna tema - sledeća tema

Dachos

Akciza ide na 30 din.po kg tecnog naf.gasa sa sadasnjih 19,2. Naglasavam po kilogramu! To je nekih 5-6 din.po litru. Plus porast pdv za 2%, po mojoj proceni tng ce biti oko 85 din..litar. Poz!

ppejic

:dobro: dobra racunica

( 77/1.18 + 6 ) x 1.2 = 85.5din

+ i ove zime nas ocekuje klasicno poskupljenje jos za 10 din

Keka

I eto na zimu stotke o kojoj je bilo reci po medijima. Benzin ce onda na ~200 din.
Valjda mogu i ja jednom u zivotu da budem svaki dan pijan!

kiconix

Ja danas cuo da dizel goriva idu za 9 dinara u plus  :badmood:, benzin za 3  :badmood:, za plin se nista ne spominje.
Po pravilu, kad se lesinari dogovore oko cene, iznenadicemo se. :badmood: :badmood: :badmood: :badmood:

saša61beograd

Silom prilika danas sam se po centru vozikao 2 sata i sudeći po gužvi izgleda da je gorivo suviše jeftino.Isto su izgleda zaključili i oni koji namiču budžet.Akcize su udarac sa jedne strane.Kad udari sa još dve strane (kurs dinara i cena nafte) nije nemoguće da zaista bude 200 benzin/dizel,100 TNG.I to može da se desi već za 15 dana.

Loganovac

JBT! :doh: A meni prazna oba rezervoara!  :crazy:
Okolnost - kipuća voda, koja krompir omekša ali u kojoj jaje otvrdne.
Dakle, ne žalite se na okolnosti već razmislite od čega ste napravljeni.

Keka

Ja cu danas da sipam gas, ionako je na rezervi.

EDIT: Sipao na ENS, cena 75.90. Prosecna potrosnja od proslog sipanja 7.9 l na 100 km.

Ova tura gasa im je drugacijeg sastava, propana 47%, butana 51%, nezasicenih ugljovodonika nesto sitno, motorni oktanski broj 91.6.
Valjda mogu i ja jednom u zivotu da budem svaki dan pijan!

ppejic

Svakog jutra, na NIS cena TNG veca za po 1 dinar.

Trenutno 80.9

jasho

Luk oil Blv oslobodjenja 79,90 jutros! :ha:

Izgleda da postepeno doziraju?!

david

Kod nas u Pazovi na tri pumpe koje imaju gas od 1.10 cena je 88.5 din.

jasho

Davide to i meni nije jasno, pošto relativno često idempo pravcu NS-Bg starim drumom,  Knez petrol u Karlovcima cena najjeftinija uvek!!!, zatim Inđija u nekom proseku, mozda za dinar skuplja u odnosu na prosek u Bgd (OMV i Ona pumpa pre nje kad ideš prema Bgd) ali zato Pazova jedno tri, četri dinara skuplja u odnosu na sve ostale!!! :fiju:

kiconix

Monopol je divna stvar.

seitech

Kragujevac: Na NIS-u do pre dva dana cena je bila 80.90, juce 83.90, jutros vec 85.90... Pitam se gde li ce se zaustaviti!  :hm:

Loganovac

NIS navedenih 85,90, OMV 80,90 (!!!), manji privatnici negde između...
Okolnost - kipuća voda, koja krompir omekša ali u kojoj jaje otvrdne.
Dakle, ne žalite se na okolnosti već razmislite od čega ste napravljeni.

jasho

Sinoć Knez Sremski Karlovci 83,90, OMV Inđija i privatna pumpa do njih 80,90, Stara Pazova 88,90, NIS Zmaj Bgd 85,90!!!