Felne

prethodna tema - sledeća tema

dovla

Ma, sve 4 su za 5.

brankovs

Svi Vi,koji planirate da se ponovite alu felnama,dobro razmislite koje ćete felne uzeti,jer nije isto na slici i uživo  :rtfm:

Loganovac

Slažem se, ali ne mogu da montiram nekoliko setova na kola pa da onda odlučim, zar ne?
Okolnost - kipuća voda, koja krompir omekša ali u kojoj jaje otvrdne.
Dakle, ne žalite se na okolnosti već razmislite od čega ste napravljeni.

Goky

Danas sam kupio za 6.400RSD 4 polovne čelične felne (6Jx15", 4x100, ET43).  Na nalepnici imaju Renaultov kataloški broj 515015 i namenjene su za Megan, Scenic ili Clio.
Sandero Stepway 1.0 TCE 90 Expression
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Sandero Stepway TCe 90 Prestige
Dacia Sandero 1.4 MPI Laureate
Fiat Punto Mk1 1.2 8v + TNG
VW Buba

brankovs

Ja bih uzeo pod 3. i to 16 cola,samo da te upozorim da 16-ice izgledaju mnogo lepše od 15-ica(izgledaće male u odnosu na gumu jer,nemoj da zaboraviš,da imaš ratkapne koje prekrivaju gumu pa felna izgleda veća nego što jeste) :ces:

MajorSoul

Da i 17-ice izgledaju mnogo lepse nego 16-ice, kao i 18-ice od 17-ica :hihi:
Ove nedelje se bacam na potraznju.
:wind:
..need more buttons..

Loganovac

Alo, Majore, tačno je da si pronašao (verovatno i kupio) felne, ništa ne pišeš tamo gde treba - ovde! Dimenzije, kinta, radnja...
Okolnost - kipuća voda, koja krompir omekša ali u kojoj jaje otvrdne.
Dakle, ne žalite se na okolnosti već razmislite od čega ste napravljeni.

Keka

Samo se hvali  :lau:
Valjda mogu i ja jednom u zivotu da budem svaki dan pijan!

MajorSoul

Konacno zavrsena faza :)

Kupio sam ovaj model i danas ih montirao u servisu. Informacije za Loganovca:
Kostale su 13.700 po komadu i to sa 20% rabata. Kao sto se vidi marka je MSW i da ostale su ipak 16-ice posto bih se malko cimao sa 17-icama.
Kupljene su u GP auto shopu, evo i linka http://www.gpautoshop.com/ Nazalost na sajtu nemaju prikaz felni. Ako si zainteresovan, mogu da pitam za 15" sta imaju u ponudi i da ti kazem (samo mi reci koje ti je godiste auto, kubikaza i dimenzije guma).

A evo kako cuce na Dusteru:

Ovih dana cu postaviti jos slika jer sam ovo slikao na brzaka  :cul:
..need more buttons..

Aleks

Prelepe su, diskretne, uklopile se u boju auta! :to:
Mozda si trebao da se iscimas za 17"-ice, mada, ponavljam i ove mu super stoje!  :too:

MajorSoul

Hvala  :to: merkao sam ja 17" ali presudio sam kad sam sracunao koliko cu morati da dam jos za 4 letnje + 4 zimske kad dodje sezona.
..need more buttons..

Aleks

Bas mi je to palo na pamet kao jedan od razloga, verovatno bih i ja tako postupio! Samo teraj i pazi na rupe! :excl: :wind:

brankovs

Lepo su se uklopile :too:

MajorSoul

Heheheh nije da nisu  :cul: Ja sam skroz zadovoljan  :jea:
..need more buttons..

Jelenko

Svaka cast na izboru,bas mu fino stoji. :aplause: