Kvalitet i cene gasa

prethodna tema - sledeća tema

jasho

Gile gas, Vlaško polje, Mladenovac, 67,90 din, u bgd u proseku 76,90 razlika čitavih 9 din! :gun:

Raja

Duž Zrenjaninca cena ujednačena 75,90. Pančevački put: Gasprom i Knez 72,90.

Loganovac

Knez Petrol kod Male Krsne 76,90, sa članskom karticom 69,80.

Međutim, na "redovnom" servisu plinskog uređaja, čovek mi reče da očigledno sipam kvalitetan gas, jer ni posle pređenih 36.000km od poslednje zamene filteri tečne i gasne faze nisu bili ni blizu prljavi kako kod većine vozila posle svega 20.000km, što je redovni servisni interval. Za to vreme sipao sam na NIS-u, a poslednjih petnaestak hiljada kilometara na pomenutom Knez Petrolu.
Okolnost - kipuća voda, koja krompir omekša ali u kojoj jaje otvrdne.
Dakle, ne žalite se na okolnosti već razmislite od čega ste napravljeni.

Raja

Vidim imate mnogi članske kartice, kako doći do iste i biti u povlašćenom položaju prilikom plaćanja cene gasa?

Loganovac

Supruga uzela preko sindikata, ali čujem da je moguće obratiti se direktno distributeru, u sedištu firme. Recimo Knez Petrol je u Batajnici, trebalo bi pitati kontakt telefonom http://www.knezpetrol.com/index.php?str=kartica

Keka

ENS 66,90

Knez petrol Sr. Karlovci 66,90

Cene su bez kartice, za siroke narodne mase.

Dakle, kakav je to "popust" kad je sa popustom skuplje nego na drugom mestu u istoj firmi.  :fiju:

Obicna navlakusa da bi ljudi uvek kupovali kod njih.
Valjda mogu i ja jednom u zivotu da budem svaki dan pijan!

kiconix

Popust je da za istu cenu ne mora ici iz PO u NS. Jbg, nista me vise ne moze iznenaditi.

Loganovac

Citat: Loganovac poslato 22.03.2015. - 10:13
Mafijašenje na lokalnom nivou.  :agr:

Deru gde mogu i kad god mogu. To im ostavlja mesta za zajebanciju tipa članske kartice za 5-10% popusta i slično, posle čega još uvek trljaju ruke...

BTW, na svim pumpama u okolini cena je otprilike kao kod njih bez popusta, dakle kartice imaju smisla, a citirana izjava stoji.

vladimiris

Kartica za Knez Petrol - ASNS - moj sindikat.. :to:

Raja

Ja se obratio Knez petrolu po linku što je dao Loganovac i to pre tri dana, a u vezi kartice, odgovora još nema. Sad mi je jasno čemu služi floskula: Odgovorićemo vam
u najkraćem roku.  :baeh:

Zoran

Sam svoj gazda - vazda.

Loganovac

Nisi zvao telefonom?
Šta da ti kažem, ako ne bude ničega pali makinu pa u NS po jeftin gas...   :lau:

jasho

Bliže mu je Mladenovac, Vlaško polje, mada sad preko  novog mosta mož bit i da nije! :lau: :ziveli:

Ivan

Danas MBG preko puta Ade BG, tng 72.90 din.

seitech

U Kragujevcu od jutros na pumpama NIS-a i Gasprom-a 67.90 sa 73.90!  :aplause: Ocekujem da i na ostalim pumpama snize cenu.