Ostala vozila članova

prethodna tema - sledeća tema

Loganovac

Pu, pu, daleko bilo...  :c0:
Okolnost - kipuća voda, koja krompir omekša ali u kojoj jaje otvrdne.
Dakle, ne žalite se na okolnosti već razmislite od čega ste napravljeni.

MitarMrgulic

E sad si me nasmijao...

vladimiris

Zdravo drugari,
nisam se dugo oglašavao na forumu al evo sada imam dobar razlog...Pazario sam  :renault: clio 0.9 TCe 90 KS iz 2015.godine,    sa 76.000 km. Clio kupljen u Srbiji, vozila žena. Metalik tamno crvena, oprema je Techno feel. Plaćen 5.500 evra.
Logan 1.4 2006. god. može malo da odmori posle 205.000 km. Ne moram ovde da naglašavam kako sam se njime slatko navozao! 

Veterinar

U zdravlju neka te sluzi.  :ziveli:

nik

Zoran

U zdravlju da te služi...
Sam svoj gazda - vazda.

dekiv68

Nek je sa srećom Vladimiris, mislim da si kupio dobar auto za realnu cenu

MitarMrgulic

Sretno drugar, Clio se u svemu pokazao kao vrlo solidan autić, imam ih nekoliko u okruženju i svi su uglavnom zadovoljni, kako udobnošću, tako i svim drugim karakteristikama. 

Nego, kakav je Logan nakon cca 200 hiljada km pređenih, napiši nam u odgovarajućoj temi :)

vladimiris

Hvala na čestitkama.
Auto jeste dobar, ima odličnu opremu, malo je prešao...
Utegnut je svakako ali i dosta tvrdji u odnosu na logan...
Navikao sam kako logan lepo pegla rupe, ovde je to malko drugačije kada asfalt nije u dobrom stanju...

Mare

Čestitam  :ziveli: , odlična cena  :dobro:

Keka

Mali jubilej, 50.000km.
Utisci-sve je vec receno.

Valjda mogu i ja jednom u zivotu da budem svaki dan pijan!

Zoran

Sam svoj gazda - vazda.

Damir Oravec

Ovo je drugi Kadjar. Nekako je leeep :)

1.5 DCI 115KS, sedista polukoza, vozacevo i suvozacevo sediste sa produzetkom sedalnog dela na klik, sve moguce asistencije - malo su suptilnije nego kod Dacie. Nekoliko puta je pistao i lagano kocio, kada je retardinjo ispred mene ukopao auto na izlazu sa auto puta, u gradu kada nisam pusitio gas, a auto ispred usporavao. Active breaking se gasi na Mlatomudiji, ali mi nekako prirastao srcu.

Veterinar

Damir Oravec