Cene polovnih Dacia vozila

prethodna tema - sledeća tema

Loganovac

Okolnost - kipuća voda, koja krompir omekša ali u kojoj jaje otvrdne.
Dakle, ne žalite se na okolnosti već razmislite od čega ste napravljeni.

Tale

Volan je očajno presvučen ko zna zbog čega. Ti nedostatci koje si već naveo. Rupe u gepeku su vjerovatno jer je tu prvobitno bila velika boca postavljena pa su neke začepljene pur pjenom. Katastrofa. Ja je ne bih ni razmatrao. Preskupa.

VaskezNS

Kakvi su ono šarafi sa podloškama ušrafljeni u pod gepeka, neke 12-tice ako ne i jače...šta li mu je zakačeno i visi ispod... :ces:
Ovo je mesto za sLogan ;-)

Veterinar

Držači za plinsku bocu. Nešto nije bilo namešteno kako treba, pa su bušili više puta.

Dacia2015

Sta mislite o ovoj, o dizelima nisam razmisljao, ima li skupih kvarova na ovom 1.5 dci?
I jel ja dobro vidim ili su ovi otvori oko ventilacije i centralna konzola sivi a trebalo bi da budu srebrni!?

http://www.polovniautomobili.com/putnicka-vozila/7451173/dacia-sandero-black-line-15-dci

Keka

Mislim(o) da na ovakav nacin stalnim zapitkivanjem preko interneta neces naci auto.
Valjda mogu i ja jednom u zivotu da budem svaki dan pijan!

Dacia2015

Ne mogu da zapucam 350km samo ako mi se svidi auto na slici...

kiconix

Slazem(o) se ali necu ga ja kupiti nego ti tako da svakako moras pogledati licno.

zac

Video sam danas Logan 1.4 MPI 2007 godiste, presao 45 000 .  3500 e. i cena nije fiksna.
Prvi vlasnik , auto se nalazi bna Crvenom Krstu blizu ulice Vele Nigrinova. Auto vidjam od 2008 od kad sam presao u Oculus. Parkira se u dvoristu, izgleda jako lepo , crvene je boje..obicna ne metalik. Nema naznaka korozije na rubovima....
Na zalost nisam slikao i nisam prepisao telefon vlasnika..a ima cedulja an autu. Slikam ga u ponedeljak.

VaskezNS

Puno novaca za to godište. Malo ga vadi kilometraža ali verujem da mu je tržišna cena manja od 3K.
2.800, u najboljem slučaju 2.900 (ako ima nešto dodatne opreme).
Ovo je mesto za sLogan ;-)

kiconix

Ja mislim da ga kilometraza mnoooogo vadi.

Keka

Jbt onda ja treba da zadenem za brisac 100 evra da bi neko uzeo mog Rumunomobila?  :doh:
Valjda mogu i ja jednom u zivotu da budem svaki dan pijan!

Veterinar

Ne, al' ga ti ne'š prodavat' za tri hiljade.

Zoran

Pa po kilometrima je star oko 3 godine (45 000/ 15 000 = 3 godine) a po Rodnom Listu je star 9 godina.
9 + 3 = 12.  12/2 = 6. Ugrubo vrijedi kao auto od 6 godina sa 90 000 km na satu.  :ne:
Sam svoj gazda - vazda.

zac

Slikacu ga u ponedeljak bas da vidite... stvarno iygleda ako nov...nije ni udaran, vidi se po njemu i boji...malo sam yagledao.