Sta vam se dopada, a sta ne na vasoj Daciji?

prethodna tema - sledeća tema

Vihor

Citat: mladja73 poslato 03.10.2010. - 22:10
Mi "loganovci" nemamo brisac na zadnjem staklu pa nemamo taj problem. Al' zato imamo gepek. Ma ne gepek. Gepekcinu!!!

Sad skoro sam stavio dva duseka 200x90 i jedan dupli kuhinjski deo, imam svedoke
Sve što radi na struju ima beli dim u sebi. Kada taj beli dim jednom izađe, to više nikada neće ponovo da radi.

Loganovac

Ne znam o čemu pričaš, čovek priča o gepeku, a ti si navedenim nameštajem napunio ceo auto toliko da nisam imao gde da sednem (ne samo ja, nije bilo mesta ni za dete od deset godina)...  :laugh:

Zezam se, nije mala stvar natrpati dva onolika dušeka u kabinu!   :dobro:  :logan:
Okolnost - kipuća voda, koja krompir omekša ali u kojoj jaje otvrdne.
Dakle, ne žalite se na okolnosti već razmislite od čega ste napravljeni.

Vihor

Tačno, nisam bio precizan, u gepek "samo" viseći deo    :respect:
Sve što radi na struju ima beli dim u sebi. Kada taj beli dim jednom izađe, to više nikada neće ponovo da radi.

DrJekyll

Eeee, a kad mi u Sanderu oborimo sedisteee.....to je druga prica  :woo-hoo:
Horse Power is how fast you will hit the wall but TORQUE is how far will wall move after you hit it...

Vihor

Eeee, a kad mi u Loganu neoborimo sedisteee.....to je druga prica   :cool:

Loganovac

david

Eeee, a kad mi u Loganu ne oborimo sedisteee.....to je druga prica  :cool:

Eh to mu je jedina mana, mislim na zadnje...

Vihor

Mogli su da preklopnik za pravac duvanja vazduha naprave da se vrti u krug, a ne da moram da ga vrtim iz kraja u kraj.

Loganovac

crevce

jedino što mi se ne dopada kod Logana (koji još uvek nije moj  :) ) je to što se ne preklapa zadnja klupa.... i pitam se da li je nekome palo na pamet da proba u Logana da montira zadnju klupu iz Sandera  :ces:

Vihor

Loganovac

Pa mogli su umesto sajle koja pomera klapne da postave inkrementalni enkoder i servo motore na klapne vazduha, a mogli su i ispod haube da ubace petolitarski V8 turbo motor, pa su mogli ESP, pa kožna, grejana sedišta, pa znak Ferarija pa...
Jeste, sve se može kad se hoće. A da li bi ti to onda kupio?  :help:

Veterinar

Loganovac

Veterinar