Sta vam se dopada, a sta ne na vasoj Daciji?

prethodna tema - sledeća tema

Urosh85

Citat: Vihor poslato 31.01.2010. - 18:52
nema brisac na zadnjem staklu    :ne:

to je bre sad luksuz :D

Citat: Loganovac poslato 31.01.2010. - 21:57
Grejač zadnjeg stakla je odličan, zimi za desetak minuta nema tragova snega niti leda na staklu. Još ko ima dobre retrovizore... :kava:

i kad pada kisa, susi staklo svo vreme .. tako da stvarno nije neophodan ...
ne kazem da be bi brisac koristio, svakako bi .. ali ...

Vihor

ali, nema ga, i nemogoce je namesti ti ga, ali nema pa ga  :mojeovce:   , ali bi lepo bilo da ga ima,   ko razume shvati ce!    :hihi1:
Sve što radi na struju ima beli dim u sebi. Kada taj beli dim jednom izađe, to više nikada neće ponovo da radi.

mladja73

Citat: Vihor poslato 01.02.2010. - 16:43
ali, nema ga, i nemogoce je namesti ti ga,  

Avram Izrael bi rekao: "GOTOVO".

Idemo dalje
Trčeći il' polako, svi na kraju stižemo na isto mesto.

jagi

Citat: veterinar poslato 15.01.2010. - 22:31
Cekam da neko od vlasnika Stepway-a napise utiske.

Već dva meseca vozim Stepway 1.5 dci , i više sam nego zadovoljan.Vozio sam tri godine Logana 1.5 dci i sa njim sam bio zadovoljan.
Razlike ima , kod Sandera su mekše nožne komande , lepša ručica menjača, lepše presvlake ,fabričke.
Ne sviđa mi se sirena na Sanderu , zvuči kao na fići.
Gumene patosnice koje sam kupio u salonu mi ne odgovaraju, ispod sedišta prolaze izduvne cevi od ventilacije ili klime (za zadnje sedište),a ne bih da ih sečem, mislim na patosnice.   

LeNgenda

Najveci minus do sada je mehanizam ablendera, nema sanse da ocenim dokle je samo za blicanje, a odakle ce zabraviti u polozaju za duga svetla.

Svi znate, kad je koturic za srednja svetla u nultom polozaju moze se blicati, polugica ne zabravljuje u zadnjem polozaju, ali kad se upale svetla (a stalno su upaljena), onda se moze zabraviti, ako nekad hitno treba da se blica, meni uvek ostane zabravljeno i to me nervira, ja to uvek malo jace cimnem, jednom cu polomiti taj mehanizam, sigurno. U Ruskinji cimnes ka sebi kad hoces da blicas, a gurnes od sebe kad hoces trajno da upalis duga svetla i poluga ostane tako gurnuta, pa je privuces natrag da ugasis.

Ako postoji ozbiljan minus, eto to ja smatram ozbiljnim minusom, prosto nije dovoljno jednostavno i pogodno za dejstvo u hitnim situacijama.
Интелект не може да се глуми. То је ипак наш терен.

Boka

Takav mehanizam ablendera je sada u modi.

david

Mana je sto se zna kad palis migavac ugasiti svetlo a da ne primetis na vreme pa se smeskaju  :cap:
Kad skrecem levo ili desno a pre toga palim migavac desilo mi se par puta da sam ugasio svetlo na rucici, vama nije?  :ha:  :whistling:

Loganovac

Ljudi, pojma nemam o čemu pričate  :ne:
Okolnost - kipuća voda, koja krompir omekša ali u kojoj jaje otvrdne.
Dakle, ne žalite se na okolnosti već razmislite od čega ste napravljeni.

Veterinar

krle

Citat: david poslato 14.02.2010. - 10:54
Mana je sto se zna kad palis migavac ugasiti svetlo a da ne primetis na vreme pa se smeskaju  :cap:

Za ovo prvi put čujem.

Vihor

Sve što radi na struju ima beli dim u sebi. Kada taj beli dim jednom izađe, to više nikada neće ponovo da radi.

Keka

David cak i rucicu za zmigavce specificno uhvati, pa je malo protrlja izmedju prstiju i onda ukljuci zmigavac, ali usput ugasi svetla. To je dobro, da ne crkne osigurac  :doh:

Mene jedino cudi kako i sirenu usput ne ukljuci  :ces:
Valjda mogu i ja jednom u zivotu da budem svaki dan pijan!

kiconix

Nikad mi se nije desilo da ugasim svetla kad dajem migavac, a rucicu migavaca koristim skoro kao i rucicu menjaca.

david

krle

Tebe je inače  "lako" razumeti   :Smiley:
Primer:
Citat: david poslato 13.02.2010. - 16:38
Ovo je dooo... extra, kad bih mogla da se ogradi nebih bilo lose...