Sta vam se dopada, a sta ne na vasoj Daciji?

prethodna tema - sledeća tema

Zoran

Svidja mi se: velika nosivost, čvrsta konstrukcija, puno prostora...Ne svidja mi se: Kačenje ručice mjenjača na jedan konzolni šaraf (pogledajte iz kanala),Nejasno napisana servisna uputstva koja se mogu tumačiti kako kome treba(sintetika-polusintetika,mjenjač-interval zamjene ulja...),prebrz rikverc(guranje prikolice uzbrdo),loše riješena ventilacija i grijanje, farovi bi mogli davati više svjetla,nečitljiva instrument tabla sa upaljenim svjetlima danju...

Zoran
Sam svoj gazda - vazda.

david

Kad sve ovo procitam i ja sam na sve to mislio ali se vremenom naviknes na sve. Pre neki dan kad je bilo led i pljusak bio sam se uplasio za farbu i lim koliko je padalo. Moja kola na parkingu ispred firme sama a niko oko mene. Bila slava i nas u firmi ukupno 6, 4 proizvodnja, portir i odrzavanje sve ostalo se razislo a kisa pada i pada. Tada sam se zabrinuo inace sve je kako je napisano i na kraju opet  :dobro:

brankovs

Kada sednem i provozam drugi auto sličnog cenovnog ranga pa i malo skuplji tek onda vidim koliko je Logan dobar :lux:, savršen menjač,mekane komande,opuštena vožnja,itd.

sasa petrovic

Moja iskustva su odlica i uglavnom sto je vec nabrojano, jedino sto meni licno smeta su bol u ledjima prilikom duzih voznji. Ne znam da li je to karakteristicno za sedista Logana ili je to standardna pojava kod novih vozila. Verovatno cu kupiti Ergomobile ( TV Shop, dodatak za sediste ). Mozda ne znam da podesim sediste.Kakva su vasa iskustva? :ces:

Loganovac

:ha: Logan je jedan od retkih auta iz kojih izlazim sa osmehom... A ergomobile - bolje bi bilo malo više vežbi!  :whistling:
Okolnost - kipuća voda, koja krompir omekša ali u kojoj jaje otvrdne.
Dakle, ne žalite se na okolnosti već razmislite od čega ste napravljeni.

krle

Sedište je sasvim u redu.

Mene  posle 2h neprekidne vožnje boli desno koleno, ali nije za to krivo sedište već stara povreda.
Da me bole  leđa  verovatno bih prvo posumnjao na ženu da me mlati u snu :Smiley:, a preventivno bih otišao kod čika doktora.   

Keka

Na duzim putovanjima mi smeta (pre)visoka papucica gasa  :whistling:
Valjda mogu i ja jednom u zivotu da budem svaki dan pijan!

Svarog

Što se udobnosti tiče, meni je Logan sjajan. Prošle nedelje sam vozio Berlinga do Vranja i leđa su me već kod Niša strašno bolela. A u Loganu pređem par stotina km bez trunke nelagode, a kamoli da me zabole leđa.  :dobro:

david

Sto se tice udobnosti ja sam zadovoljan i odmoran nakon duge voznje. Primetio sam da je na duzim usponima slabiji, ocekivao sam da guta asfalt u poredjenju sa drugima koji mene obilaze...

brankovs

david

Zoran

Kolo upravljača mi malo pokriva obrtomjer i one crtice od temperature i goriva na displeju. Bilo bi mi draže da je bar 2 cm veći prečnik ali i ovako danas sam prešao 470 km sa osmjehom na licu, bez umora i bilo kakvih bolova.

Zoran
Sam svoj gazda - vazda.

bojan82

ma meni smetaju samo dvije stvari: prevelika buka i nekako je nepregledan za parkiranje unazad mogli su malo vece retrovozore staviti.

ostalo je u sustini dobro.

mislim da bi sa agresivnijom kampanjom, firma mogla putuci i bolje konkurente

Zoran

Ne osjećam nikakav umor nakon dugih vožnji a sjedište posešavam ovako. Kad prvi put sjedam u auto. Sjednem i pomjerim naprijed, sjedište onda guram nazad toliko da se butine lijepo spuste na sjedalni dio sjedišta, zatim lijevu ruku spustim na gornji dio volana i podešavam nagib naslona tako da mi ruka bude ispružena i to je to.

Zoran
Sam svoj gazda - vazda.

bmiillan

jedina bitna zamerka koja dolazi do izrazaja kod duzih voznji je kratak sedalni deo sedista.
da je duzi bar 3-4 cm.
nemoj na silu uzmi veci cekic