Sta vam se dopada, a sta ne na vasoj Daciji?

prethodna tema - sledeća tema

rokiml

hmmm,kad malo bolje razmislim,ne sviđa mi se što nemam ideju gde na Sanderu da zalepim nosač za navigator  :conf: 
Doduše još ga nisam nabavio ali je vetrobransko staglo nekako predaleko pa mi se čini da bi bilo ružno da visi sa njega.....srednja konzoza je  ravna  :ces:
Ima li neko ideju ili rešenje  :297:

Aleks

Možda ti se čini, pozajmi od nekog pa probaj. Ja ga zalepim bliže cajgerima sa desne strane, a ako ti se cini upadljivim, probaj sa leve strane u cosku. Nadam se da sam malo pomogao.

rokiml

Hvala ti Aleks...da znaš da hoću  :to:

Aleks

Nema na čemu, ovde smo da se pomažemo!

jorge2882

Ne svidja mi se sto "kamenje prsti", kao na onom znaku :) Bas se cuju sitni kamencici sa puta, pa cak i voda, koje zadnji tockovi nabacuju na metal u prostoru ispred/iznad tocka...
Mislio sam da je kod Stepway-a ili Dustera drugacija prica, da mozda imaju neku plastiku preko tog lima, medjutim isti je slucaj.
Nije mi samo jasno cemu sluze oni kao srafovi sto vire iz lima ispred zadnjih tockova ako vec ne postoji nikakva plastika koja se tu moze montirati...

Keka

Valjda mogu i ja jednom u zivotu da budem svaki dan pijan!

jorge2882

Potkrilo..hm... Verovatno bi to sprecilo tu buku, jer koliko mi se cini 99% tog "prstanja" dolazi odatle. Cudi me samo da toga nema u standardnom izdanju vozila, jer to apsolutno ne bi trebalo da predstavlja nikakvu "dodatnu" opremu..

Keka

Pogledaj cenu, pa ces videti da zapravo jeste dodatna oprema.

Meni se cini da prstanje kamencica dolazi od udaranja u sajtne i pod.
Valjda mogu i ja jednom u zivotu da budem svaki dan pijan!

Zoran

Ne dopadaju mi se osigurači u dvije veličine  :crazy:.
Sam svoj gazda - vazda.

ex-user

tek prešao 100km, uglavnom zadovoljan, pitanja:

- gde nestade ona "by renault" oznaka, da li neko zna?
- navikavam se na visoko kvačilo, ali ne tako brzo kao što sam mislio - da li to može da se našteluje u nekom ovlašćenom centru, tj. da li oni to hoće da urade?
- u prvoj kao da nema snage, ne može da "povuče", da li je to stvar razradjivanja motora?
- da li je neko ugradio parking senzore od dodatne opreme, da li su ok?
- na putnom računaru nema napred-nazad, nego mora da se okrene "ceo krug" da bi se vratio prikaz nekog podatka?
- papučica gasa mi uglavnom vibrira pod nogom pri obrtaju 2500-3000, da li je i to stvar razradjivanja ili jednostavno kvaliteta?
- kada motor radi, volan ne vibrira, ali menjač malo vibrira (konstatno), i opet - kad se malo razradi motor da li se te vibracije malo kompenzuju ili naprotiv?

p.s. ne dopada mi se onaj C stub  :glare:
bla bla bla

Zoran

Papučicu kvačila možeš spustiti i sam odvijanjem matice (M 6) na kraju sajle od kvačila za oko 2 kruga. Date vibracije na mom autu nisam primjetio  :wave:.
Sam svoj gazda - vazda.

david

Sta god da je bilo od toga kod mene ja sam sad navikao i nista mi to ne smeta jer posle Zastave Dacia je zakon. Imam osecaj da mi vise bruji na 100 ili 110km posle je OK i to mi ne smeta.

saša61beograd

Meni se na Daciji dopada Forum.

kiconix

Meni se ovo definitivno ne dopada  :agr:
Proverite i kod vas, mozda sam ja jedini maler.

abc123

Koji je ovo "deo tela" . Ne mogu da ukapiram gde se ovo nalazi?