Kvalitet i cene gasa

prethodna tema - sledeća tema

madridista

ja sam juce sipao na slapu kod plavog mosta i boga mi logan ide kao raketa.....74.9din e sad videcemo da li ce i dalje potrosnja biti 8.6l

Loganovac

Ne razumem kako to osetite da vam auto znatno bolje ide - nikad, ali nikad nisam osetio bilo kakvu razliku - ide koliko pritisneš...  :ne:
Okolnost - kipuća voda, koja krompir omekša ali u kojoj jaje otvrdne.
Dakle, ne žalite se na okolnosti već razmislite od čega ste napravljeni.

madridista

pa jednostavno osetim da nije trom......osetim i znatnu razliku kako vuce na benzinu a kako na plinu e pa sad mi vuce kao na benzinu.....najvise sam primetio kako petom leti od cukaricke padine gore do zarkova bez gusenja

jasho

Vraćao se sa EXIT-a u nedelju i u Karlovcima na Knezu cena 69.90 :dobro:

Andrix

Ja sam jednom sipao na tom istom Slapu i nista posebno, dok mogu reci da je ujednacen kvalitet na OMV na padini i ELP u filmskom gradu.
Nisam toliko bogat da bih kupovao jeftine stvari

brankovs

Na pumpi Vuković(Veternik) cena gasa od juče 66 din/lit,samo neka ide nadole.

Andrix

a kvelitet, imam u BG u i za 71.3 a i za 75.8 d.Da li je moguce da Eko dovozi lpg iz Grcke ili je sve to iz Panceva...
Nisam toliko bogat da bih kupovao jeftine stvari

jasho

Knez, Sremski Karlovci juče 68,9!

Keka

Danas se provozah izmedju Bg i NS. Cene gasa ... bezobrazne. Na autoputu cak do 80.90, po gradu oko 75.00, a najjeftinije sam nasao u NS na pumpi ENS kod Rodica 71.90. Kvalitet...ne znam, ali imaju okacen izvestaj o ispitivanju, ne izgleda lose.
Valjda mogu i ja jednom u zivotu da budem svaki dan pijan!

ppejic

Zadnji put kupih kod Lukoil. Jeste bio skupnlji za 1 din od NISa... nikako da potrosim reservoar!

Keka

Ja sam prethodna dva rezervoara sipao na Lukoilu, prosek 8.25, sa Eurogas 8.5......sve u okviru statisticke greske. Videcemo prosek kod ovih. Zanima me misljenje forumasa koji su pricali o gustini gasa koji dolazi u njihove firme.
Valjda mogu i ja jednom u zivotu da budem svaki dan pijan!

jasho

bocca

a kad se samo setim, ne tako davno, po povratku iz Sokobanje, negde krajem jula, natocio pun u Novom Sadu na Knezu za 64,9!!! sta li se desilo u medjuvremenu?!?  :ces:

jasho

Evo šta

http://www.youtube.com/watch?v=Ocf6JvKK63g

Samo umesto banka, stavi država

bocca

aaaaa, skrivena kamera!!! :crazy: