Logan 1.6 MPI

prethodna tema - sledeća tema

nemanja46

Hvala  :) Trajce ima samo jedna razlika,tvoj je ocuvaniji  :c: Da li neko zna koliko kosta metalik boja da se kupi,trebalo bi mi za te branike da ofarbam i razmisljao sam i onu zastitnu plastiku na vratima da ofarbam?  :ziveli:

david

nemanja46

Nisam mogao da odolim,morao sam da ga uslikam kad sam bio kod drugara  :) Tek opran  :njanja: A i kupio sam naslon ,cekam lepse vreme pa da ga namestim  :woo-hoo:

miki-bgd

Danas na sajmu sam osetio naslon za ruku, i odma je stavljen u listu prioriteta. To je jedna odlicna stvarcica.

trajce

Sto se tice farbe, ja sam kupovao prosle godine jednu konzervu u farbari, oko 100ml, razredjivac i ucvrscivac ili sta sve ide i to platio malo preko 1000din. Taman dovoljno za ogrebotine. I malo posle doterivanja zakaci me opet neko i ostavi straftu. Ne treba bas sve krpiti jer se ne da i da to ostane tako.

nemanja46

Naslon se meni svidja ,a platio sam ga samo 1000 din na Bubanj Potoku,pa kolko traje-traje  :)
Farba nije tako skupa ,sigurno cu ukloniti ove ogrebotine posto mi nekako bodu oci,a ako bude para ofarbacu  i onu crnu plastiku na branicima  :D

nemanja46

Drugari evo mene opet  :lux: Danas je bilo lepo vreme ,pa je logisa usisan i opran ,al svaki put kad operem kola mora kisa da padne  :cekicem:
-Naslon ne moze da se  namesti ,pa cu ga verovatno prodati a skupicu pare za naslon koji odgovara za logisu  :)
Evo slika:

Loganovac

Boja ti je fenomenomenalna!  :hihi1:
Okolnost - kipuća voda, koja krompir omekša ali u kojoj jaje otvrdne.
Dakle, ne žalite se na okolnosti već razmislite od čega ste napravljeni.

Aleks

Naslon moze da se namesti, nemoj ga prodavati ako ti se svidja.

nemanja46

@Loganovac - Hvala  :ziveli:  :)
@Aleks - videcu sutra ili za vikend sa drugarom da probamo da namestimo,samo ne znam dal' mogu zadnji prozori da se otvaraju kad je tako namesten ?  :to:
-Ako ga ne stavim ,videcemo dal moze kod  Miki-bgd-a da se stavi  :dobro:

nemanja46

Logisa je pregazio presao 200 000km. Nista mu novo nisam radio,ali sam razmisljao o stavljanju novih svetla i stopova na njega,mislim da bi mu lepo legla. Prosli vikend sam se vozio sa drugarom pa sam ga malo poterao da vidim kako ide ,isli smo oko 170km/h na plinu po satu ,mogao je verovatno jos ali nisam ni hteo da rizikujem toliko za par km/h  :) Evo slike kilometraze i svetla koje bi mu stavio: