Ostala vozila članova

prethodna tema - sledeća tema

slavko_bgd

@Zoran: čestitam, želim da vas lepo služi i da vam bude srećan auto!  :ziveli:

dekiv68

Čestitam Zoki, nek je sa srećom noviji sandero.
Koje godište beše plavi sandero

speedo

Čestitke i sretna vožnja!

Loganovac

Šta ti je gazda čovek - iznervira ga auto, on mrtav ladan ode i kupi drugi, neće sa ovim da se bakće u nevreme...

Čestitam Zoki, znam da nećeš da odustaneš od plavca, a ovaj novi neka te služi bar toliko dobro kao i veteran!  :ziveli:
Okolnost - kipuća voda, koja krompir omekša ali u kojoj jaje otvrdne.
Dakle, ne žalite se na okolnosti već razmislite od čega ste napravljeni.

vladimiris

Čestitam Zoki, da te dobro služi.  

nik

Zoran

Auto je vozio neki čiča koji nije mogao produžiti vozačku, pa ga prodao rođaku prije godinu dana. Prodaju ga jer hoće neki terenac da kupe. 81 000 km.
Boja je ista kao kod " Plavca".
 Zavolio sam ga na prvu. U praksi sve je kao u teoriji. Slabije koči motorom bar 20 %. Vuče 5% slabije od 1.4 mpi.
 Ponekad me opomene da prešaltam u nižu brzinu. Manje je nosivosti. Recimo zadnja osovina 880 kg kod starog Plavca a 795 kg kod novog Plavca. Samo dvije zaerke bi naveo. Stari bolje drži pravac na auto - putu i stari ljepše klizi po gradskoj gužvi.
   Hvala Vam svima na podršci i čestitkama. Grom je juče
 udario u blizini moje kuće pa nemam internet, zato manje pišem. Rado ću odgovoriti na svako pitanje.
 Stari je 2009 a novi 2017(2/2018 prva registracija)
Sam svoj gazda - vazda.

shole

Čestitke Zoki! Neka je sa srećom! :aplause:

suply1

MitarMrgulic

Meni izgleda kao dobar posao :)

Taj Sandero je nov koštao oko 16 100 KM (znam tačno jer smo tada gledali Logana krajem 2017-te). Mi smo došli u salon sa namjerom da kupimo Sandera kao gradski autić, ali smo onda odabrali Logan MCV jer je bio tek nekih 500 eura skuplji...

Sad je Zokijev Sandero kupljen za cca 10 000 KM, znači za oko 60% cijene novog, auto koje je staro 6-7 godina i sa manje od 100 hiljada na satu... u vremenima povećanja cijena auta, best buy opcija, kako god okreneš :)

Sretno druže i neka bude i pisanja i slika u narednom periodu.

Zoran

Autić nas je uspješno odvezao do Neuma, 5 dana će stajati, pa ćemo kući.
 Na otvorenoj cesti je možda malko i žustriji od 1.4 a uz i niz brdo je manje kubuka, manje snage. Klima uređaj se poprilično osjeti na samoj vuči, pogotovo polazak na usponu.
 Crvene kazaljke se slabije vide, po danu od onih bijelih.
 Krasna Slađana je oduševljena kako je enterijer očuvan a ja to nisam ni zagledao naročito. Pošto sam auto zagledao odozdo..
Sam svoj gazda - vazda.

Zoran

Napravljeno prvih 600 km.
 Utisci baš pozitivni.
U 5- toj se vozi od 1800 rpm pa naviše.
Od 2000 već možete gas patosirati a da vam ne traži vraćanje u 4- tu.
 Uzbrdo (Bradina) držim na oko 3500 i ide baš lijepo.
 Ko je išta radio sa dvotaktnim motorima, to je to.
 Potrošnja goriva 4,31 l/100 km.
 Potrošnja ulja zasad skoro zanemariva ali ipak 600 km je mali uzorak.
 Finalni prenos je kraći oko 14% kod 1.0 sce. Tako da se vučna sila na točkovima dobije skoro pa identična Sanderu 1.4 mpi
Sam svoj gazda - vazda.

cika mili

Čestitke Zoki i neka te služi kao Plavko 1!

Zoran

Hvala, izgleda da će to biti lijepo druženje
Sam svoj gazda - vazda.

Zoran

Auto se lijepo vozi ali mi nedostaje termometar za temperaturu motora.
Inženjeri nisu čak stavili ni sat nego po mobitelu treba tipkati da se provjeri vrijeme? To mi je baš glupo.
 Glupe su mi i ove crvene, koje se popale davanjem kontakta a ugase se prije nego pokrenemo motor?
Sam svoj gazda - vazda.