Dacija logan 1.4mpi-potrosnja BMB

prethodna tema - sledeća tema

mladja73

Za prvomajske praznike sam napravio nekih 1300 km. Uglavnom voznja po autoputevima, brzine 120-130km/h, potrosnja 6.6 l /100 km.
Trčeći il' polako, svi na kraju stižemo na isto mesto.

Loganovac

Okolnost - kipuća voda, koja krompir omekša ali u kojoj jaje otvrdne.
Dakle, ne žalite se na okolnosti već razmislite od čega ste napravljeni.

Logan1.4MPI

Voznja blizu 1000km po autoputu,  100-150km/h 7.4l na 100km

zac

:aplause:  Mladjo, vidis da moze.  :nami:

saša61beograd

Posle 4 sipanja i oko 1200km pređenih sa Lukoil 95 Ecto počinjem da verujem da se zaista manje troši.Konačno sam počeo da trošim manje od 7l u proseku kao što je godinama bilo u letnjem periodu..U pitanju je vrlo umerena,mešovita vožnja.

Vukša

za sada, neke početne cifre...svaki dan posao-kuća i natrag 32 km, od toga 90% otvoren put, 80-100km/h prva provera je 6 lit/100km
zadovoljan (i verovatno očekivano)

zac

Evo svezeg izvestaja...predjeno 1533 km. potrosio 96.41 lit.  prosek 6.28 l/100km.
Nije vozeno van grada...samo posao kuca.

miki-bgd

Ovo sto je napisao žac ne vazi. On krece nizbrdo praznim autoputem ujutru, hvata zalet, onda ubacuje u ler i vozi se do autokomande sa malim brojem intervencija na gasu.  :baeh: :laugh1:

Keka

Autoput po Bg nema veze sa gradskom voznjom. 80km/h u koloni i lagano, optimalna voznja. Ali kad se zaglavim na kruznom toku u dnu Vojvode Stepe....
Valjda mogu i ja jednom u zivotu da budem svaki dan pijan!

zac

Citat: miki-bgd poslato 10.06.2014. - 12:46
Ovo sto je napisao žac ne vazi. On krece nizbrdo praznim autoputem ujutru, hvata zalet, onda ubacuje u ler i vozi se do autokomande sa malim brojem intervencija na gasu.  :baeh: :laugh1:

Da ali ne zaboravi da imam cak 3 semafora u Juznom bulevaru..  :hihi:

Pobeda

940 kilometara sam presao sa 67,27 litara goriva sto znaci oko 7,2 l na 100 km. Od toga je oko 550 km autoput brzinom izmedju 120 i 140 na sat a ostalo gradska voznja . Klima je bila ukljucena maltene stalno.

Loganovac

Okolnost - kipuća voda, koja krompir omekša ali u kojoj jaje otvrdne.
Dakle, ne žalite se na okolnosti već razmislite od čega ste napravljeni.

mine

Evo i ja nesto da napisem. Beograd-Bar 480km, prosecna brzina 62km/h, potrosnja 5,2 lit. Prezadovoljan!!! :woo-hoo:

Raja

:ces: Da nije neka greška, možda 6,2?

Zee

Da se ja opet zapljunem, 9,5-10 litara,
da kazem manje vise standardno.  :too:
:Smiley: