Kvalitet i cene gasa

prethodna tema - sledeća tema

Andrix

moze li neko preporuciti neku gasnu pumpu u Beogradu, gde iole valja plin.Ja vozim vec par godina i sipam na Cukarici i Rakovici i na poslednjem servisu filteri si mi bili crni.Tako da od mene nikakve preporuke????
Nisam toliko bogat da bih kupovao jeftine stvari

sibelius

UNIVERZUM na  Medaku, iskljucenje sa autoputa pre plavog mosta

Keka

Da li vozis na rezervi/sa malom kolicinom gasa, ili punis ceo rezervoar i sipas cim se upali rezerva?

Ja sipam gde stignem, u poslednje vreme Europetrol, ranije Lukoil, i nikad mi nisu bili crni filteri.

Jedino kvalitet gasa varira, ne samo od pumpe do pumpe nego i od sipanja do sipanja na istoj pumpi.

Nego da li je neko upoznat sa onim klubom na Europetrolu?
Valjda mogu i ja jednom u zivotu da budem svaki dan pijan!

Saša

Kakav klub?
Usput, Europetrol je na mojoj crnoj listi.

Keka

Verovatno neki popust za clanove. Posto sam u CG nisam u toku, ali sam cuo nesto na radiu.

Zasto su na crnoj listi kod tebe?

sibelius

sto se tice kvaliteta gasa na UNIVERZUM-u  ja sam zadovoljan. konstantan je,bar to primecujem po motoru,a i potrosnja se iz sipanja u sipanje indenticna tako sam odlucio da se drzim te pumpe. ljudi rade samo sa gasom
pored toga cuo sam da MOLL ima odlican gas ali ga nema u Beogradu. Isto tako i ELP,par puta sam sipao u skorije vreme i bilo je ok

Saša

Andrix

@sibelius Hvala na preporuci. Par puta sam sipao na Eko pumpi u Filmskom gradu, za sada trosi litar manje.
Nisam toliko bogat da bih kupovao jeftine stvari

Keka

Novi Sad, pumpa NS gas kod Rodica, cena 59.90, najjeftiniji u gradu, ali je kvalitet ocajan: prosecna potrosnja mi je oko 10 litara, a auto ide kao slinac.

Edit: Prosecna potrosnja izasla na 9,6 litara na 100 km.  :banghead:

Sipao u NS na Lukoilu po 62,90 din/l, do Bg prosecna potrosnja 6,3 po BC, brzina na autoputu 100-110 km/h.

dejanp011

Eko pumpa - Vidikovac, juce sipao pun rezervoar, do Sopota i nazad nisam bas odusevljen kvalitetom gasa

Loganovac

Ljudi, ne znam šta se to sa njima dešava, stalno dobijamo u firmi smesu sa previše propana, danas opet 67% - pa mora da troši! (NIS, a verovatno ni drugi nisu bolji...)
Okolnost - kipuća voda, koja krompir omekša ali u kojoj jaje otvrdne.
Dakle, ne žalite se na okolnosti već razmislite od čega ste napravljeni.

Raja

Kryo gas u Novom Beogradu cena 64.40. Kada sam video cenu već je bilo kasno da im se zahvalim na usluzi. Što se potrošnje tiče uklapam ga u 9-9.5l po gradu i 7,5-8l na otvorenom
u zavisnosti od brzine.

Keka

od kada se cika Raja vozi na plin  :ces:

Loganovac

Čekaj bre, a ono legendarno klokotanje?  :cekicem:
Okolnost - kipuća voda, koja krompir omekša ali u kojoj jaje otvrdne.
Dakle, ne žalite se na okolnosti već razmislite od čega ste napravljeni.

Keka