Novi Logan

prethodna tema - sledeća tema

ex-user

e njega čekam da vidim  :dance:
bla bla bla

Andrix

Da se ponovim, logan sa 5 vrata bi bio pogodak.....
Nisam toliko bogat da bih kupovao jeftine stvari

ex-user

pa zar to nije MCV?

Nije potrebno, nije racionalno, nije nužno a nije ni korisno ponavljati, navoditi, citirati, prepisivati prethodni post.  A i protivno je pravilima Foruma.
bla bla bla

Andrix

Ne ne, treba uskoro da ugleda dana....

ivan-bgd

Pa logan sa 5 vrata je sandero...osim ako ne naprave neki logan sa kratkim du*etom i gepek vratima sa kojim se podiže i zadnja šoferka :ces:

Loganovac

Nekad se to zvalo "coupe"?
Okolnost - kipuća voda, koja krompir omekša ali u kojoj jaje otvrdne.
Dakle, ne žalite se na okolnosti već razmislite od čega ste napravljeni.

ivan-bgd

Kupe je sa 2 vrata ili sa 3 ako se  ne varam....

Andrix

Kao Skoda octavia, da ima i guzu i 5. vrata

ropee

dobro je na novom Loganu sto se mogu spustiti zadnja ssjedista pa  se moze ubaciti i nesto duzih dimenzija

Andrix

To jeste bitan detalj, pre nego li sam prodao svog Logana, imao sam potrebu prebaciti 2 bicikla, i eto zanimljivosti. Sacekao sam da uzmem sluzbeni auto sa 5. vratima i obavio.

saša61beograd

Sve više novih Logana i Sandera viđam i moram da primetim da su,što se mog ukusa tiče,to izuzetno dobro dizajnirani automobili,naročito spolja.Bez šminke,preterivanja,nepotrebnog.Sandero mi je lepši od novog Klia!
Pošto su ovakvi,slični meni, ciljna grupa Reno/Dačije cenim da nije samo niska cena ono što je doprinelo ovakvom izgledu,već vrlo promišljen rad dizajnera.Ovo zaključujem sada kad ih dosta viđam u realnosti,na ulicama,a slično sam mislio i kad sam ih gledao  na sajmu.

Dragan.vi

Juce sam u Takovskoj video novog silver metalik Logana. Prelep  :aplause: :respect:

ropee

Stvarno mi je žao što u Hrvatskoj neće uvoziti novog Logana .
Stari Logan se dokazao svojom kvalitetom , a novi bi to samo još pojačao sa dizajnom . Dizajn novih Dacia vozila je odličan .
Bio sam na Dacia road showu u Splitu i u Šibeniku i primjetio sam da se masa ljudi pozitivno iznenadila sa novim Dacijama  :dobro:

ex-user

a zašto neće, šta je razlog?
bla bla bla

ropee

slabi prodajni rezultati Logana I  :conf: