Utisci nakon 200 000 km sa Daciom

prethodna tema - sledeća tema

LeNgenda

Paaaa, ti amortizeri rade samo u povratku, u odlasku su sabijeni do kraja, tako da realno imaju samo pola navedene kilometraze. :D

Ovo je ultimativni test i stvarno ce biti zanimljivo videti kako ce stvar da se razvija do 500.000km.
Интелект не може да се глуми. То је ипак наш терен.

hobbista

Postao sam Kalif umesto Kalifa  :D

drzarkod

Zoki nisi jedini....moj brat vozi mog logisu i za 9g. gazi 230000 km, na tng, dva velika servisa, pakne jednom, desni kraj spone od radova   Ostalo....diskovi, amortizeri....prva ugradnja. Ulje Castrol polusintetika na 10000 km, filter ulja svaki drugu zamenu, benzinski prva ugradnja... :ne: Dizne Brc jednom, isparivač....ostalo ništa. Unutrasnjost kao da je presao 50000 km, volan, menjac, enterijer, jos mu alarm radi koji sam ubacio. :too: Vozi ko penzos, ima garazu.

Loganovac

Okolnost - kipuća voda, koja krompir omekša ali u kojoj jaje otvrdne.
Dakle, ne žalite se na okolnosti već razmislite od čega ste napravljeni.

Aleks

drzarkod

Citat: Loganovac poslato 27.12.2013. - 08:03
:ha:

Da...i ja sam ga grdio al on magarac neslusa. Tako da je i primer loseg odrzavanja, vazusni filter menja na 2 do 3 godine, malo ga izduva.... :lazy: Sve u svemu auto ga nikada nije izneverio a nije ni blizu kao ja sto se tice odrzavanja. Mada sam ja Logisu razradio dve godine do 25 000 km i tada ga uredno servisirao.

vujanovgoran

@drzarkod
Svaka cast tvom bratu za kilometrazu  :aplause: :aplause: :aplause: ali za ne odrzavanje, zar ga ne boli dusa za Logisom :gun:
Dizla je dizla
i opet dizla!!!

drzarkod

Ne...a da mu vidis motorski prostor ispod haube, ima lisca iz 2006 kad sam ga zadnji put ja oprao...zato unutra nije cigara zapaljena...slikacu da vidite. Spominjao mu filter kabine...ma sta ce mi to...mogu misliti da mi ga ugradim sta bi bilo onog trunja sto je Keka slikao.....Ulje u kocnicama, menjacu....ma kakvi. Jes malo mu landara menjac, nije onako precizan i malo nize hvata kvacilo....ali posto je resio da ga vozi dok se ne raspadne...podnecu vam izvestaj kako ide odrzavanje. :too:

mrsp

:aplause: :aplause: :aplause: Svaka čast Zoki i da pređeš još 200,000  :aplause: :aplause: :aplause:

bind

Cestitke i od mene,vozaču i automobilu.
I jedno malo podpitanje .
Koliko si za ovih  200 000 km vozio brzinom vecom od  100km ?

Loganovac

Šta ti je čoveče, pa nije auto tica pa da leti!

Sent from my GT-S5670 using Tapatalk 2

Okolnost - kipuća voda, koja krompir omekša ali u kojoj jaje otvrdne.
Dakle, ne žalite se na okolnosti već razmislite od čega ste napravljeni.

Zoran

Bind, zanemarivo malo, možda 2 (dva) km  :wave:.
Sam svoj gazda - vazda.

zac