I jos jedan Stepway 1.6mpi na ulicama Beograda

prethodna tema - sledeća tema

miki-bgd

Cao drugari! Stepa uplacen, podizem u ponedeljak  :kolo: :cancan:

Crveni, bice slike sledece nedelje.

Hteo sam da uzmem svetlo sivi, jeftiniji je za 100e, ali ga nije bilo pa smo nekako izvukli crveni za 100e manje  :cul:

Hvala svima na savetima i misljenjima  :ziveli:

miki-bgd

Stepway preuzet, sve je u redu, iako mi je prvi, prezadovoljan sam autom. Veoma je udoban, fino radi klima i uzivancija   :woo-hoo:

Presao 15ak km do sada, kasnije sledi nova tura. Jedva cekam  :c:

Slike uskoro.

Pozdrav svima

Jelenko

Srećno i u zdravlju da ga voziš...obavezno  :foto:

hobbista

Postao sam Kalif umesto Kalifa  :D

zac

bmiillan

nemoj na silu uzmi veci cekic

miki-bgd

hvala ljudi :ziveli:

za danas 50km. auto super ide, nemam zamerki, a s obzirom da sam prvi put seo bez instruktora,veoma sam zadovoljan voznjom. ali moram da radim na parkiranju malo vise :c: .

a napolju sto je vruce, znaci haos, da nemam klimu mislim da bih umro. *ebes dustera za slicne pare bez klime :D

inace, nazalost, desilo mi se i malo cesanje :( tu u bloku 21 kola parkirana sa leve strane, sa desne, jos bila neka guzva. i ja da se provucem, i suvozac gleda u retrovizor i vikne, ja volan na levo brzo, i izbego sam sudar retrovizora, ali su zakacena zadnja vrata sa te strane. srecom pa sam ostao sabran (jer znam koliko te situacije mogu da uticu na po*enike), iskulirao i napred malo stao da pogledam(mozda malo i bezobrazno sto nisam pogledao stetu na drugom vozilu, ali sta da se radi). bio je trag preko skoro celih vrata, sirine oko 5cm, ali srecom pa je to bila prasina, i sve se obrisalo   :lux: tj skoro sve, ostala je jedna linijica od nekih 3,4cm, ali kako je moglo da bude, ja sam srecan. a to cu da sredjujem kasnije, da vidim sta i kako tu moze da se uradi.

sutra nove avanture  :cul:

Aleks

Ma opušteno, bar si jeftino razbio maler! Srećno i neka te lepo služi!

Loganovac

Čekaj malo, nije valjda da si čoveku zakačio auto i zbrisao?  :gun:
Okolnost - kipuća voda, koja krompir omekša ali u kojoj jaje otvrdne.
Dakle, ne žalite se na okolnosti već razmislite od čega ste napravljeni.

kiconix

srdjoni

Citat: miki-bgd poslato 02.07.2012. - 21:54

sutra nove avanture  :cul:
Srećno sa Stepway-om, ali ta "avantura" je nekoga koštala. Mislim da je bio red da bar pogledaš šta si uradio i ostaviš čoveku broj telefona. Zamisli sebe u njegovoj situaciji.
Homesick for a place you've never been...

zac

Ubuduce vodi racuna, i slazem sa kolegama da nije lepo sto si otisao i nisi ostavio broj tel. 
Sto da te neko kune zbog ogrebotine...desilo se i dobro, ostavis broj pa ako ti se covek javi dogovorite se i mirno spavas.  :wave:

miki-bgd

to jeste, u pravu ste. nisam stigao ni da razmislim o tome. ici cu, pogledacu sutra, ako je na istom mestu da sredim stetu, ako je ima.

al dobro, ono prvi dan voznje, glava puna utisaka, razumete o cemu pricam. jos mala ogrebotina pa sam mislio nije vazno.

da se razumemo, na "avanturu" ne mislim na bahatu voznju, daleko od toga, nego na ceo taj dozivljaj, sesti u kola prvi put, voznja.

svejedno, jesam pogresio, nisam racunao na takve situacije i nisam znao kako da se ponasam. zato znam na parkingu da se od otvaranja vrata lupaju susedna kola jako cesto, i zato otvaram sa krajnjom opreznoscu da ne zakacim susedni auto, jer znam kako bi meni bilo u toj situaciji. ucim da budem primeran vozac, a greske se desavaju  :c:

DrJekyll

Extra....sad mozemo da se trkamo :lolc:

Kad ce slike?

P.S.
I jel si uzeo opremu?
Horse Power is how fast you will hit the wall but TORQUE is how far will wall move after you hit it...

miki-bgd

bio sam danas do mesta gde sam se ocesao, problem je sto se ne secam koji je to auto bio. na tom mestu ima citroen c3, ali su mu branici iovako izgrebani, tako da nisam mogao nista da tvrdim. tako da sledeci put da pazim vise.

@DrJekyll
da da :driver: :D

bio sam sad do interexa kod studenjaka, prva pomoc 1890 (u uscu ima u home centru za 2000) galenikina, trougao mislim da je oko 200, osiguraci (komplet od desetak) je 50.

evo slike:

ps. vreme mi je bilo obrnuto za 12 sati, sada je to sredjeno  :to:

ako nekog jos nesto interesuje, slikacu  :ziveli: