Navlaka za volan

prethodna tema - sledeća tema

Zoran

Nakon pređenih 157 000 km zet mi predloži da kupim navlaku za volan pošto se već dosta izlizao. Mnogo dobra stvar mada sam imao potpuno negativne predrasude o tome. Nije klizavo i nije tvrdo pod ruko.
Sam svoj gazda - vazda.

Loganovac

Drugačije bih ja to formulisao: nakon milion i po pređenih kilometara tek sad si otkrio navlaku za volan!  :lau:
Okolnost - kipuća voda, koja krompir omekša ali u kojoj jaje otvrdne.
Dakle, ne žalite se na okolnosti već razmislite od čega ste napravljeni.

Zoran

Sam svoj gazda - vazda.

DarioGTI

Ja sam navikao na navlake na volanu. Jedan razlog je što mi volan bolje leži u rukama, drugi je što preko zime volan ne bude leden kao u slučaju da nema navlake.
Nekada:
'03 SupeRNova E7J LPG Europa - 219.200km (prodan)
'07 MCV K4M LPG Laureate A/C- 55 000km (prodan)
'02 SupeRNova E7J LPG Europa - 114.150km (prodan)
A tu je još:
'05 Logan K7M Laureate A/C - 200.000km and counting (HR)
'21 Sandero 1.0 ECO-G H4Dt LPG Comfort - 10.000km (HR)

speedo

Ja baš i nisam prešao 157.000km, niti ću u skorije vrijeme, ali sam nabavio zgodnu i dobru "navlaku" za volan.

35 eura cijena, orginal koža, moje je bilo samo da dođem u Visoko :)

Keka

Zelim i ja 'vaki ali crni!
Valjda mogu i ja jednom u zivotu da budem svaki dan pijan!

david

Ja imam navlaku vec par godina i to je super stvar..

Andrix

Najbitnija stvar je sto sa navlakom volan nenkliza u rukama cak i leti. Secem se kada su se nekad koristile one cupave navlake, najcesce kod lade i tristaca...
Nisam toliko bogat da bih kupovao jeftine stvari

petar313

Mnogo mi se sviđa kako izgleda ova navlaka kod @speedo  :too:   Nadam se da je isto tako i kad se vozi :driver: .

speedo

U početku sam bio skeptičan, prvih stotinjak kilometara dojam mi je bio onako blag. Međutim, što sam više vozio više mi se i dopadalo...sada bih to isto uradio i da imam stojadina :)  Volan je i malo deblji nego standardni, što meni lično sasvim odgovara.

Svarog

S navlakom je volan deblji, tj. puniji taman toliko da imaš prijatan osećaj u rukama. Kad skineš navlaku onda shvatiš koliko ti nedostaje jer se čini kao da nemaš volan, ili kao da motaš đevrek pred sobom.
Zanimljivo je da sam sad na sajmu primetio da mnoga vozila, čak i ona skuplja, imaju nešto tanji obruč volana no što bi se očekivalo, tako da prosto mora da se stavi navlaka.

alexv011

@ speedo

jesu li ti skidali obruc volana pa ga presvukli ili je to samo navlaka. Nekako mi deluje kao da je skrojeno i prosiveno.

speedo

Volan je bio skinut, skrojeno na mjeru od komada kože i ručno šivano.

ivan-bgd

I ovde to rade al' za 50e.A i moj je već kožni tako da je greota da udaram još jedan preko njega.Imao sma navlaku počela da se cepka pa sam je skinuo.Ćale našao na Bubanj potoku kožnu navlaku pa stavio na svoj auto.

saša61beograd

U mladosti sam vozio automobile iz šezdesetih i sedamdesetih koji su imali vrlo tanke volane od glatke plastike i nije mi nešto smetalo.Uopšte,u moje vreme se mnogo toga radilo bez navlake.