Felne

prethodna tema - sledeća tema

Sale

da budem iskren nesto mi se i ne djasve ha ha ha zezam se naravno :) super su i lepo cuce kolima mada i ja mislim da si trebao 17" ali nema veze sve pohvale za izbor
Koja je cena 17" da nisi mozda zapamtio?

MajorSoul

Hvala  :to:

Sutra posle posla skidanje zimskih guma i oblacenje letnjih, zatim detaljno pranje u Ustanickoj i na kraju idem da vidim za izduv  :woo-hoo:
:wind:
..need more buttons..

Sale

ostavi nesto para i za gorivo :) 
sto se tice izduva :) na smederevcu kod Kocke ima veliki izbor sportskih i ukrasnih izduva,a odlicno rade ugradnju...meni su tamo stavljali remus na 206cu i super su uradili.

MajorSoul

17" mislim da su bile oko eur 190 po komadu.
Za izduv idem prvo da pogledam tamo gde je Keka ugradio svoj, svidja mi se nije nista preterano, a svakako izgleda lepse nego ova izduvana frulica od izduva koju sad imam  : :laugh1:
Slike cu naravno postaviti  :to:
..need more buttons..

Loganovac

Hvalio bih i ja, ali bi baš bilo previše!   :hihi:
Hvala na informacijama.  :dobro:
Okolnost - kipuća voda, koja krompir omekša ali u kojoj jaje otvrdne.
Dakle, ne žalite se na okolnosti već razmislite od čega ste napravljeni.

MajorSoul

Postavicu jos par slicica imam i novi izduv  :woo-hoo:
..need more buttons..

Sale

i izduv si nabacio?! Pa ti vise nisi MajorSoul sad si GeneralSoul  :lolc:     :lollot:

hemicar

Ne znam da sam vidio ljepsi daster  :to:  :aplause:
Meni su super  :dobro:

mrsp

E pa evo i ja da pokažem moje felne.Nisam  baš nešto mnogo ni platio 7200 din po komadu 15" i to nove.Jer što reče kolega treba sve izdržati finansijski, zimske gume, felne, gorivo ..... Malo li je na ovu krizu danas.

deki73

A gde si kupio?

mrsp

Kupio sam ih u Kragujevcu u firmi koja se zove RAJ TRANS.Pretstavništvo im je u naselju Aerodrom, ispod sušičkog stadiona. Oni su predstavnici odnosno distributeri za Tigar gume u ovom regionu, a imaju i felne.Konkretno felne su Italijanske, imaju neke stare zalihe pa zato nije ni cena neka velika. Imaju raznih samo zavisi kakve su vam finansijske mogućnosti.  :whistling:
Tačno da ove imaju neki Fiat-ov šmek.Ali sam se odlučio za njih zato što nemaju toliku šupljinu odnosno oni dizajni sa pet krakova i sl. kao da mi nesto fali, to jest imaju dosta praznog prostora.Tako da sam sa ovim dizajnom dobio željeni efekat.A dok se nisam odličio mislim da sam udavio onog čoveka u vulkanizerskoj radji.A oni inače imaju svoju vulkanizersku radnju u naselju Erdoglija baš kod semafora(ovi iz KG verovatno znaju o čemu pričam).

Zoran

Koliko god bile lijepe one sa 5 - 6 krakova me uvijek podsijete na prošla vremena kada smo imali konjsku zapregu  :c:.
Sam svoj gazda - vazda.

ppejic

O ukusima ne vredi raspravljati, ali su po meni pun pogodak!

Ne vidim lepo na slici, jesi li stavio po 1 brezon?

mrsp

Naravno o ukusima ne treba raspravljati a tu su i finansijske mogućnosti.

Za ppejic- Napravio sam sigurnosne brezone sa ekcentrom kod strugara. Tako da ni on nemože da napavi drugi ključ ni da hoće :dobro:

ppejic

Felne su lepe.

Delim tvoje misljenje da su 5 i 6-krake  suvise retke za oko.