Servisiranje vozila i reparacija sklopova

prethodna tema - sledeća tema

zac

Sredjen jedan Weber 32-ADF-250 sa difuzorima 23 i 25 mm.  :kava:

zac

Alternator Iskra AAK 1173 14V 65A 
Generalno ociscen i sredjen...zamenjeno - kolektor rotora - lezajevi rotora - cetkice na regleru

Zoran

Sam svoj gazda - vazda.

Aleks

'ladno moze ponovo u prodavnicu. Sto se verovatno i praktikuje u nekim trgovinama. Ali da ne kvarim temu...   Bravo!

zac

Sredjen jedan retko dobar Weber 32 ICEV 22 sa difuzorom od 24 mm.
Karburator je tretiran po vec ustaljenim postupku: grubo ciscenje hemijom, ultra zvucno ciscenje tela i svih delova karburatora, brusenje svih nalezucih povrsina i poliranje leptira, grla i difuzora...

VaskezNS

Ovo je mesto za sLogan ;-)

zac

Sredjen jedan Ruski Solex za Ladu Samaru. Karburator je bio u vrlo zapustenom stanju. Radio je sa vecom kolicinom vode te je bilo mnogo naslaga kamenca i izduvnih sagoretina u kanalima. Pored standardnog ciscenja, ravnjanja nalezucih povrsin, zamenu svih dotrajalih delova, poliranje difuzora i leptira , na njemu su se zalamali zavrtnjevi glavnih leptira kao i leptira sauha, tako da sam u ovom slucaju imao igranku vadjenja zalomljenih zavrtnjeva  i popravci navoja na sve tri osovine...Ipak na kraju sam zadovoljn rezultatom...   :D
Evo slike pre i posle pa procenite sami.

Zoran

Pola voda pola benzin..?
svaka ti čast za reparaciju. Kao da je bio na otpadu na kiši bar godinu dana..?
Sam svoj gazda - vazda.

Zee

zac

Stigli danas neki setovi za karburatore, iz Engleske..  :cool:

Aleks

Opaaa!!!  Jaguar, Bentli, ovo-ono i to... :-P

zac

Konkretno  za Mecku, Alfu, BMW-a i Fijata...  :wink:

zac

Radi se i kod mene, restaurira se jedan Stromberg 175 za Mercedesa 123 iz `80-tih godina....

Takodje sredjena i dva Dellorta DHLA 40

zac

Sredjen jedan Weber 34ADF 250  sa Fijata 125 P ...  takozvani Pezejac