Polovni automobili iz oglasa

prethodna tema - sledeća tema

madridista

pozdrav,
zanima me vase iskreno misljenje da li bi ste menjali logana 1.4mpi sekv plin 05`god 75000km base model za mazdu 323 1.6 16v sekv plin 02`god 94000km full oprema uz neku minimalnu doplatu do 500 600e?

pozz

DarioGTI

Ja sam oduvijek bio skeptičan prema zamjenama, osim kada se mjenja recimo osobno vozilo za kombi, zbog potreba posla i slično. Znam nekoliko ljudi koji često tako mjenjaju aute, u principu se vlasnici međusobno rukuju, ali se sve svede na to "ko koga više zaje*e", odnosno ko će kome uvalit veče njeSra.

Znaš li zbog čega bi vlasnik Mazde mjenjao auto, koliko je star, čime se bavi?

Ja bih, ako je moguće, odvezao auto do nekog majstora (pouzdanog) koji će pogledat sve, ali baš SVE, i tek onda bih možda razmišljao o eventualnoj zamjeni.

Javi šta bude.
Nekada:
'03 SupeRNova E7J LPG Europa - 219.200km (prodan)
'07 MCV K4M LPG Laureate A/C- 55 000km (prodan)
'02 SupeRNova E7J LPG Europa - 114.150km (prodan)
A tu je još:
'05 Logan K7M Laureate A/C - 200.000km and counting (HR)
'21 Sandero 1.0 ECO-G H4Dt LPG Comfort - 10.000km (HR)

saša61beograd

Mazda tog godišta može da ima ozbiljnu koroziju.

slavko_bgd

Iskreno? Potrudio bih se da prodam svog "base" Logana i na dobijenu cenu + pare koje bih dao za doplatu za Mazdu tražio Logana sa opremom.
Logan će se uvek dobro prodavati, Mazda je "venčanica"...

madridista

treba da se vidimo sad za vikend pa bih sigurno ako se ista dogovorimo odvezo tu mazdu u servis na detaljan pregled i proveru

Ljota

Ako je auto OK, a na to posebno obrati pažnju, ne bih razmišljao ni sekund! Jednostavno to ne može da se međusobno upoređuje ma koliko mi bili pristrasni. :dobro:

Zoran

Na takve mamce ne trzam. Budi oprezan. Možda ima desni volan, možda je bila na taxiju, možda udarena, možda prekucavana, možda uvezena iz Amerike...
Sam svoj gazda - vazda.

zac

Da li si ti prvi vlasnik tog tvog Logana?
Ako jesi prvi vlasnik...dati auto star 7 godina za stariji od 10...i jos doplatiti...  :ces:

bmiillan

Ne moze se generalizovati. Cinjenica da je ta mazda bar za klasu iznad logana, pod uslovom da
je zaista presla toliko i da nije udarana. za svoj auto pouzdano sve znas, da li to mozes da znas
za mazdu. Ako je zaista toliko presla i nije lupana ne bih razmisljao. samo je pitanje zasto vlasnik mazde hoce tu zamenu. Bilo bi realnije da trazi vecu doplatu. cinjenica je da se automobili tesko prodaju, ali se treba zapitati sta on dobija? doplata mu je minimalna a ako treba da prodaje logana. Opet ce se patiti sem ako dobro ne spusti cenu. Dobro otvori oci.

Citat: Dacia Forum Tim poslato 26.10.2011. - 07:38
-=PRAVILA PONAŠANJA NA FORUMU=-
3. Pisanje VELIKIM SLOVIMA, osim prvog slova u rečenici i/ili kada to nalaže pravopis, jer se pisanje VELIKIM SLOVIMA smatra za Vikanje.
nemoj na silu uzmi veci cekic

madridista

mazda je kupljena nova u srbiji ali je navodno odrzavana u privatnoj reziji  :ha: sto mi je cudno da nov auto nije isao u ovlasceni servis. garaziran je i na slikama izgleda stvarno bez greske e sad i mene zanima zasto bi menjao mazdu sa full opremom za logana koji bukvalno nema nista osim zedera alarma i muzike?? :ha: :ne:

Loganovac

Plemenita duša...  :cool:
Okolnost - kipuća voda, koja krompir omekša ali u kojoj jaje otvrdne.
Dakle, ne žalite se na okolnosti već razmislite od čega ste napravljeni.

hobbista

http://en.wikipedia.org/wiki/Mazda_Familia
Tu je vec poceo brak sa Fordom. Verujem da je cena odrzavanja pristojna  :ne:
Postao sam Kalif umesto Kalifa  :D

Boka

Po tvom opisu rekao bih da je to ovakva mazda.
http://www.polovniautomobili.com/oglas2648852/mazda_323_16_16v_sekvent_gas/
A mozda je to bas taj automobil. :ces:

Jovunalola

Mene samo kopka... Ako je ta mazda bolji auto, zašto bi on pristao da je menja za logana koji je lošiji? :ces: Kolika god da je doplata.
There is always an exception to the rule: I before E except after C... so we come to the "seize", like in SEIZE THE DAY!  :)

Veterinar

Zato što mu trebaju novci, koliko god dobio...  :ne: