Kvalitet i cene gasa

prethodna tema - sledeća tema

jovan

Učlanih se u Euro Petrol. Elektronski popunio pristupnicu, i posle dva dana stigla kartica na kucnu adresu. Sipao korektan TNG po ceni od 60,7 za litru. :)

astmario

MB Gas na Adi vidim da je renoviranje pri kraju, neko saznao kada se otvara?

Keka

I koja je cena, a kakav je kvalitet?
Valjda mogu i ja jednom u zivotu da budem svaki dan pijan!

samsung

AVIA Ruma malopre sipao po 54,90din..... :aplause:
pozdrav iz St.Pazove

Loganovac

:agr:  Kako nas ovde delju...
Okolnost - kipuća voda, koja krompir omekša ali u kojoj jaje otvrdne.
Dakle, ne žalite se na okolnosti već razmislite od čega ste napravljeni.

dekiv68

Citat: jovan poslato 05.04.2016. - 10:40
Učlanih se u Euro Petrol. Elektronski popunio pristupnicu, i posle dva dana stigla kartica na kucnu adresu. Sipao korektan TNG po ceni od 60,7 za litru. :)

Stvarno su ekspeditivni što se tiče kartice (došla za 2 dana na kućnu adresu, od on line prijavljivanja). Sad će mo da vidimo kakav je kvalitet goriva (TNG i BMB). Najbliža mi je pumpa na Vilinim vodama u Bgd. Na zalost tamo nema pranje i usisavanje (i za njih važi popust).

jovan

Sipao sam u Višnjici sasvim dobar plin, i idem sutra ponovo, jer se vozikam turistički vikendom pa se troši. Radnik na pumpi se uvredi, jer sam ga pitao da li je ispravan automat za proveru pritiska u gumama. Kaže da ga redovno kontrolišu-stvarno ima markicu atesta, i odlično radi.
U odnosu na prethodni auto(čist benzinac) prelazim približno duplo više kilometara, a za iste novce.

Keka

Tigar petrol NS i dalje 56,90.

Kvalitet standardan, prosecna potrosnja 8,4.
Valjda mogu i ja jednom u zivotu da budem svaki dan pijan!

dekiv68

Večeras sipah na Europetrol Viline vode za 60,70 din (na karticu). Opuštajuće s obzirom da je na većini mesta u Bgd 67,90 din (osim na Knezu u Batajnici). Ko zna za jeftinije nek javi.

A o kvalitetu plina kad potrošim bocu.

kiconix

Pumpa u Radnickoj nije vise MBG nego Knez petrol i tng je 58.9.

dekiv68

Mnogo dobra cena (pretpostavljam da je promotivna i vremenski ograničenog karaktera, na žalost) i ovo je dobra vest iz više razloga  :lux:

seitech

U KG-u je tng vec 20tak dana 60.90 s tim što NIS na svim pumpama, radnim danima, daje 4 dinara popust po litru ako se kupi tng za 1000 i više dinara, dakle tada je cena 56.90. Ostali drže 60.90 dinara. 

Послато са LG-H815 уз помоћ Тапатока

hobbista

@kiconix: Dakle, otvorena je. Hvala za info  :ziveli:

Europetrol je dobar jer ažurira cene na sajtu. I meni je stigla kartica za 2 dana :)
Postao sam Kalif umesto Kalifa  :D

Raja

I meni. Natočio sam u Zemunu za 60,70. Dosta više bilo pumpi sa Zrenjaninca za 67.90 !

nik