metlice brisaca

prethodna tema - sledeća tema

Zoran

Nebi se čudio da treba i neki specijalni alat za zamjenu... :bonk:
Sam svoj gazda - vazda.

Loganovac

Samo vas gledam... ma neka rđa kol'ko 'oče, ima moju babicu da vozim dok se ne raspadne!
Okolnost - kipuća voda, koja krompir omekša ali u kojoj jaje otvrdne.
Dakle, ne žalite se na okolnosti već razmislite od čega ste napravljeni.

saša61beograd

Što babicu,valjda dedicu.Logan je muško ime!
Kad se raspadne,može opet da se sredi za cenu 5-6 fensi metlica.

dekiv68

Početkom marta zamenih obe prednje metlice u Panteru za Sanderu , Valeo za 2.400din, a za Audi za 2.500din juče u Autocash u Borči

glavonja3

Meni na Loganu 2 je najbitnije da kada skinem brisac/metlicu da pazim da ga slucajno ne gurnem kao staklu jer je udarac po njemu jak kada nema gume da je ublazi.

Najobicniji bajonet sistem, izvuces i nabijes novu.

Medjutim, fora je to znati, jer dok nisam saznao bilo je ko da sredjujem sputnjik za slanje u orbitu...

Pisao sam negdje, kupujem neke Macusto za 450 din, dobiju se svi adapteri - bespotrebno. Izdrze po sezonu ili dve.

oldlala

Samo da javim da sam pronasao brisace za sandera 3 u prodavnici silverauto Beogradmpitao i u zvanicnom servisu Sekulic u NS gde su oko 3700 zarauliku od zvanicnog servis u ZR gde su mi trazili 10000

oldlala

Mislio sam da cene u zvanicnim servisima treba da su iste ili bar slicne,ovo je previse razlicito!

Andrix

Sto se tice zamene ima razlike, neki se ubacuju kontra, ja sam to provalio na tezi nacin posle mesec dana namestanja i pomeranja metlice....I sve mislim da nije origin kad ono naopako je stavih.
Nisam toliko bogat da bih kupovao jeftine stvari

galex80

Za Sandera 3 generaciju,odgovoraju i metlice brisača Captura 2016+....npr Bosch A250S sam konkretno uzeo sa svoju djuntu.

Andrix

Citat: galex80 poslato 21.04.2025. - 23:13Za Sandera 3 generaciju,odgovoraju i metlice brisača Captura 2016+....npr Bosch A250S sam konkretno uzeo sa svoju djuntu.
Drugih su dimenzija. Meni za Logana 3 idu 600/400 mm
Nisam toliko bogat da bih kupovao jeftine stvari