Tce 0,9 + TNG - Problemi sa gasom

prethodna tema - sledeća tema

Dragan Logan

Bio sam u dačiji . Odustali su od prodaje sa fabričkim lpg-om. Tj. pošto je već naručen, ponudili mi da potpišem izjavu da se slažem da problema sa gasom sam rešavam a ako bude problema na benzinu oni, tj. da gasni uređaj ne podleže garanciji. Pa nisam ljudi budala. Hoću novi auto da nemam problema a ne da ga ja popravljam u garanciji o mom trošku. Pošto na to nisam hteo da pristanem. Tražio sam pare nazad (učešće kupovina na kredit). A oni nemojte pa nemojte, onda mi ponude da doplatim 350 E i dobijem motor 1,5 dCI 75. Na ovo sam pristao jer auto dacia laureate benzinac košta 9140E a Dizel varijanta laureate košta 11440. A bivši 0,9TCE LPG je koštao 10040 E, tako da me sada dizelaš košta 10390 E , čini mi se da sam dobro prošao. Šta mislite ?

mdbokic

Keka

Ako je ispravna racunica, dobro si prosao. Bolje dizelka neko 0,9 TCe.
Valjda mogu i ja jednom u zivotu da budem svaki dan pijan!

vujanovgoran

Samo da ne bude dizel u Ambiance paketu!
Dizla je dizla
i opet dizla!!!

Dragan Logan

Pošto sam odustao od kupovine 0,9 TCE LPG naručen je novi auto, Stari sam trebao da dobijem oko 1 maja, a ovaj novi oko 1 juna.

Na aneksu ugovora lepo piše

Laureate 1,5 dCI 75
Eurodiesel
55(075) kw(ks)

Sa puno dodatne opreme:
1 Metalik farba
2 Regulator i limiter brzine (tempomat)
3 Senzori za parkiranje unazad +kamera
4 Električni podizači nazad
5 Paket media nav evolution
6 Kartografija evrope
7 Laureate preslake
8 Tamno siva unutrašnjost

Goky

Bogami dobro su se otvorili za dodatnu opremu :aplause: :lux: :too:
Sandero Stepway 1.0 TCE 90 Expression
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Sandero Stepway TCe 90 Prestige
Dacia Sandero 1.4 MPI Laureate
Fiat Punto Mk1 1.2 8v + TNG
VW Buba

Loganovac

Čestitam, momci, dobro ste prošli a mi smo svi ovde izgleda dobro uradili domaći zadatak - tome forumi služe!  :aplause:
Okolnost - kipuća voda, koja krompir omekša ali u kojoj jaje otvrdne.
Dakle, ne žalite se na okolnosti već razmislite od čega ste napravljeni.

Veterinar

Keka

Ako je sve to za 10.300 onda je  :too:
Valjda mogu i ja jednom u zivotu da budem svaki dan pijan!

dekiv68

Vozim drugi uzastupni rezervoar plina sa Euro petrola. Danas nema problema iako sam imao jednu dugu i dve kraće vožnje. Kao da mu godi hladnije vreme?

Veterinar

Naprotiv, stekao sam utisak da mu hladnije vreme ne prija.  :ne: Ne znam ni sam, otkako je otoplilo nema pištanja (nemogućnosti da prebaci na plin), za početak.

Aleksabgd

ropata.
Što bi stariji rekli,mora da je meteoropata.
P.s. Zašto ne probate da se okupite vi koji imate problem sa plinskim uredjajima i ne  napravite blokadu servisa,prodajnog salona. Čekanje može da potraje pogotovo što se svi vade na ostetljiv plinski uredjaj.

zipsilon

Mislim da je @Dragan Logan super prošao. Verovatno će i ostali koji su upali u vakuum između uplate učešća za TB+TNG i isporuke dobro proći. Ne bi trebalo da se Reno bruka.
Onima koji su kupili i imaju problem sa TNG predstoji borba sa vetrenjačama tj. Renoom i posredno sa državom (da se uvede red u tržište TNG). Dok se to ne desi na gubitku će biti oni koji su hteli da kupe nov auto. TB nema u Ambiance verziji, već samo u Laureate sa robotskim menjačem. Atmosferski benzinci 1.0 i 1.2 nisu atraktivni, a dizel je preskup u odnosu na navedene. U ovom periodu za mene nema adekvatne ponude tako da ću najverovatnije da kupim neki polovnjak.

dekiv68

Citat: Veterinar poslato 07.03.2017. - 21:48
Naprotiv, stekao sam utisak da mu hladnije vreme ne prija.  :ne: Ne znam ni sam, otkako je otoplilo nema pištanja (nemogućnosti da prebaci na plin), za početak.

Kao da sam ga urekao. Danas pišti ko ludo  :ranting:. Od Krnjače do Zemuna preko Pupinovog mosta prebacio tek na raskrsnici na Galenici, iako sam ga resetovao svaki put kad ga je isključio S&S. U povratku od Pinkija do Borče bez problema (pauza bila jedno 3h). Od Borče do metroa opet frka  :ne:.

vujanovgoran

Dragane, super si prosao, cestitam ti...
Dizla je dizla
i opet dizla!!!