Cene polovnih Dacia vozila

prethodna tema - sledeća tema

Veterinar

Ide. Nije jurilica, ali ide. Isto je i sa 1.0.

Aleks

Ide, ne kažem da ne ide...

MitarMrgulic

Nisu Logani teški puno, pa je on solidno pokretan...

Nedavno sam vozio kroz bosanske gudure i planine, MCV punog tereta, brat-bratu jedno 250-300 kg, sa oborenim sjedištima, dva putnika (vozač i suvozač), pa bilo je i preticanja uzbrdo, samo se mora motor natjerati u obrtaje...

Jedino, ovaj 1,2 troši cca 9-10 l gradske voznje...

Aleks

Ma razumem ja tebe Mitre, ali razumi i ti mene. Vozio sam 1.4 12 godina, vidi brdo pre mene tako da znam vrlo dobro o čemu pišem.
Jbga, i peglica je išla i preticala uzbrdo.

Zoran

Sam svoj gazda - vazda.

szs

@jovan90
Pozovi, probaj
Raspitaj se za ostale troškove...prenos i sl TRAŽI TOTAL NA PUT
Za 44 god vožnje: VW 1300,Zastava 750,Lada 1600,Fiat 650P,Trabant 601K, Trabant 601L,Fiat 650P,Audi 80 1.6D,Yugo 1.0,Mercedes 190D,Yugo 1.1,Corsa 1.7D,S Oktavia 1,9D,F Punto 1.3mjt, D Sandero 1.4,T Avanza 1.3,T Agya 1.0,D Sandero 1.5D, T Aygo X-Play, T Yaris 1.5 Stella

Veterinar

Cena nije fikna, zapamti to. Za početak, zimsko je vreme, a nema (verovatno) zimske gume... Nije loš auto, pre desetak dana sam ga preporučio prijatelju, ali on izričito ne želi beli auto. Srećno!

MitarMrgulic

Realna je cijena, auto je kad je bio nov bio cca 8000 eura, neko je sa njim provrtio cca 40 000 km, za kratko vrijeme, tako da je vjerovatno bio auto za nešto duže pruge (jedino ako nije bio na dostavi, pa u mjestu odradio još +30% kilometraže).

Mislim da nije, jer sam i ja u nekim periodima vožnje, imao situaciju da sam prelazio cca 20 000 km godišnje.

Sad su već gume prilično pri kraju, ako nije imao dva seta, pa bi kada bi se u ovu cijenu uračunale i 4 nove gume i redovan servis, bila skroz ok ponuda :)

mladj84

Pozdrav ljudi, relativno sam nov u Renault/Dacia prici, treba mi nešto jeftino i pouzdano, pa sam hteo da vas pitam za mišljenje,
da li je realno da ovaj Sandero ima samo 50KS ili je to greska, odnosno neko je upisao 50KS umesto 50KW?

https://www.polovniautomobili.com/auto-oglasi/15550211/dacia-sandero-14-ambiance

Kaniš li pobijediti, ne smiješ izgubiti!

ivan-bgd

Ovo drugo je u pitanju tj 50kw...

mali.alen

Pogrešno napisani. Motor 1,4 ima 55 kw, 75ks

Veterinar

Otvori dobro oči, proveri šta je sve/da li je nešto farbano. Ne slušaj šta kažu, nego gledaj. Dobra je kuća za pazar polovnjaka, ali uz auto ne daju uobičajene garancije, napisali su da je u dobrom stanju, obično pišu 'odličnom ". Naravno, ne može od babe da bude devojka, ali iako je cena niza i dalje nije fiksna, a svaki evro je teško uštedeti.
  Sviđa mi se auto. Pošto je registrovan svakako podji u probnu voznju, ubaci u sve stepene prenosa. Vidi da li ima rđe na donjoj unutrašnjoj strani petih vrata i oko cepa rezervoara. Na slici pedela kvacila deluje tamno, kao da je skroz potrosena, za sta bi bilo rano, ali ne mora da znači. Isprobaj klimu. Vidi da li ima tragova curenja na kucistu termostata. Nista pametno nisam napisao, ali u svetu Dacija smo svi duže od tebe, pa ne škodi koja reč više.  :wave:

mladj84

Hvala na pomoci,
znaci to sto si napisao,koristice mi tih par saveta kada mi bude zatrebalo, nazalost narednih 6 nedelja sam sprecen da idem da gledam automobile, jer mi je noga u gipsu, ali hteo sam ovde da postujem taj oglas, mozda bas neko kupi od clanova.
Smatram da je cena korektna, ukoliko nema nekih vecih mana, a tu si ti pomogao. Privukao me taj  1.4 motor jer
sam citao da je jednostavan i pouzdan, i odlican za eventualnu ugradnju gasa.
Meni treba nesto sto cu jeftino voziti narednih 3 godine, manje od 10kkm godisnje, a na tom autu mi je jedina mana bezbednost, ali Boze moj.
Sve u svemu pratim oglase vec mesec dana, i svaka Dacia koju sam "ozbiljno" pikirao se prodala vrlo brzo,
tako da mi ne preostaje nista drugo nego da balavim ovako po oglasima  :kava:... ali kazu da je strpljenje vrlina,
valjda ce neko za vreme sajma i da kupi novu a staru proda meni :ziveli:
Kaniš li pobijediti, ne smiješ izgubiti!

Veterinar

:wave:

Mozda te ova i saceka, nikad se ne zna. Opet, kada bih zagrizao, ne bi mi ni gips smetao. To pišem zato što, ako upises u oglasima Dacia do 11 godina starosti i do 3000 evra, ili ces pronaci krseve ili nista. Ako imas vremena, dok si u gipsu, gledaj i skuplje, belezi ako su duze u oglasima i, naravno, ponudi koliko mozes. Ako budes vozio 1.4 iz oglasa proveri na kraju voznje da li radi grejanje u kabini.  :ziveli: