Prvi član sa 500.000km

prethodna tema - sledeća tema

LeNgenda

Ili da ti dzabe urade sve sto misle da ne valja (farbanje, peglanje, reviziju glavudze i drugo sto su nabrojali), a da ti na zadnjoj soferci ili tako negde nalepis nesto u fazonu "Prvih pola miliona. Dacia Logan."

Bar da ti srede auto, ako nista drugo.
Интелект не може да се глуми. То је ипак наш терен.

stalker

Svaka čast!  :respect: U dahu sam pročitao cijeli topic a posebno skenirani članak iz novina.

Kao što netko reče, ovo je uspjeh i svih nas koji smo se odlučili za kupovnu auta na koje neki gledaju s podsmjehom. Ja sam bio jedan od pionira u Hrvatskoj i mislim prvi koji je u Dubrovnik dovezao Logana. Još i danas me neki gledaju podrugljivo zbog auta koje vozim alii to meni ni najmanje ne smeta. Ja sam branio čast Logana u Auto klubu, najtiražnijem auto časopisu u Hrvatskoj. Kada su objavili članak o onom famoznom testu izbjegavanja losa i izvrtanju Logana ja sam napisao članak koji su objavili u sljedećemm broju a mene nagradili sunčanim naočlama "Police".
Ja sam na svom Loganu za 95000 km imao troška vanrednih popravaka u vrijednosti koliko mjesečno popuše cigareta  oni koje voze Passate i Golfove i savršeno mi je svedeno što oni misle o mom ljubimcu.  :baeh:

Žalosno je što zvanični zastupnik nema sluha za podvig kolege taxiste jer to bi i njima trebala biti neuzmjerno dobra reklama.   :agr:
Zaslužuje u najmanju ruku ovo što je napisao LeNgenda, da mu Logana srede i dovedu i tip-top stanje.

www.renault-klub.hr
www.du-moto.com

Svarog

Ako se ne varam, u najnovijoj reklami koja cilja na pouzdanost Dacia vozila, na tabli je prikazana kilometraža od svega 200001 km. Bolje da su snimili taxistin brojčanik.

P.S. ne bi me čudilo da su Alvirovići od RNS uredno naplatili objavljivanje reportaže.

Sir Oliver

I drink to make other people more interesting.

hemicar

Cestitam taksisti na predjenoj kilometrazi, da te tvoj logisa sluzi jos dugo,dugo i da ga vozis u zdravlju i veselju!
Tolika kilometraza, svaka cast  :respect:

sds21

Svaka cast. Mogao je i Mirko da se otvori i da ti kupi novi auto. :)

krle

Ja bih ovo objavio na forumu u Rumuniji. Kod njih to ima efekta, a evo i primera.

http://www.click.ro/extra/auto/Duster-rugineste-intr-o-luna_0_929907174.html

http://www.daciaclub.ro/Noul-vehicul-de-teren-Dacia-Duster-t169508-s2910-p2385179.html#entry2385179

Sve fotografije koje je časopis objavio su moje. Skinuli su ih sa  našeg foruma pošto sam deo toga objavio na forumu u Rumuniji.

Fabrika je pokrenula istragu.

taxista1974

Jedna lepa vest, malocas me kontaktirala gospodja i RNS, nije bila tu, pa nije bila upucena u mejlove koje sam im poslao, pa se cula sa Alvirovicem i izvinjava se sto me tek sad zove. Oni su raspolozeni da urade izvesne popravke na autu, ostalo je da se cujemo oko 21. februara, posto je sledece sedmice na putu, pa ce ona doci u Ivanjicu da se oko svega detaljno dogovorimo. Jos sam u shoku i neverici  :-)1. Narocito zbog toga sto ce ona specijalno doci u Ivanjicu da se upozna samnom. Sad je pitanje, da li da ja namisljam sta da mi urade ili da sacekam da vidim sta oni nude. I jos jednom se svima zahvaljujem sto su mi pomogli i hrabrili da sve ovo uradim.

dzule

vidi, po meni, sta god da urade, sve je ok, jer se nisi ni nadao tome...e sad, mislim da ce posle svog ovog prozivanja po novinama, forumima i slicno ipak oni biti fer u ponudi...sta mislis, da oni ne citaju nase prepiske na forumima?
kao fol, bila je na putu, nije nego...napenalio je neko od gore, pa ce eto licno doci da iskaze postovanje.....
u svakom slucaju, mislim da su ti one tvoje reci najbolja satisfakcija: dosad mi se isplatio logan....i nije me nikad ostavio na cedilu, jer ipak ti zivis od njega.....a sta god da oni ponude i urade, tu ce oni biti na najvecem dobitku...zamisli reklamu na sledecem sajmu automobila...da je pameti onima u hit autu pa da ti daju novog logana a ovog da stave u izlog ovako nenasminkanog, da svi vide sta se desi posle 500.000km, odnosno sta se ne desi....i jos dvadesetak sat revija da pokazuju potencijalnim kupcima, jer ipak smo mi narod prepun predrasuda, i to cemo ostati jos desetak,dvadesetak godina...
da ne gnjavim vise, uzivaj i obavestavaj nas sta se desava.....

msegovic

Ovo je stvarno lepa vest!! :ziveli:

Konacno, posle moralne doci ce i materijalna satisfakcija.

Nadam se da ce da poprave minimum ono sto su rekli u reviji SAT plus da nije uredu...

Raja

I još jednom (treći put) da te pozovem na okupljanje 20.02.2011. da se vidimo i upoznamo i slikamo uz auto.

taxista1974

Stvarno cu se potruditi da dodjem konacno na jedno okupljanje, necu da obecam ali sanse su velike. I ako dodjem, nadam se da necete biti previse kriticni prema stanju auta, jer to je u mom slucaju sredstvo za rad koje se maksimalno eksploatise.

Raja

Dođi, bićeš nam drag gost. Možda smislimo i neku marketinšku kampanju sa srodnim forumima u okruženju.

mladja73

Taxista ti si nas idol !!! Ne sekiraj se zbog sitnica...
Trčeći il' polako, svi na kraju stižemo na isto mesto.

LeNgenda

Citat: dzule poslato 11.02.2011. - 14:27
kao fol, bila je na putu, nije nego...napenalio je neko od gore, pa ce eto licno doci da iskaze postovanje.....

Napenalili su je garantovano, znaju oni gore da je ovakva reklama najbolja, a jos im se ti sam nudis i pokazujes auto. Alvirovic je po tom pitanju brz, kao i svaki novinar. Pitaj koliko kosta oglas preko cele strane u SAT Plus-u, a Dacija je dobila cetiri takve strane i ne znajuci.

Nego, sta su ti rekli u udruzenju za clanak? Vidi se ceo auto, firma, nalepnice, ti i tvoje lice...

Malo je verovatno da ce dati nov auto jer je to dosta ispod nivoa ostalih koji su u tom fazonu, npr. Saab sto tradicionalno daje nov auto za predjenih milion milja. Bice odlicno da ti auto srede sto bolje, a ti da vozis dalje, pa da pokazu kako moze 700.000, 800.000, milionce sa samo jednim pit stopom.

Da sam na njihovom mestu, ja bih te pratio, npr. dvaput godisnje o svom trosku bih te doterao u Beograd na pregled i u dogovoru sa SAT-om napravio neki kao feljton na foru "Dacijin put ka prvom milionu." ili slicno.

Da si ti nama ziv, zdrav i bezbedan u tom autu, pa on dokle dotera, a ti polako. Cekao bih RNS-ov predlog sta da se radi sa autom, sta god da ti urade i koliko god to da ih kosta, ako te zadrze na oku, to ce im biti najjeftinija reklama ikada.

Ako ni za koga drugog, a ono bar za tvoje kolege i ostale maratonce.
Интелект не може да се глуми. То је ипак наш терен.