Oracal karbon folija

prethodna tema - sledeća tema

zac

Zovni mrsp-a, on je lepo odradio, licno sam se uverio.   :to:

Jedio ne znam da li on radi sa tim jeftinim folijama.  :laugh:

DrJekyll

Cimnuću ga.....i ja se nadam da bi mogao da lepi ovu "jeftinu" foliju, pošto sa ostalima i ja smem.
Horse Power is how fast you will hit the wall but TORQUE is how far will wall move after you hit it...

zac

Al` on ti je u Kg.  :D

DrJekyll

Lako se mi dogovorimo oko dolaska....ionako treba sad da idem u Kuršumliju pa mali "detour" nije na odmet....možda se nešto i popije  :ziveli: :hihi1:
Horse Power is how fast you will hit the wall but TORQUE is how far will wall move after you hit it...

Lazar@

sad nesto gledam i pade mi na pamet...da uradim stepway-a sa crnom karbon folijom, ili sivom...Znaci spolja sve lajsne koje su sive da uradim u crnu(sivu) karbon foliju...I onu hromiranu lajsnu sto dodje ispod haube,retrovizore...Odna unutra uradim neke detalje od karbona,nabacim obrve mozda i njih u karbon?Bas me zanima kako bi izgledala...prefarbam felme(da se slazu sa bojom folije)

A i zanima me koliko bi ta egzibicija kostala  :bonk:

ivan-bgd

Za ,,stilo,, u kragujevcu uzimaju oko 150 evra za ceo auto da ga ,,matiraju,, sa folijom.Ja bih uradio samo krov i haubu,a felne ne bih dirao ni lud.Video sam jednog stepwaya sa crnim mat felnama ruzno izgleda,po meni.E sad ukusi su razliciti :ne:

Lazar@

problem je to sto su moje felme izgrebane pa mi jeftinije dodje da ih neko sredi i prefarba nego nove da uzmem....

ivan-bgd

Ma ok ali ih vrati u fabricku boju :too:..eventualno da budu bordo metalik kao i auto :ces:

Lazar@

sad cu morati da se bavim fotosopom...ko zna kako bi sve to izaslo

DarioGTI

Citat: ivan-bgd poslato 07.05.2012. - 14:30
Za ,,stilo,, u kragujevcu uzimaju oko 150 evra za ceo auto da ga ,,matiraju,, sa folijom.Ja bih uradio samo krov i haubu,a felne ne bih dirao ni lud.Video sam jednog stepwaya sa crnim mat felnama ruzno izgleda,po meni.E sad ukusi su razliciti :ne:

Kakve oni folije koriste kada je komplet obljepljivanje 150 eura? Ili je to samo cijena ruku, bez materijala?  :ha:

Pa u HR uzmu 'ladno 150 eura da zatamne samo zadnje 3 šajbe (sa 3M folijom za stakla)  :agr:
Nekada:
'03 SupeRNova E7J LPG Europa - 219.200km (prodan)
'07 MCV K4M LPG Laureate A/C- 55 000km (prodan)
'02 SupeRNova E7J LPG Europa - 114.150km (prodan)
A tu je još:
'05 Logan K7M Laureate A/C - 200.000km and counting (HR)
'21 Sandero 1.0 ECO-G H4Dt LPG Comfort - 10.000km (HR)

ivan-bgd

Ne znam koje folije koriste ali taksisti zapucaju iz Bg-a kod njih....i meni se učinilo baš jeftino.Gledao sam jedan auto i korektno je odrađen.Ai kod vas je standard veći zato su i cene veće:)Kod nas sirotinja i sirotinjske cene:)

Lazar@

evo mi kazu da je folija 1x1.5m  15e
Sta mislite da uzmem malo vise folije,i uradim haubu,onu lajsnu hromiranu i obrve u crni karbon?(evo nesto na brzinu u paintu)

Aleks

Ja bih prelepio i donju lajsnu (na spojleru).

Lazar@

naravno lajsnu i retrovizore....samo da ne bude previse?vidjecemo kad budem radio,jos nisam krenuo da radim samo razmiljam...Ova folija i nije nesto puno skupa mislim da se za 50-60e moze dosta uraditi na autu samo ne znam koliko moze da traje da ne bude posle mjesec dana da se odlijepi a po haubi i lajsnama ostane tonu ljepila itd..pa da sjebem citav auto  :cekicem:

Keka

To je uvek moguce. Ja tu nista ne bih dirao.
Valjda mogu i ja jednom u zivotu da budem svaki dan pijan!