Prvi član sa 500.000km

prethodna tema - sledeća tema

DarioGTI

Nekada:
'03 SupeRNova E7J LPG Europa - 219.200km (prodan)
'07 MCV K4M LPG Laureate A/C- 55 000km (prodan)
'02 SupeRNova E7J LPG Europa - 114.150km (prodan)
A tu je još:
'05 Logan K7M Laureate A/C - 200.000km and counting (HR)
'21 Sandero 1.0 ECO-G H4Dt LPG Comfort - 10.000km (HR)

Loganovac

Ma kakav nov auto, ispašće da Logan ne može da pređe više od 500 iljadarki? Možda kad počne da purnja kao iz gastarbajterskih stodvaestrojki (a to se neće nikada desiti jer čovek vozi na gas), ili se raspadne od rđe kao polovan Yugo  :c0:
Okolnost - kipuća voda, koja krompir omekša ali u kojoj jaje otvrdne.
Dakle, ne žalite se na okolnosti već razmislite od čega ste napravljeni.

Zoran

Mislim da motor K7J može u svakodnevnoj vožnji na otvorenom putu preći preko milion uz redovan servis i da ga niti jednom ne pregrijete. Ako se vozi svaki dan lako se nagura kilometara. Sa fićom 750 SC sam za godinu prešao 92 000 km bez naročitog napora za mene i za njega.
Sam svoj gazda - vazda.

perke21

taxista1974

Ne znam da li je ovo za ovu temu, ali evo kako se situacija dalje razvija. U dva maila dostavio sam im troskove redovnog servisiranja ua garantnom roku ( nesto preko 93 000 din),  kao i zamenjene delove u vangarantnom roku. U utorak 25.01. dolazim u njihovu redakciju u Beograd. Ide se u AMS na procenu vozila, a posle kod ovlascenog servisera Autokuce Kompresor, na dijagnostiku i procenu stanja vozila. Cela prica ce biti u novinama i snimace se. Za tv emisiju ce pokusati da uklope, jer je to zanimljivo ali nisu imali slicnu reportazu.

Jelenko

I obavezno da javis kad ce biti emisija emitovana,svaka tebi cast... :too:

Sir Oliver

Svaka čast doktore!!!  :aplause:
Što kaže Jelenko obavezno da šnjuvaš i raspitaš se kad će emisija da gledamo...   :ziveli:
I drink to make other people more interesting.

Vihor

:to:   srecno, pomeni forum!    :wink:
Sve što radi na struju ima beli dim u sebi. Kada taj beli dim jednom izađe, to više nikada neće ponovo da radi.

dsit

Svaka cast. Javi kad izlazi broj i kad ce ici emisija  :to:

Loganovac

Evo podelio sam temu, jer mislim da ovo treba posebno obeležiti, a i da će biti još pisanije i izveštaja u vezi pojavljivanja taxiste1974 u medijima.

Samo napred, nije svejedno!  :jea:
Okolnost - kipuća voda, koja krompir omekša ali u kojoj jaje otvrdne.
Dakle, ne žalite se na okolnosti već razmislite od čega ste napravljeni.

dsit

Ovi nasi prostulji su te kulturno skinuli s dnevnog reda  :banghead:
Mada i da se obratis Rumunima pitanje je kako bi i oni reagovali. Kod njih gomila taksista vozi logane, verovatno je tamo i koncentracija rekordera poput tebe veca...

david

Svaka cast, jedva cekam emisiju..

leotar

:aplause:  :too: Jos ako neko postavi emisiju ili taj dio na youtube/torrent/rapidshare.

MajorSoul

:wind:
..need more buttons..

LeNgenda

Интелект не може да се глуми. То је ипак наш терен.