Kvalitet i cene gasa

prethodna tema - sledeća tema

Raja

Mala ispravka, BS preko puta, nije ista firma. U pitanju je Sponit iz Čačka, prate se sa cenama. S tom razlikom da je Sponit, uglavnim, dinar skuplji i daju na
mesec dana odloženo.

Loganovac

Rajo, preko puta je bilo nešto preko 82 dinara, nisam siguran za decimalu, to je 4 dinara razlike!
Okolnost - kipuća voda, koja krompir omekša ali u kojoj jaje otvrdne.
Dakle, ne žalite se na okolnosti već razmislite od čega ste napravljeni.

hobbista

Od Bgd-a ka Nišu je katastrofa od cena. Samo prva pumpa posle Bubanj potoka ima cenu 79,90. Na sledećoj je 84,90 i onda slede 86,90-87,90. Rekorder je pumpa na prvom (malom) izlazu posle Jagodine (pravac ka Beogradu) - 89,90  :gun:
Sreća da posle Niša nema TNG pumpi uz auto put, inače bi dogurali do 100 dinara.
Postao sam Kalif umesto Kalifa  :D

Ivan

Na auto putu je uvek najskuplji tng tako da je pre auto puta bolje sipati neko da te deru na auto putu, verovatno cisterna koja prevozi tng mora da plati putarinu pa je ta putarina ubačena u cenu    :badmood: :banghead:

Keka

Sipao danas na Rimski oil po 74,00  :D
Valjda mogu i ja jednom u zivotu da budem svaki dan pijan!

liu29blok

Trebala bi anketa da bude, gde je najkvalitetniji TNG, bila bi upotpunija anketa .. u svakom slučaju, sipam na OMV-u i ne primećujem razliku između vožnje na plin i benzin. Jednom sam sipao u Zemunu pre saobraćajne škole i auto mi se ugasio 2-3 puta prilikom paljenja i nekoliko puta je trokirao tokom vožnje, tako da tamo više ne kupujem..

Loganovac

Ne znam koliko dugo voziš na TNG, ali više puta smo konstatovali da maltene kod svih kvalitet gasa varira, tako da ova činjenica stavlja veliki znak pitanja na takvu anketu. Inače, normalno je da ne primećuješ razliku između vožnje na plin i benzin i to ne bi trebalo da zavisi od kvaliteta gasa, baš kao što mnogo ne verujem ni u priče o tome kako auto "poleti" sa kvalitetnijim benzinom od 1000 ( :crazy:) oktana... Pomenuti kvalitet uglavnom utiče na potrošnju.

liu29blok

Ranije sam vozio samo Stepwaya na plin, par godina, tako da nisam mnogo iskusan. Ali meni je dovoljan pokazatelj bio da se auto gasio i da je štucao.. Na OMV-u mi se više to nije događalo, bar za sada.

jasho

Išao danas za NS, u polasku sipao za 1200 din na Lukoilu na autoputu posle aerodroma cena 86,90, u NS pazario  u Univeru preko 2000 din dobije se bon sa popustom od 5 din za sve vrste goriva na AVIA Radun pumpama, i na Veterniku sipam pun rezervar TNG cena 72,90 sa popustom 67,90 i još sipam 10l benzina cena sa popustom 144 din, znači BG- NS u ovom slučaju razlika 19 din po litri TNG, :fiju:

Loganovac

Lele bre, kako se šišaju ovce...  :banghead:   Beeeee, beeeee.......  :banghead:

Ivan

Lukoil Zemun kod poljoprivrednog fakulteta tng 79.90

drzarkod

Bravo Jasho....to je ratio....ja sipao na NIS u po 76.....vozio nekih 70 km na bmb po autoputu i sioa na ulazu i izlazu iz MK po 36 denara...i dosuo u Gr po 0.91 za 20 eur. Kvalitet mi je ujednačen...za razliku od cene.

Raja

Vikendom na Knez petrolu, Zrenjaninski put, cena TNGa 78,40. Ostalim danima 82,40. Ostale pumpadžije sa Zrenjaninca nisu bili zainteresovani da prate "akciju"
te su ostali na 82,40.

astmario

Kod secerane na Adi i dalje 78,9din.

kiconix

Koliko sam zapazio, tendencija povecanja cena pocinje, razlog nepoznat.