Cene polovnih Dacia vozila

prethodna tema - sledeća tema

gagi82

Logiša je stigao u petak, kad uhvatim malo vremena, nabacicu i par slika u odgovarajucu temu. Auto je stvarno ocuvan i bez korozije, zimi nikad nije vozen, cak su i felne bez korozije. Trebace mu malo detalinije ciscenje unutra. Danas sam ocistio i senzor radilice posto me par puta zezao, nije htio da upali kad je vruc. Jos od radova sto cu da radim je servis, i imam jednu ogrebotinu na zadnjem desnom rubu iznad tocka pa to planiram da ofarbam. O svemu pisem u odgovarajucim temama.

MitarMrgulic

Sretno drugar,

Mislim da si dobro prošao  :too:

Prema crkvenom kalendaru, tvog Logišu bi mogli zvati Ilija  :lau:

kiconix

szs

Nek je sa srećom i da te dobro služi
:aplause:
Za 44 god vožnje: VW 1300,Zastava 750,Lada 1600,Fiat 650P,Trabant 601K, Trabant 601L,Fiat 650P,Audi 80 1.6D,Yugo 1.0,Mercedes 190D,Yugo 1.1,Corsa 1.7D,S Oktavia 1,9D,F Punto 1.3mjt, D Sandero 1.4,T Avanza 1.3,T Agya 1.0,D Sandero 1.5D, T Aygo X-Play, T Yaris 1.5 Stella

Zoran

Čestitam, sretna vožnja
Sam svoj gazda - vazda.

Veterinar

Citat: vladimiris poslato 25.09.2020. - 22:23
Gledam na polovnim automobilima danas,prodaju sandera 2018 Vršac, sa taksija sa ovim motorom,prešao 205.000 km. traži 3.400 evra.Piše neudaran,al mislim da su štopaljke menjane.

https://www.polovniautomobili.com/auto-oglasi/17003170/dacia-sandero?ref=last24h

Mnogo lose postavljen oglas. Sa jedne strane prilika da se navuce neko ko nema blage veze, a sa druge prilika da se odbije mnogo potencijalnih kupaca (uz takav opis, bez opreme i sl. i ocajne samo tri fotografije, čovek mora da bude lud da krene iz Beograda za Vršac). Svakako puno kilometara. E sad, to je dve i po godine star auto, svi gumeni i plastični delovi su novi. Toliku kilometrazu mogao je za dve godine da nabije u medjugradskoj voznji, a ako pretpostavimo da je vožen po Srbiji (linijski za Beograd , recimo), taj 120 km/h nije prelazio. Da nije održavan ne bi preziveo motor. U situaciji kada je motor u dobrom stanju bio bih u stanju da kupim auto sa takvom kilometrazom da prelazim 5000 km godisnje. Za one koji idu do pijace samo, idealna kupovina dvogodisnjaka za 3000 evra.

vladimiris

Izgleda da je prodat. To je taksi udruženje iz Vršca, imali su nekoliko Dacia. Čak dva stepwey 2010.Ja im reko da sam zainteresovan za benzinca 1.6 bio valjda oko 3.000 evra.Reče javiće samo da skine folije,za desetak dana... Upisao broj, i nije se više javio...

Veterinar

Takvi oglasi nestanu u roku od par sati, retko stoje nekoliko dana. Ako se traži Sandero deset godina star, sa 170000 na satu, tesko ce da se nađe dobar primerak za ispod 2300 evra. Ovde za 3000 evra covek ima dve godine star auto. Mozda ce da osvane u oglasima sa nizom kilometrazom, kao što se desilo sa Lodgijem koga sam ovde opisivao pre pola godine.

mali.alen

Molim vas mišljenje oko ovog Logana. Prodaje se već sigurno 2 mjeseca. Meni auto izgleda uredno. Otac zvao kaže čovjek cijena može još malo dolje. https://www.njuskalo.hr/auti/dacia-logan-1.2-16v-lpg-oglas-32299773

Veterinar

Deluje u redu. Ovde bi mogao da se kupi za 4500-5000, a cene su nam sada dosta ujednacene. S obzirom da ima novi plinski uređaj i da je tek registrovan, a servisna ima razlicite potpise i pecate, verujem da bih dao i preko 5000 da kupujem za sebe za duzi period. Ako uzmemo u obzir da je voznja po Slavoniji manje stresna od voznje u Zagrebu ili po Gorskom kotaru, da auto nema kuku, a nije ni karavan, pa je bio verovatno rasterecen, eto ti odgovora.  :wave:

mali.alen

Hvalaa. I meni se auto dopao na prvu. Baš izgleda dobro. jedino ništa ne piše za velik servis ali bi ga svakako napravio bez obzira.

Keka

Ne volim kad slikaju mokra kola posle pranja, stalno imam utisak da nesto kriju.

Presvlake su bas bas flekave, znaci da nisu vodili racuna o unutrasnjosti. Spoljasnjost je neproporcionalno dobra, znaci da je profi poliran (zasto?). Dooooobro obratiti paznju na farbane delove.

Voleo bih da vidim volan ispod te navlake, oni problematicni sto se ljuste su bili na starijim generacijama.

Sta podrazumeva "nov" plin? Kompletno nov uredjaj ili samo boca? Koji je uredjaj? Po prekidacu je neki nepoznat na nasem trzistu, ako su tu stedeli, onda....Ako je samo boca nova a ostatak instalacije fabricki, onda je skupo za odrzavanje i treba naci majstora za to.

Kakva je istorija automobila? Za 11 meseci je presao preko 30.000 km (7 meseci 15.000, 4 meseca 15.000), onda od marta stoji na parkingu. Da li je prodavac preprodavac (ima jos oglasa) ili vlasnik ili usluzno...

Dobro obrati paznju.

Valjda mogu i ja jednom u zivotu da budem svaki dan pijan!

Veterinar

Keko,  :aplause: . Ja kilometrazu ne mogu da vidim. Kad zumiram, mutno je. Ipak, nemam utisak da je mokar auto. Sto se sedišta tice, mogu da mislim na šta bi moja ličila da nemam presvlake. Kontam da bi neko ko ulaze u profi poliranje odradio i dubinsko pranje u tom slučaju. Za plin se svakako valja raspitati, ali auto sam po sebi nije star, što je povoljnost. Na kraju, sad sa novim autoputem od Djakova se zacas skokne do Osijeka.

mali.alen

Malo je čudno da je drugi vlasnik godinu dana ali dobro. Otić ću vidjet, nije mi daleko.

Keka

Nije star, ali to ne znaci da je dobar. Video sam na njihovim oglasima jedan logan, jeste star, ali lepo izgleda, originalni branici (matirali), ne deluje rdjav ni udaran, jeftin...

https://www.njuskalo.hr/auti/dacia-logan-1.4-reg-7-2021-oglas-32501046

E sad, slike kao slike nista ne znace, kad je drugar gledao kola, na slici gladac, uzivo krsevi.
Valjda mogu i ja jednom u zivotu da budem svaki dan pijan!