Cene polovnih Dacia vozila

prethodna tema - sledeća tema

Mare

Ok je karavan i 7 sedišta, još ako se uleti sa CNG ili TNG uređajem -  top za linijski taksi. Ali kontam da je prešao bar duplo.
Ako nije umoran, može biti dobar dil.

Branici farbani autolakom. :-)

Veterinar

Sto se tice kilometraze, jedan diler mi je
rekao :"... Onda mi dodje kupac i pita koliko
ima "pravih" kilometara?"
Kaze, posto je uvozio samo lux automobile
da je dovozio dve godine stare sa preko
500000 km. Kad nas kupac vidi da auto ima
133000 km uvek kaze :" Bas je puno presao,
ali srecom na nemackim putevima. "

Mare

Vozila baba do pijace. S kraćom levom nogom.

MitarMrgulic

Desnom Mare, desnom, nije mogla stisnut gas do kraja :)

Mi sad prodajemo Megana, auto je sa stvarnih 125 000 na satu, imao je malih gradskih čukanja i struganja (nedavno zamijenili kad je supruga kucnula far, pa se primjeti...) ja im kažem-eto kad hoćete auto da je žena vozala :)

Kod nas u BiH primjetan porast cijena Dacia polovnjaka, naročito Dustera....

Mare

Bio sam sarkastičan. :-D

Veterinar

Koliko vidim, otisao iz oglasa u roku dva dana.

Veterinar

MitarMrgulic

Ok je ponuda, ovaj Logan je 2018. dostigao najnižu cijenu u tom periodu, kod nas u BiH je osnovni bio 16 400 KM, ovaj se prodaje za nekih 11 500 KM, odnosno 70% cijene novog.

S obzirom na trendove, poštenu kilometražu itd. kad bi se mogla još malo skinuti cijena, bio bi ok kupovina, sad ne znam u kakvom su stanju gume, akumulator, ali eto za nekih 400 eura uloženog, da se neko pošteno navoza :)

Veterinar

Moze ta cena da se spusti. Vec neko vreme ne
gledam cene polovnjaka u odnosu na tadašnje
cene, nego na trenutne nabavne cene. Stare
nabavne cene budu argument vise za spuštanje
cene na placu.

Veterinar

Zoran

To i jeste realna vrijednost.
Sam svoj gazda - vazda.

djomla1977

U nekim sam pregovorima (mada jos nista nije skroz finalizovano) za prelazak u tim skode. Ako sve bude kako je zamisljeno, "stepa" bi morao da se proda.
Bilo bi mi draze da mu novi vlasnik bude neko od forumasa. U pitanju je beli stepway 0,9tce prestige u beloj boji 2017 godiste sa predjenih 57k km.
Ima ugradjenu sapu i naslon za ruku na vozacevom sedistu, nema medianav. Veliki i mali servis su uradjeni pre 7000 km, a promenjeni su diskovi i plocice. AS gume stare skoro 2 godine.
Uz auto bi najverovatnije isao i krovni kofer menabo. Registrovan do juna meseca i ima uplacen kasko jos 1 godinu. Koliko vidim cena po oglasima ide od oko 8k do 9k eur, tu negde.
Za nekog ozbiljno zainteresovanog, nasli bi zajednicko prihvatljivo resenje :)
Nisam jos uspeo da odradim fotkanje i postavim ful oglas, jer cekam jos neki info za skodu. Ako se neko pronalazi u gore navedenom, javite se u inbox za detalje...

Veterinar

Capriolo

Veterinar

Mislim da ovakav auto sada kao nov kosta oko 16000 evra. Zbog toga postavljam link.

https://www.polovniautomobili.com/auto-oglasi/21569985/dacia-logan-comfort-100-eco-g