Cene polovnih Dacia vozila

prethodna tema - sledeća tema

nik

Da nije ovaj?
https://www.polovniautomobili.com/auto-oglasi/20832718/dacia-logan?attp=p0_pv0_pc0_pl1_plv0#credit-calculator-holder

Mada još je na oglasu. :ne:

Ima i ovaj
https://www.polovniautomobili.com/auto-oglasi/20551288/dacia-logan-14-mpi?attp=p0_pv0_pc0_pl1_plv0

Gledao sam ovih dana te malo starije za koleginu suprugu, ali joj se nije svideo, kaže prevelik (a i budžet im je bio niži).

Raja

Onaj prvi, uglancan k'o fijaker.

saša61beograd

Oba ova Logana su slikana za prodaju kad je vegetacija (zelenilo) bila u punom jeku.Znači da se prodaju od leta,ili bar od rane jeseni.A to je 3-4 meseca.Znači da ne ide ni po ovim cenama.
Znam lično čiču i njegovog Logana koji je letos od 3000 stigao na 1300 evra i tek ga tad prodao (2006. godište 1,4 Mpi,crveni).Auto je bio mehanički odličan,ali sitno izlupan sa svih strana.I boja mu je bila loša.Mislio sam da ga uzmem za sebe jer su pare sitne.Ali su limari i farbari preskupi.

Veterinar

Iz mog ugla gledanja, prvi vlasnik, registrovan, godista iznad 2007, a do 2009., sa klimom, sa prvim tablicama (brojevi oko 100 u Beogradu, a ne oko 2000), vredi oko 2000 evra ako nije puno presao i ako je u prvoj boji bez korozije. Prvi Logan je, mislim, od nekog Steve Zigona. Verovatno je auto rezervisan, pa nije jos obrisao oglas.

Keka

Prvi profi pripremljen za prodaju, poliranje, plastika, enterijer, motor, cak i rezervni tocak u gepeku. Samo ne znam gde su nasli nov volan.

Drugi traljavo ispoliran, B stub na poslednjoj slici katastrofa.

Vise volim da vidim originalno stanje nego ovako nalickane, ko zna sta kriju.
Valjda mogu i ja jednom u zivotu da budem svaki dan pijan!

kiconix

Prvi.
Atest do 2024, boca do 2029.
Fabricki (kobajagi) plin.
Proizvodnja 2009.
Ili vise nije taj uredjaj ili nesto smrdi.

Keka

Plin je Landi, "fabricki" je u startu bio BRC i imao prekidac kod menjaca.
Valjda mogu i ja jednom u zivotu da budem svaki dan pijan!

Veterinar

Slaže se da bi zamena boce trebalo da se uradi 2029, to bi bila druga zamena boce. Verovatno je sve novo stavljeno kad je bio deset godina star.
Samo Zigon bi stavio okvir tablice da odgovara boji, zavesice, a ako bi se dokazalo da je u ovlašćenom servisu sve rađeno - vaistinu Zigon.

Andrix

Citat: Keka poslato 14.12.2022. - 21:09
Plin je Landi, "fabricki" je u startu bio BRC i imao prekidac kod menjaca.
+1 , jeste ja ga imao. Ugradjivao se u garant.roku u servisima koji su imali ugovor sa Dacijom tada.
Nisam toliko bogat da bih kupovao jeftine stvari

kiconix

Ok. Ajmo redom.
To nije fabricki plin.
To ne moze biti isti uredjaj jer se atest radi na 10 god, (reatest na 5), jedino boca ima logike jer se gadja sa onih 5 godina ciklusa,
2024 se ne gadja osim ako nesto nije menjano a ako jeste, ne moze biti (kobajagi) fabricki.
Nadam se da sam sad jasniji.
Uostalom, ko zeli nek pogleda, verovatno ima i objasnjenje.

Raja

Džaba priča, auto je prodat. Na novom vlasniku je da sazna istinu, ako ga to uopšte interesuje.

kiconix

Veterinar

Odose cene u Hrvatskoj gore, što se polovnjaka tiče. Ako se upise u njihovom oglasniku Dacia, benzinac, od 2012. sa do 120000 km i ispod 6000 evra, ne izadje nista ili jedan do dva krsa. Juce sam gledao za brata, koji je ostao u Vukovaru, Sandero 2012. 82000km 1.2 motor , dodjosmo do 5000 evra, ali su pregovori i neka razmatranja u toku. Ovde bi to bilo previse, jos uvek.

Andrix

Sacekaje jos malo i evo ga moj na oglasu, pocetna oko 5200. 65000 km ja prvi i jedini vlasnik
Nisam toliko bogat da bih kupovao jeftine stvari

kiconix

Pa da ga carini u Hrvatsku?