Središnji naslon za ruku

prethodna tema - sledeća tema

Sale

CitatSale, pa gde se bas uhvati za takav

verujmi da nemam pojma kako,a bas mi je na prvi pogled izgledao izdrzljivo,drago mi je tvoj bolji nek te sluzi sve dok ne pozelis da ga menjas

CitatSale veruj mi da ne vredi

hvala na savetu...a bas sam mislio da ga uzmem jer bi mi bio od koristi sa svim sitnicama koje nemam gde da stavim...eto minusa za auto ne moze da se pohvali sa prostorom i pregradama za sitnice.

Sve u svemu valja se dobro informisati i pogledati modele pre kupovine

Aleks

Znaci da u vezi naslona nema pravila u odnosu cena-kvalitet, nego sta se kome zalomi. Eto mene dobro sluzi, a Sale kol'ko ga otvorio on se polomio! Verujte mi da neznam vise sta da mislim, a sto je najgore to nije situacija samo sa naslonima. Udaljih se od teme..!

Sale

pa nema nam druge nego bas pre kupovine svaki milimetar da se pregleda i da se vidi kako ga montiraju...pitati ih sve jer za te pare imamo pravo da pitamo i da li leti  :hihi:

Jelenko

Ovaj moj za sad radi posao,da se klima,klima se,ali sve u svemu zadovoljan sam. :too:.Placen 90 eura

sibelius

pogledajte ovaj snimak
rumuni lepo sve smislili za varijantu uradi sam
ovde je montaza naslona

http://www.tutorialelogan.ro/2010/11/tutorial-montat-cotiera-de-origine.html

a pogledajte ceo sajt
covek jeneverovatan
rastavio je i sastavio logana

Sale

covek je legenda  :aplause:  :respect:
znaci pre kupovine originala videti da li ima tog metalnog ojacanja koje se i spominjalo u temi i pitati ih kako ga ugradjuju ili jos bolje ko hoce i moze sam da ga ugradi

Loganovac

Pa to je naš prijatelj Cristi!  :hall:
Okolnost - kipuća voda, koja krompir omekša ali u kojoj jaje otvrdne.
Dakle, ne žalite se na okolnosti već razmislite od čega ste napravljeni.

sibelius

ma sta da ih pitas
nema pitanja,odlucio sam od sada sve u fazonu uradi sam
jedino necu motor da cackam
ono u sta se ne razumem to ne diram ali sve ostalo samo sa mojih 10 prstiju
po servisima sve same lopuze, 2000 za ovo 3000 za ono
kad sam ih pitao koliko bi kostalo montiranje naslona bez i malo blama 1500-2000
pa za sta bre?!?!?!?!?!?
za 4 rupe 5 srafova 2 sajbne i 2 matice

perke21

Da, poznati rastavljač logana  :respect:
Inače montaža središnjeg naslona je stvarno za uradi sam. Samo je pitanje koji naslon kupiti, "originalni" ili "originalni", a dobar je i "tipski"  :Smiley: :Smiley: :Smiley:

Sale

ma lako je raditi sam kad znas da nece da ti s...u za garanciju
Ovaj naslon za ruku moze svako sam da montira ali sta znam sta ce da mi kazu na servisu...vidi ovo,vidi ono,a gde je to u servisnoj knjizici i pecat ovlascenog servisa

sibelius

u avgustu istekla trogodisnja garancija
nema vise sta da se kaze doda upise itd

LeNgenda

Vec je bilo negde, evo jos jednom.

http://www.forum-auto.com/marques/dacia/sujet381.htm

Pitam se sta ovde moze da se rasklati kad je nosacem ucvrsceno u sve tri ravni... Jeste da ga i Cristi drma levo-desno, ali i dalje mislim da to moze sasvim solidno da se ucvrsti.

Ima najava da ce i zeljkor imati ovaj Armster u ponudi po vrlo povoljnoj ceni, pa kad ga licno budem usrafio, reci cu vam da li se drma i koliko. :crazy:
Интелект не може да се глуми. То је ипак наш терен.

Svarog

Pa evo da vam odmah kažem da se ne drma. Moj naslon je stavljen ovako kako je pokazano u uputstvima, ali nije sve baš tako jednostavno kao što izgleda. U stvari, malo je komplikovano posle tačno probušiti one četiri rupe na plastici oko poluge ručne kočnice.

Veterinar

Citat: Sale poslato 16.03.2011. - 21:28
ma lako je raditi sam kad znas da nece da ti s...u za garanciju
Ovaj naslon za ruku moze svako sam da montira ali sta znam sta ce da mi kazu na servisu...vidi ovo,vidi ono,a gde je to u servisnoj knjizici i pecat ovlascenog servisa

Garancija ce se izgubiti na sta? Motor, menjac ili limariju?  :nami:

Sale

Ma znam ja sve to ali znam i kakvi smo...ma za krivu trepavicu bi je otkazali da mogu  :hihi: