Kvalitet i cene gasa

prethodna tema - sledeća tema

brankovs

Vuković u Veterniku 73 din.,malo dalje NIS pumpa 76.90 din....

Keka

Moze to jos jeftinije, samo da obuzdaju alavost.
Valjda mogu i ja jednom u zivotu da budem svaki dan pijan!

Ivan91

JA gde god stanem u bg-u 85 din ?

saša61beograd

Citat: Keka poslato 26.04.2014. - 21:57
Moze to jos jeftinije, samo da obuzdaju alavost.
Nisam siguran za plin,ali kod cene benzina je oko 50% samo gorivo,drugih 50% uzimanje države i naftaša.Prvih 50% je vezano za cenu nafte na svetskom tržištu.Drugih 50% daje šansu za neko sniženje,ali to se neće desiti jer je budžet prazan.Naprotiv,može biti samo gore-skuplje jer su vozači i pušači uvek bili najpouzdaniji punioci budžeta i država ozbiljno računa na nas i ne smemo je izneveriti u ovim teškim vremenima (ha,ha).
Čak i alavim naftašima ove visoke cene ne odgovaraju zbog konstantnog pada prometa zadnjih par godina svi vrsta goriva.
Gomile parkiranih automobila koji se danima i nedeljama ne voze biće sve veće (bez obzira koje se gorivo u njih sipa jer jeftine vožnje više nema).

drzarkod

Ovi parkirani su sa izbusenim rezervvoarima....a meni se cini sve vise kola na putu pogotovo krntija....bio sam u zbunu juce sta je matorih lada..keceva koji purnjaju ulje kroz auspuh....tehnicki neispravni garant....al ko to mari....daj kes I vozi Misko.....inace juce sam  vozio kroz Fruskogorske staze na tng iskljucivo I prezadovoljan sam kako cupa uzbrdo I koci motorom nizbrdo.....sipam na NIS u iskljucivo....videcemo potrosnju. :lazy:

Ivan

Juče Paraćin OMV 83.40din, malo teže ide uzbrdo na taj TNG, ali popeli smo se nekako uz Begaljičko brdo a kasnije i posle Bubanj potoka ka Beogradu. :nami:

Branislav-NIŠ

Nis u Niš-u digo cenu na 90.40,Daki petrol i Eko Helenik i dalje 86.90.Izgleda da stiže neko novo poskupljenje .

seitech

90.40!!!!!!!!  :banghead: Sto je mnogo, mnogo je! U Kragujevcu nigde ispod 86.90.

hobbista

CryoGas - Orlovača (Ibarska mag.) TNG 85,90; metan 98,00
Postao sam Kalif umesto Kalifa  :D

Keka

Ponovo sipao na Rimski oil po 75,00 din. Kvalitet odlican-prosecna potrosnja od proslog sipanja 7.8 litara.
Valjda mogu i ja jednom u zivotu da budem svaki dan pijan!

samsung

Bio na prvomajskom uranku na Fruskoj Gori pa se kasnije spustio do NS i Veternika i napunio na Vukovic pumpi tng po ceni 73 din!!!!

Utisak je da je kvalitet sasvim ok!  :jea:
pozdrav iz St.Pazove

Raja

Na Zrenjanincu 86,90. U Bačkoj za više od deset dinara jeftiniju TNG  :crazy: nego u Beogradu.

Loganovac

Na NIS-u opet neko sr*nje od gasa po 87,40  :agr:
Okolnost - kipuća voda, koja krompir omekša ali u kojoj jaje otvrdne.
Dakle, ne žalite se na okolnosti već razmislite od čega ste napravljeni.

jasho

Nek me neko slobodno proglasi ,,Paglu'' ali ja i dalje ne kontam logičku razliku u ceni između Bg-NS, osim ako se ne radi (a meni tako izleda) o veštačkom držanju cena, ne i tržištnom formiranju, Bg nikako da sjaši izpod 85 din, a samsung sipoa pre neki dan u NS za 73 din.

Šišaj   :mojeovce: gde možeš, a tamo gde nemožeš spuštaj?!

Raja

Biće da je u pitanju dogovor glavnih, najjačih, snabdevača da drže cenu. U ovo doba godine, cena TNG ja bila malo niža od polovine cene litre beMzina.