Oracal karbon folija

prethodna tema - sledeća tema

Dachaa

Hvala  :c:
@maestral Au al bi tebi legla folija ekstra..
@Zac Samo nemoj branik da mi spominjes  :bonk: Gledam ga svaki dan i nerviram se..
Dacia Logan 1.5 dCi - (2005-2013) :(

zac

Nemoj da ga gledas...kupio si poliester, bar si tako k`azo, upustvo sam ti napisao... a i tu sam ako zatreba....samo napred i udri.  :wink:

ppejic

Citat: Dachaa poslato 07.06.2012. - 16:49
Malo sam vise zaseko onde izmedju 40-60kmh,ali ostavio sam tako jer je sve ostalo super pa nisam hteo zbog toga da skidam sve pa da radim odpocetka,sve u svemu zadovoljan sam.. :woo-hoo:

Jesi li slučajno oštetio foliju ili je moralo zbog postavljanja folije?

Dachaa

Ja sam slucajno ostetio samo na tom mestu ostalo je dobro..
@ Zac Poliester sam dao drugaru ali nije problem verovatno ga jos nije iskoristio pa ako se smilujem sledeceg vikenda mozda uradim nesto  :)

zac

Aleks

Dachaa i mrsp, kad vec volite da se zezate folijama, mogli bi da probate i nesto ovako:
  :write:

mrsp

Nije bas funkcionalno jer pri prvom krepljenju sve ce da je pocepa po obodoma felne a nije bas jeftina za takvo zazanje.Inace rupe za srafove nije lepo izlepio i unutrasnju stranu felni nije uopste izlepio.  :hihi1:

Dachaa

Ova dvojica su amateri za mene i mrsp-a.  :bonk:  :ziveli:
Inace prilicno sam se uvezbao u lepljenju folije na svakakvim povrsinama,sa fenom se lepo zagreje i moze svasta da se lepi,jos uvek me nerviraju retrovizori jer sam pokusavao da ih lepim ali nema sanse mnogoooo su zeznuti ne znam ni sam,i ljudi koji lepe folije izbegavaju moje retrovizore  :bonk: Kao nezgodno je mnogo dza bu bla bla bla,tako da sam od toga odustao skroz..

nik

Imas uputstvo za retrovizore na http://www.daciaforum.in.rs/index.php?topic=2346.msg56303#msg56303  :lazy: :Smiley:

Salim se.
Stari tip retrovizora je nemoguce lepo odraditi folijom sa teksturom (kao sto je karbon npr). Jednobojnom i ide nekako, ali je jako za*e*ano zbog velikih krivina (oblina) a relativno malih dimenzija sto zahteva velika razvlacenja folije u sredini, tako da se tekstura toliko deformise da ne lici ninasta.
Drugi problem je sto se lepak na folijama bas i "ne mirise" sa plastikom od koje su napravljeni retrovizori.

Mali  :offtopic: kao savet
Nabavi novi tip retrovizora sa poklopcima. Lepsi su, mogu da se oblepe folijom, a kao najvaznije nema vise zvirkanja, preglednost je daleko bolja (jbg ko kamionski su).

I da, za brave na vratima  :hall: :hall: :hall:

Dachaa

Ma nema sanse ona obicna mat i oce nekako moze da se uradi,ali karbon nema sanse.
A da kupujem nov tip retrovizora nikako necu jer jedan kosta koliko sam video 3900din,a za skoro 8000 bolje da uradim muziku nego retrovizore..

Dachaa

Konacno sam resio da presvucem krov u crnu sjaj foliju,nisam ja radio jel je velika povrsina i plasio sam se da ne zeznem nesto,tako da je radio profesionalac.Kostalo me je 15e garancija na nju 2god,neka od 30e ima garanciju 5god.
Evo slika  :)

DarioGTI

Posao odrađen vrhunski, ispalo je fenomenalno! I još garancija dvije godine, za tu cijenu - stvarno jeftino!  :too:
Nekada:
'03 SupeRNova E7J LPG Europa - 219.200km (prodan)
'07 MCV K4M LPG Laureate A/C- 55 000km (prodan)
'02 SupeRNova E7J LPG Europa - 114.150km (prodan)
A tu je još:
'05 Logan K7M Laureate A/C - 200.000km and counting (HR)
'21 Sandero 1.0 ECO-G H4Dt LPG Comfort - 10.000km (HR)

Andrix

Čini se lepo odrađeno, koliko bi koštalo u karbon verziji...
Nisam toliko bogat da bih kupovao jeftine stvari

Dachaa

Ne znam ali skuplje je sigurno...

Aleks

Lepo a nije skupo. Sviđa mi se.