Koji radio/mp3

prethodna tema - sledeća tema

wvojin

Ja na sadasnjem imam RDS, ali mi ne trazi stanice kada oslabi signal ili se izgbi, nego ostane tako da susti...  :ne:

Tuner Selection

* 18FM,6MW(LW) Station Presets
    * Selectable AF Sensitivity
    * Auto Preset Memory with Scan
    * Seek Tuning with DX/Local Switch
Da li je to to?
Dacia Logan 2005, 1.4MPI + LPG,
Dacia Logan 2010, 1.5 dCi

markonikolic83

To je to,samo stavi na on.

Jeca

kupili JVC kd~411 i PioneerTS~G1312I  Srecna Nova Godina!!!! :woo-hoo:

DzoniLoganDci

Pozz.
Kod mene je za sada nazad na dasci 2 sony xplode 17 cm ( xs-f1725), uskoro takva dva i u prednjim vratima
A cd/mp3 uredjaj je pioneer...
Prilazem slike

Za sad fino radi.
Provukao sam i kablove za pojacalo, ali nisam isao u daljnja ulaganja  250 kn (30e) kablovi u autosoundu, a solo sam provlacio. ipak je romantika, -- ROMANTIKA heheehhe

Keka

Da li si sekao policu za 17-ice ili je leglo u fabricku rupu (ne plasticnu korpu nego rupu u limu) i kako si resio razliku u visini?
Valjda mogu i ja jednom u zivotu da budem svaki dan pijan!

DzoniLoganDci

Citat: Keka poslato 22.01.2011. - 19:23
Da li si sekao policu za 17-ice ili je leglo u fabricku rupu (ne plasticnu korpu nego rupu u limu) i kako si resio razliku u visini?

Standardna rupa je bila 13 cm, ja sam uzeo i prosirio makazama za lim, jer mi nije trebalo puno. i gori tapacirung sam samo prosirio po kartonu od zvucnika koji je bio na kutiji.. nista posebno, ali sam rastavio komplet kola zbog provlacenja zica. sve do table je bilo golo... :) to mi je uzelo najvise vremena pri rastavljanju i sastavljanju.
idem cesto za ns, pa se mozemo naci na kafi

fanatic

Ovo sigurno nije mesto za objavu ovakvih oglasa ali se uklapa u koncepciju raspravke.
Ako kome treba solidan aparat sa USB, slot za Memory Card, Bluetooth, Audio in, a čita Mp3 i audio diskove, možda bi trebalo pogledati ovaj oglas:   http://www.pik.rs/artikal/861596/auto-radio-cd/
Čisto da pomognem nekome ko se još nije odlučio.

sanderoman

Danas sam umesto LG HU ubacio Pioneer P3100UB i mogu da kazem sto mu gromova, razlika ko nebo i zemlja! Iako sam to mogao ocekivati ipak su malo i prebacena ocekivanja. Zamalo da me zbune serviseri koji su svi u fazonu @dok ne stavis pojacalo svi HU su truba@. Naravno da to nije tacno i da neki sviraju ovako a neki onako. LG je bolji od Pionira samo po boji zvuka koji je poprilicno neutralan dok Pionir boji pa rastura ali zato sve ostalo, mikrodinamika i makrodinamika su mnogo bolji kod Pionira. Sada su kola puna basa i muzike. Drugi auto! :lazy:

bojan PA

jel moze neko da mi kaze da li fabricki radio u dusteru ima izlaz za pojacalo?

Svarog

Citat: fanatic poslato 23.01.2011. - 13:10
Ovo sigurno nije mesto za objavu ovakvih oglasa ali se uklapa u koncepciju raspravke.
Ako kome treba solidan aparat sa USB, slot za Memory Card, Bluetooth, Audio in, a čita Mp3 i audio diskove, možda bi trebalo pogledati ovaj oglas:   http://www.pik.rs/artikal/861596/auto-radio-cd/
Čisto da pomognem nekome ko se još nije odlučio.

Lepo je to što takva sprava može da čita sve živo, ali ja bih to izbegavao. Znam čoveka koji je muku mučio dok nije ukapirao da mu jedan sličan Everton vuče struju i kad ne treba.

bojan PA

:help:  jel skido neko fabricki radio od vas ovde ako moze da mi kaze da li ima izlaz za pojacalo? BIO BI VAM MNOOOGO ZAHVALAN! :to:

Sale

Moram da kazem da sam dugo muku mucio sa svojim zeljama sto se tice muzike u kolima i sad sam ih pametno resio (bar po mom misljenju u odnosu na ono sto sam hteo).
Duze vreme sam planirao da stavim neki dvd plejer u kola,a kako se nam se ljubimci lako obijaju skoro pa iglom i koncem,odmah u startu sam odustao od onih plejera sa velikim displejima
koji se uvlace u njih pa sam trazio one sa displejom na panelu koji se skida. Jeste da su mali i idu od 3" - 4,5" ali sam resio da se dobro informisem i pogledam ponude na nasem trzistu.
Bilo je nekoliko takvih zanimljivih i kvalitetnih dvd  plejera  ali sa tako malim ekrenima nemaju nikakvu svrhu osim bacanja para...ELIT-ov ima najveci ekran ali je najveci  krs na nasem
trzistu i 80% kupaca posle mesec dana place od muke zbog njih...prijatelj koji je guru za te stvari mi je rekao da odustanem od toga jer ima boljih resenja.
Bolje je uzeti dvd plejer bez ekrana i kupiti posebno lcd monitor koji mogu da vadim iz kola i da nebrinem...posle novih istrazivanja uradio sam sledece  :hihi1:
uzeo sam PIONEER DEH-4000UB i GPS navigaciju od 6" sa fm transmiterom...povezem ih i imam i audio,video,navigaciju,bluetooth za telefon...sve sto mi treba za duga putovanja i za uzivanje.
Ukupni trosak 22000din koliko i onaj ELIT dvd krs plejer,jos da nabacim zvucnike po zelji i savrsenstvo za moje potrebe  :cool: 
Sve u svemu treba znati sta zelite,koliko vam je to potrebno,koliko ce vas uciniti srecnim kad sednete u kola sa tim i dobro se informisati kod ljudi koji se time bave i koji zive od toga.

Aleks

A koju navigaciju si povezao na Pioneer? Koje mape ima?

Sale

iGo sa celom evropom i radi sarseno bez greske...prosao sam sa njom Srbiju,Hrvatsku,BiH,Sloveniju i Italiju...sve same pohvale...ima mogucnost kada dodjes na raskrsnicu gde trebas da skrenes da prikaze fotografiju sto je savrseno ako nisi siguran.
Navigacija je Sky Drive moji prijatelji je koriste vec 2-3 godine i bili su prezadovoljni i preporucili su mi je i ako sam bio skeptican zbog cene medjutim ljudi su IT strucnjaci i znaju sve o tehnici.
Drago mi je sto sam ih poslusao jer sam umesto dvd plejera za kola dobio isto,a ne moram da strahujem da li ce neko zbog muzike da mi obije kola... fm transmiter radi odlicno i zvuk je dobar i kad se pustaju filmovi i video spotovi.

Aleks

Sale, hvala na brzom odgovoru, jos samo kad bi mi rek'o oznaku navigacije da malo istrazim. Pozz.