Cene polovnih Dacia vozila

prethodna tema - sledeća tema

Veterinar

Ne mogu, a da ne postavim ovde. Odlicna kombinacija vozila i motora. Da nemam Joggera isao bih da se cenkam za ovo. Da cerka nije tek polozila voznju, nego da vozi par godina vec, odmah bih menjao Fabiju za ovaj auto. Motor sa lancem. Prostora jako puno. U Stepway varijanti cak zanimljiv na oko.
 Da nisu cene otisle ovako danas bi takav auto kostao oko 8500 evra.

https://www.polovniautomobili.com/auto-oglasi/24369707/dacia-lodgy-16-sce-stepway

Primera radi, ovo je nesto slicno, sa dva sedista manje.

https://m.mobile.de/auto-inserat/dacia-lodgy-stepway-1-6-sce-100-navi-dab-shz-r%C3%BCckfahr-f%C3%BCrstenwalde/393625472.html?ref=srp&refId=f11dd4ce-b542-36c6-5854-f6b2fb571b37&searchId=f11dd4ce-b542-36c6-5854-f6b2fb571b37&type=ad

MitarMrgulic

Odličan Lodgy za prilično povoljne novce, mala kilometraža, 7 sjedišta... i meni bi baš dobro došao :)

Loganovac

Praviš taksi službu ili šta? Ti i Veterinar biste imali taman dovoljno automobila za početak.  :D
Okolnost - kipuća voda, koja krompir omekša ali u kojoj jaje otvrdne.
Dakle, ne žalite se na okolnosti već razmislite od čega ste napravljeni.

Zoran

Paaa i ja imam 3 komada.
 Jednog Logana sam kupio za 500 Eura da bude donor dijelova. Sa njega je i skinuta glava motora. Od njegove zadnje osovine će biti napravljena još jedna prikolica.
Dobro je očerupan, vjerovatno ću kupiti još jednog ako nađem u voznom stanju do 500 Eura.
Sam svoj gazda - vazda.

Loganovac

Pa da!  :doh:

Dragane, Mitre, Zoran ima moje najbolje preporuke i mogao bi značajno da unapredi kapacitet vaše buduće flote!  :laugh1:

P.S. Ajde malo pa :usisava:

MitarMrgulic

Maštam o tom autu sa 7 sjedišta, jer nas je petoro, pa ako negdje porodično krenemo, ne može više niko stati sa nama, a imali smo par puta situaciju da bi neko od prijatelja ili rodbine išao sa nama. 

Lodgya nema na oglasniku polovnih auta u BiH nikako, a kamoli ovih sa 7 sjedišta...dugo se vukao i još se vuče jedan, koji ima onaj nepopularni 1,2 turbo motor, koji svi izbjegavaju, mislim da je u oglasima već godinama....

https://olx.ba/artikal/41248510 

Drugi ima preko 250 hiljada na satu i to je sve. Nikad realno Lodgya nije ni bilo puno u BiH, vjerujem da je u Srbiji prisutniji...

Interesantno je ovo što Zoran spomenu, iako su sad prvi Logani stari cca 20 godina, nema ih baš nešto za tu magičnu cijenu od 500 eura, ono što sam vidio po oglasima, uglavnom se kreće oko 1000 eura, za auta u voznom stanju.

Loganovac

Moj prvi Logan, star 17 godina sa 150.000km, pre mesec dana malo limarijski ispopravljan, uglavnom korozija na vratima i poklopcu gepeka, i ceo ofarban, ne bih ga dao ni za 5.000 a kamoli za 500 ili 1000 EUR. A u voznom stanju je.  :lol1:
Jeste me majstor lepo pitao koliko vredi auto kad sam tražio cifru za farbanje celog auta, reko' što pitaš, kaže - pa da možda dara ne premaši meru!  :laugh1:  Tek kad sam mu rekao da imam nameru da ga vozim bar još 10 godina ukapirao je. Idemo dalje sa ulaganjima, u planu je generalka kočionog sistema (sve novo) i nove gume najesen, Bože zdravlja!

Veterinar

https://www.polovniautomobili.com/auto-oglasi/24750606/dacia-stepway-09-tce

U stanju sam da verujem u predjene kilometre, ali bih detaljno pregledao auto (a kako drugačije?).
 Cena je takva, da ako nema neki problem brzo ce da ode.

Keka

Zasto su mu prednja sedista razlicita  :conf:
Valjda mogu i ja jednom u zivotu da budem svaki dan pijan!

dejanz

Kakve su mu one bljuzge po cajgerima?

Mare

Auto je prešao preko 300000km, čim su menjali vozačko sedište.

Veterinar

Može da bude. U stanju sam da verujem da je oštećeno bilo na drugi način. Mozda i ceo automobil. Ta kombinacija motora i menjača je nešto što mi se sviđa. Stavio sam auto ovde zbog cene, jer su 3000 evra vise početne cene u proseku. Naravno, postoji razlog, samo treba videti koji je/su.

Zoran

Kiša pada, malo listam OLX i konstatujem da se jako malo auta prodalo sa tog portala u proteklih 80 dana.
 Ništa mi nije jasno. Kada se pogleda statistika, da se u BiH uvozi 1000 auta sedmično? Jeli moguće da tolika vozila nađu kupca prije nego su oglašena ili se kupuju za lager?
Sam svoj gazda - vazda.

saleale

Pozdrav ljudi, sta mislite o  autu http://www.polovniautomobili.com/auto-oglasi/24492708/dacia-logan-12
Nekako mi deluje da je nerealno mala km, ipak je 11 punih godina star auto, prodaje ga covek koji preprodaje automobile iz uvoza i svakako a ovaj je kao kupljen u Srbiji i od prvog vlasnika.
U sustini tragam za autom do 3300e, pozeljno karavan ali ne mora da bude, da je benzin svakako. Vozio sam Sandera 1.5dci, ovaj motor 1.2 benzin mi nikako nije poznat...
Hvala unapred svima na odgovoru/savetu/misljenju :)

Zoran

Paaaaa, to je odličan motor.
Sam svoj gazda - vazda.