Oracal karbon folija

prethodna tema - sledeća tema

Dachaa

Oracal High Performance Cast 751C To je sve sto pise pozadi  :to:

Za ovo sto sam ja lepio nisam koristio fen jer je sve ravno i nije mi trebalo,ako se lepi nesto oblo mora fen,ja sam lepio kuciste kljuca i koristio sam fen veoma lako sam zalepio,inace ove Oracal su mnooogoo bolje nego one pijacarske od 1000din,ako kupujete da znate,dosta se lakse lepi i tanja je,sve u svemu dosta je bolja ali je i cena dosta veca.Videcu da uzmem crnu karbon foliju za retrovizore kad sam video koliko se bolje lepi ova nego ona sto sam ja kupovao na pijaci odlucio sam da pokusam da zalepim retrovizore..
Dacia Logan 1.5 dCi - (2005-2013) :(

mrsp

jasho

Jesi to pokupio fore od mrsp-a :to:

zac

:Smiley: :Smiley:  :Smiley: Jeste, to je fora mrsp-a, on isto voli da kupuje te folije GMS-KPS-Turbo, sto kostaju 20.000 din/dm2  :Smiley: :Smiley: :Smiley:

:respect: :respect: :respect: :wave: :too:

Dachaa

Nece komsija da se ljuti  :)

nik

mrsp

jasho

Citat: žac poslato 02.04.2012. - 19:39
:Smiley: :Smiley:  :Smiley: Jeste, to je fora mrsp-a, on isto voli da kupuje te folije GMS-KPS-Turbo, sto kostaju 20.000 din/dm2  :Smiley: :Smiley: :Smiley:

:respect: :respect: :respect: :wave: :too:

Sve je u redu dok mu gospodja ne sazna  :njanja: :Smiley:

zac

A kada sazna...  :palica:  naHebao je.  :D

jasho

Šalim se,  :D dobar je dečko mrsp! :friends:

zac

Naravno da je dobar decko....  :friends:  zato se i brinem za njega... ako gospodja sazna. 

DrJekyll

Ja kupio još onda karbon crnu za spojler nazad i nisam se iscimao da zalepim, a videću i za retrovizore da uzmem pa da platim nekome da mi to lepo sve zalepi.

P.S.
Odlično čuči crni B stub na crna stakla. :aplause:
Horse Power is how fast you will hit the wall but TORQUE is how far will wall move after you hit it...

Dachaa

Citat: DrJekyll poslato 04.04.2012. - 22:48
a videću i za retrovizore da uzmem pa da platim nekome da mi to lepo sve zalepi.

Polako naoruzaj se strpljenjem i uspeces,ipak onaj osecaj kad nesto uradis sam.. :woo-hoo: :woo-hoo:

DrJekyll

Ma sve je to super, lepio sam onu plastiku na konzoli, ali ovu karbon sam platio 2-2500 din i ne bih da nešto s*ebem i posle da kukam. Ne znam ni koliko bi mi uzeli za lepljenje i uopšte i koga da zovem za to.
Horse Power is how fast you will hit the wall but TORQUE is how far will wall move after you hit it...

Dachaa

Vidi ove likove sto lepe folije taksistima.U Kg-u ima jedan koji lepi taksiste ali i sve ostale automobile,motore i delove karoserije(krov,hauba,retrovizore),ja sam od njega kupio foliju..