Koji radio/mp3

prethodna tema - sledeća tema

Loganovac

:doh: Jeste, brate! Koje budaletine...  :banghead:

Dakle, definitivno se "mono" odnosi na jedan disk.  :fiju:

A lepo kaže Kića, ne treba nam ni taj jedan, dovoljan je USB  :to:
Okolnost - kipuća voda, koja krompir omekša ali u kojoj jaje otvrdne.
Dakle, ne žalite se na okolnosti već razmislite od čega ste napravljeni.

wvojin

Slazem se, vazno da prodavac koji je tu da vam "uvali" auto, ne moze da da pravu informaciju!  :doh:
Dacia Logan 2005, 1.4MPI + LPG,
Dacia Logan 2010, 1.5 dCi

speedo

Izvinjvam se za pogrešnu informaciju...svi su audio uređaji mono, barem po Dacia listi dodatne opreme.

http://www.dacia.ba/download/cjenovnik_dacia_logan_opcije_ba.pdf

dzaga

Ugradio sam 4 zvučnika i Sony BT 2700 prilikom kupovine auta. Nisam hteo fabrički radio 4x15W nego Sony 4x45W, bluetooth i svašta još. Kvalitet je fenomenalan, blue tooth isključuje muziku i uključuje poziv sa mob.tel na zvučnike (po izboru) automatski ili ne, upravljnje sa daljinskog itd. Sada je to već malo zastareo model pa je u ponudi BT 3700 i 5700. Cena je oko 200EUR sa uparenim zvučnicima (kupio za drugi auto u porodici). Potpuno sam zadovoljan i sa mojim ali noviji modeli imaju i USB.

scepo

Dobra je muzika , da li ti odudara sto je plavo osvjetljenje ?

dzaga

Nisam toliko obraćao pažnju na osvetlenje, nisam ni zapamtio da je plavo (ne gledam često u uređaj). Pogledaću.

darconny

Evo da se javim posle preuzimanja auta - u pitanju je Sandero BlackLine 1.6.
Muzika koja je ugradjena fabricki je 4x15W i jeste stereo - ima mali znak ST na displeju. Takodje ima opcije Balance i Fader, cisto da oko toga vise nema dileme.
Tako da zahvaljujem svima ovde, bili ste u pravu da je to 'mono' samo los prevod  :cekicem: MP3 player radi odlicno.
Mogu da kazem da je zvuk sasvim dobar, nije neko ludilo ali je meni dovoljno. Komande na volanu funkcionisu extra i toga se ne bih odrekao.

Ako nekoga jos nesto zanima, tu sam  :wink:

rookie

Imam pristojan player u starim kolima koja ću prodati kad stigne nova Dacia, koja će imati player koji ugrađuju u fabrici.
Da li po vama ima smisla njihova zamjena s obzirom da mi to ne utiče na cijenu starih kola a čini mi se da ovaj koji stiže sa novim kolima nije baš neki.
Tako da bih u novoj Daciji nastavio da trošim onaj koji sam i do sada koristio. Utiče li na garanciju, isplati li se, itd?
Nisam neki audio fan pa svakako ne bih ulagao dodatno u player.

scepo

To ćeš najbolje sam procijenit , ja sam odmah od preuzimanja vozila bio razočaran muzikom . Po meni jeftino smeće , nju sam poslije 2 mjeseca zamijenio Pioneer muzikom .

rookie

Ja sam mislio da ugradim ovaj Pioneer iz starih kola, a u stara da ubacim Dacijin. Lukavo, he he.
A možda i stara kola idu kod rođaka, pa neka se on zeza ako hoće a i ako ih prodam nepoznatom kupcu ne utiče sad to nešto puno na cijenu.  :cool:

Loganovac

Pazi da se ne zezneš, u Dačiji je Blaupunkt, garantovano bolji HU od većine jeftinijih Pionira. Najčešće su problem zvučnici.
Okolnost - kipuća voda, koja krompir omekša ali u kojoj jaje otvrdne.
Dakle, ne žalite se na okolnosti već razmislite od čega ste napravljeni.

rookie

E, to me interesovalo. Onda ne diram ništa. Imao sam davno Blaupunkt kasetaš u Fordu i super je bio.

wvojin

Iscitao sam celu temu, ali nisam uspeo da nadjem ono sto me zanima. Razmisljam o kupovini novog playera za kola. Zanima me kako se zove funkcija automatskog pretrazivanja radio stanica, kada signal oslabi ili se izgubi. To mi je zanimljiva opcija, tako da ako vec biram, sto da ne... Moze samo da olaksa. Desava mi se u voznji da se izgubi signal, a slusam nesto sto me zanima, pa ne mogu da nastavim dok rucno ne nadjem opet. Po Srbiji se razlikuju radio frekvencije, pa ne mogu da ih popamtim sve
Dacia Logan 2005, 1.4MPI + LPG,
Dacia Logan 2010, 1.5 dCi

markonikolic83

AF(automatic frequency),ja koliko znam skoro svi noviji playeri to imaju,tako da to ne bi trebalo da ti predstavlja problem pri izboru.I radi lepo,ja recimo to koristim.

ppejic

To radi RDS / EON u okviru FM prijemnika.

Stanica koja emituje RDS šalje informaciju o alternativnim frekvencijama. Kada radio signal oslabi tjuner automatski pretraži alternativne frekvencije, izabere onu sa najboljim signalom i nastavi reprodukciju.