Kvalitet i cene gasa

prethodna tema - sledeća tema

Branislav-NIŠ

Ja i dalje najgori,NIS Petrol u Niš bato naduvao ga na 76.90. Ako neko kreće na ovamo nek ponese malo od tog jeftinog.Neće Jefta da se ljuti. :doh:

samsung

Na putu do Sladminga sipao na BP pumpi u Liezenu cena plina 0,89€ , inace u Becu i okolini ima velike razlike u ceni plina BP pumpa Guntramsdorf 0,91e a u Schwadorfu pored aerodromske ograde 0,73€.
pozdrav iz St.Pazove

stefanudrea

Koliko kosta gas u Beograd?
Small but big 1.2=125 hp

Raja

Gas u Beogradu se kreće oko 0,62eura.

jasho

Gile gas, Vlaško polje, Mladenovac, danas 68,90 din, tu sipam zadnjih nekoliko puta, kvaliteta gasa sasvim korektna, od skora primaju i kartice, u samom Mladenovcu NIS 75,90, EKO 73,90

samsung

Juce pri povratku sipao na nekoj Petrol pumpi u Temerinskoj ulici u N.Sadu ( mozda je to ENS) po ceni 68,40din .....
pozdrav iz St.Pazove

Loganovac

Ja sam juče sipao na Knez Petrolu kod Male Krsne. Redovna cena ko na auto putu (76,90), sa karticom 71,00  :agr:
Okolnost - kipuća voda, koja krompir omekša ali u kojoj jaje otvrdne.
Dakle, ne žalite se na okolnosti već razmislite od čega ste napravljeni.

Ivan

Juče sipao na BS Mihajlović Paraćin van auto puta, tng 75.90 din.

Veterinar

Ne mogu a da ne napišem ovo. Od Bratislave, preko Praga, Berlina do Varšave, pa i dalje, nismo videli vozilo sa našim tablicama. Tužno. Opet, ako nekog navede put (zato ovo pišem) neka ne ispadne magare (kao ja). U Mađarskoj na autoputu ne sipam gas, niti bih ga platio u evrima zbog lošeg iskustva... Kad se iz Nemačke (kod Frankfurta na Odri) uđe u Poljsku NE TOČITE TNG na pumpi, niti platite gorivo u evrima.

Jedan evro cenjen je 3,2 zlota. Jedan litar TNG-a plaćen 2,99 zlota.

Poređenja radi, u Varšavi smo za jedan evro dobijali 3,8 zlota, a TNG pronalazili za neverovatnih 1.77 zlota!!!  :banghead:

jasho

Moje iskustvo govori isto za Madjarsku, ja u nju ulazim sa punim rezervarom benzina, i kad ostanem bez tng šibam na benzinu do prve pumpe u Austriji koja toči tng, pisao sam o tome, mada sam jednom sipao na agip pumpi posle Budimpešte, ali platio sam karticom napunjenom sa 50 evra jer, tada računa srednji kurs u pretvaranju forinti u evre, mada se prodavac pravio blesav kao neće da radi kartica, kad sam u rekao da nema evre, proradila kartica, od tada pun rezervoar benzina kroz Mađarsku! :c0:

Loganovac

Pa dal' je jeftinije voziti na BMB il na "preskupi" mađarski plin? Da li litar gasa tamo košta duplo više - više od 1,2EUR ?

jasho

Znam šta govoriš, ali osećaj da te niko ne pravi na magarca na kursu i da ne plaćaš oko 1 evra litar (bez ovog sa kursem) je nekako vredno toga, plus malo vožnje na benzin 130-140 km/h dobro dođe benzinskim diznama. :ne:

Loganovac

Pozdravljam :hat:

Kad je inat u pitanju, matematika je nebitna.  :to:

samsung

Inace kroz celu Madjarsku plin je 240 forinti ili oko 0,80€...

Ja isto nisam hteo sipati u Madjarskoj plin pa sam posle Budimpeste tj izmedju Tatabanye i Gyor-a skrenuo sa autoputa nesto oko 10km i sipao plin u   Slovackoj u mestu Komarno po ceni 0,569€
pozdrav iz St.Pazove

Keka

ENS 66.90 din/l.

Kvalitet odlican, presao sam 680 km sa ~50 litara gasa, prosecna potrosnja 7,35 l/100 km  :D
Valjda mogu i ja jednom u zivotu da budem svaki dan pijan!