Zatamnjivanje stakala

prethodna tema - sledeća tema

loon123

Loganovac

Okolnost - kipuća voda, koja krompir omekša ali u kojoj jaje otvrdne.
Dakle, ne žalite se na okolnosti već razmislite od čega ste napravljeni.

Svarog

Koliko vidim za prednja bočna stakla su popustili do 30%, ranije bilo do 25%.

nik

Jelenko

Blago vama.... :aplause:.Kod nas samo zadnja stakla nekako "tolerisu",prednja i šoferšajba jok.. :badmood:

ajgor bejzik

Ćao ljudi. Gde da zatamnim stakla (sem šoferke naravno) na Stepway-u u Novom Sadu ili okolini?
Bio sam u Ivanic servisu i covek trazi 160 Eura!!!

Imate li neki predlog?
Ljuti se Francuz, a Švaba se buni, jer vozila za gangstere - prave Rumuni!

Keka

Ako hoces da prodjes jeftino, uradi sam sa Kineskim folijama sa pijace, ali posle nemoj da kukas.

Ako hoces da uradis kvalitetno, spremi se da platis.

U svakom slucaju posle moras na atest.
Valjda mogu i ja jednom u zivotu da budem svaki dan pijan!

ivan-bgd

Izleti na google pa pronađi još neki servis :ces:

Djordje Basic

Sad cu malo da izreklamiram prijatelja.  :)

Nedavno sam zatamnio Sandera kod prijatelja u Batajnici.
Ne znam koja je tacno cena za zatamnjivanje celog auta osim soferke ali mislim da ne prelazi 80€
Ovo nije prvi auto koji zatamnjujem kod njega i mogu reci da sam prezadovoljan. Znam da ne koristi kineske folije vec SunGuard.
Za Sandera mu je trebalo 2 sata da ga kompletnog zatamni. Napred 30% pozadi 50% a gepek 75%. (Sve ovo napisah pre neki dan ali izgleda da nisam kliknuo na "Post" :) )
Evo i slicica.

Ako nekoga zanima mogu da pustim broj pa da se cujete sa njim za vise informacija.

Dejan

ajgor bejzik

Druze, na slikama Sandero izgleda odlicno!!! Jel treba posle neki atest?
Ljuti se Francuz, a Švaba se buni, jer vozila za gangstere - prave Rumuni!

Djordje Basic

Atest treba koliko znam.
Kod nas se atest vrsi u Institutu Vinca, za ostatak srbije nemam pojma.
Dobija se potvrda zatamnjenja u granicama propisanim zakonom i na svako zatamnjeno staklo se lepi mala nalepnica sa brojem atesta.
Za cenu nemam pojma. Ako dobijem neku informaciju javljam odmah.

ivan-bgd

Ako je kao za plin onda 'beš pos'o...ko da da 5 soma za to.Kakvo otimanje para ....užas :ranting:

DrJekyll

Ponavljam, za plin "nije" trebao atest...tj nisu mogli po zakonu da naplate kaznu. Sve je to bilo APP, a za stakla ne znam...još se nisam raspitao.
Horse Power is how fast you will hit the wall but TORQUE is how far will wall move after you hit it...

nik

:offtopic:
Atest mora da se odradi svaki put kada se izmene karakteristike originalnog vozila, tj, da se izvrši provera da je homologovano sredstvo (kuka, folije, TNG uredjaj,...) ugradjeno bezbedno i u skladu sa propisima proizvodjača, odnosno, da vozilo sa ugradjenim sredstvom ispunjava (zadovoljava) tehničke uslove iz pravilnika.

Atest je morao/mora i za plin jer se radilo/radi o ugradnji novog uredjaja i izmeni karakteristika vozila, samo što nije postojao zakonski akt koji je regulisao ugradnju TNG uredjaja u vozila, već se zakonska regulativa vukla iz raznoraznih zakona i propisa koji se odnose na gasne instalacije i manipulaciju gasom uopšte.

Ko odredjuje i na osnovu čega cenu, bem li ga, ali do sada sam radio atest na dva auta i mislim da je 5K mnogo za malo zavirivanja pod haubu i ispod vozila, par sličica i parče papira.