Oracal karbon folija

prethodna tema - sledeća tema

Aleks

Svaki drugi auto na ulici ima crne felne i foliju na krovu, od drtavih E36 do X6. Bilo nekad originalno..... Mada, svako ima pravo da sredi auto kako je njemu najlepse.  :ziveli:
Ja bih felne farbao u Subaru zuto ili grafit sivo ali sto svetliju nijansu.

Keka

Ja tu nista ne bih dirao, pre (ili kasnije) ce da se oljusti i izgrebe, baceno X evra, i treba baciti jos Y evra da se sve to skine.
Valjda mogu i ja jednom u zivotu da budem svaki dan pijan!

nemanja46

Ja bi samo krov odradio  :lux:

Lazar@

radi se o veomaa jakoj foliji koja traje i do 7 godina,mat ne bih radio jer ima toliko auta koja su mat boje pocevsi od fiat punta do mercedesa sls...a mislim da bi dobro izgledalo crni krov crne felne i zadnja stakla da se zatamne...felne radim samo da bih vidio kako bi izgledalo da se ofarbaju u crno jer su moje izgrebane i vidim vec ima mjesta na koje su poceleda rdjaju...tako da ako mi se svidi kako izgledaju mozda ih ofarbam u crno,ali kako god okrenes ne gine im farbanje

DarioGTI

Moj glas za - krov u sjajnu crnu. Felge ne bih dirao, šteta je - nove su, orginalne su. Tek kada ih izgrebeš za koju godinu (nadam se da nećeš), onda eventualno neko osvježenje.

+ kada to već radiš sa folijom, onda svakako usput riješi i crnu foliju na B stubove, ako je već nemaš serijski ili od prije!  :dobro:
Nekada:
'03 SupeRNova E7J LPG Europa - 219.200km (prodan)
'07 MCV K4M LPG Laureate A/C- 55 000km (prodan)
'02 SupeRNova E7J LPG Europa - 114.150km (prodan)
A tu je još:
'05 Logan K7M Laureate A/C - 200.000km and counting (HR)
'21 Sandero 1.0 ECO-G H4Dt LPG Comfort - 10.000km (HR)

Lazar@

listam temu za felne da nadjem sliku koju sam bio izbacio
Citat: Aleks poslato 26.08.2012. - 17:08
Ja video bordo Stepveja sa fabrickim felnama ofarbanim u mat crno. Lepo.

@DarioGTI
evo slika od prosle zime,felne su bile izgrebane,jednom uletio u rupu i iskrivio obije felne na jednu stranu auta,felne ispravljene kao fabricki,ali ima ogrebotina...Posle toga auto isao na zestok offroad i tu sam vjerovatno napravio jos koju ogrebotinu i sad ova zima i so na putu su uradili svoje...felne(doduse samo je jedna u tezem stanju,druga ima po neku tackicu a ostale dvije su kao iz fabrike) su pocele po malo da se ljuste i da rdjaju
evo slika od prosle godine

evo slika od ljetos,to na prednjoj felni nije prljavstina nego ostecenja,i ruzno izgleda,operem auto sve se cakli a ta felna...
i ne obazirite se na watermark(slika je obradjena preko telefona kad sam isprobavao add watermark program  :too: )

Dachaa

Ja glasam za krovu sjajnu foliju B stubove u mat ili sjajnu i zatamljena stakla to je neka kombinacija koja se meni dopada a tako je bilo i na mom Loganu,felne ostavi u ovoj boji ipak su mnogo lepe  :) Moje misljenje ti kako hoces  :wave:
Dacia Logan 1.5 dCi - (2005-2013) :(

ppejic

Iz čiste radoznalosti i dosade, hteo sam videti š.b.b.k.b.b.

Tu bi išla ORCAL mat crna folija.
I ne izgleda loše  :write:

Andrix

Meni su najlepse hondine sivo paljene felne, nisu upadljive ali su savrsene na izgled
Nisam toliko bogat da bih kupovao jeftine stvari

ivan-bgd

I ja sam se razmisljao za foliju na krovu,i to crna sjajna-panorama.To je po meni  dovoljno ,a felne su lepe same po sebi i njih ne bih cackao.

Ivan91

Po meni je bezveze lepiti krov u crno, leti pravis rernu od auta, a fejk panorama je vec mator fazon

ivan-bgd

Pa po tome onda ni folije za stakla me valjaju,a dokazano merenjem da je auto u kabini hladniji sa njima,isto je I sa ovom folijom

Keka

Mesate babe i zabe....
Valjda mogu i ja jednom u zivotu da budem svaki dan pijan!

Ivan91

Citat: ivan-bgd poslato 13.09.2014. - 12:27
Pa po tome onda ni folije za stakla me valjaju,a dokazano merenjem da je auto u kabini hladniji sa njima,isto je I sa ovom folijom
Sta napisa upravo covece... :bonk:

kiconix

Slazem se da ove dve vrste folija nisu iste ali je ucinak isti. Ni ja nisam verovao ali je stvarno krov hladniji sa folijom nego bez njega.